Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoğun bakım hastanelerinin oralardaki eczanelerde oluyor genelde, normal oda sıcaklığında tutuluyo yani soğuk zinciri yok.. rica ederim 🌹🙏🏽
Çok teşekkür ederim🌸🌸💗
Sizin ilk transfer miydi? İkinciyse ilki neden tutmamıştı

6+4 üm kızlar çok şükür duydum kalp atışını çok net fasulyem büyümüş çok iyi dedi
Çok şükür maşallah🧿🌸 canım hangi vitamin takviyeleri aldın. Benim ilk deneme 5AA 2 tane 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. Sonuç kimyasal gebelik😔 bir önerin car mı ikinci için. İntralipidin etkisi olduğunu düşünüyor musun. Bide hangi vştamin taviyeleri aldın 🙏🙏

Çok şükür maşallah🧿🌸 canım hangi vitamin takviyeleri aldın. Benim ilk deneme 5AA 2 tane 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. Sonuç kimyasal gebelik😔 bir önerin car mı ikinci için. İntralipidin etkisi olduğunu düşünüyor musun. Bide hangi vştamin taviyeleri aldın 🙏🙏
Ben vitamin takviyesi olarak ocean mummy kullandım bu dönemde onun dışında bir vitamin kullanmadım ama avakoda yemeni tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim🌸🌸💗
Sizin ilk transfer miydi? İkinciyse ilki neden tutmamıştı
Benim 4. Denemede tuttu, ilk 3 deneme 4-5 yil
Önceydi rahmim kabul etmiyordu bişi olmadığı halde… bu defa rahim kasilma iğnesi, intralipid serum, organ naklinde verilen bir ilaç vs hepsini kullanıyorum ki vücut atmasın bebeği… Muhtemelen öyle biseydi bende, doktoruma sormadım ama kullandığım ilaçlar bunu gösteriyor.. insallah sizin de yakın zamanda olur 🙏🏽 bu arada ilk 3 deneme başka bi merkezdeydi genetik test yapılmamıştı vs.. bu defa Acıbadem maslakta tedavim oldu ve çok şükür olumlu ilerliyorum 🧿🙏🏽🧿🙏🏽

Ya 5.ci gündü yada 6.cı gündür hafif lekelenme oldu ama gün içerisinde geçti gitti
Benim cumartesi başladı devam ediyor öyle Kırmızı falan da değil açık kahverengi coraspini kestik ama gelmeye devam ediyor doktorum Kırmızı kan olmadığı sürece korkma diyor ama korkuyorum daha önce bir kaybım var

Benim 4. Denemede tuttu, ilk 3 deneme 4-5 yil
Önceydi rahmim kabul etmiyordu bişi olmadığı halde… bu defa rahim kasilma iğnesi, intralipid serum, organ naklinde verilen bir ilaç vs hepsini kullanıyorum ki vücut atmasın bebeği… Muhtemelen öyle biseydi bende, doktoruma sormadım ama kullandığım ilaçlar bunu gösteriyor.. insallah sizin de yakın zamanda olur 🙏🏽 bu arada ilk 3 deneme başka bi merkezdeydi genetik test yapılmamıştı vs.. bu defa Acıbadem maslakta tedavim oldu ve çok şükür olumlu ilerliyorum 🧿🙏🏽🧿🙏🏽
Çok şükür sağlıkla kucağına al inşallah canım 🧿💗

Kızlar merhaba gobegimde iğnelerden dolayi sanirim baya kuruluk oldu pul pul dokuluo gibi temiz icerikli bi vucut losyonu ariyorum ama paraben alkol parfum icermeyen .kullanan var mi acaba aranizda varsa bilgi verirseniz sevinirim .

Kirmizi olmadigi surece sknti olmaz demislerdi haber verdin mi doktoruna .strese girme hic .adet dongusunde bile olabiliomus bazilarinda,sakin ol sen olurmu hic bisi olmaz Allahin izniyle 🤲🤲🙏🙏
Verdim doktora haber ama bugün sezeryan doğum günü bakalım ne zaman dönüş yapcak 2 gün önce de proluton vurdurmuştum oysaki anlamadım ondan panik yaptım

Yine lekelenme başladı kahverengi yoğun şekilde strese girdim
Ya geçmiş olsun, asagi yukarı aynı gidiyoruz ve aynı zamanlar lekelenme kanama vs yaşıyoruz 😭 benim dün kontrolüm vardı herşey güzeldi… dün akşamdan beri yine lekelenmem var ama hemşirem aktif kanama olmazsa korkulacak bişi yok dedi… aktif kanama nasıl oluyor anlamadım 😥 sordun mu canım hiç? Senin nasıldı? 3 günde 1 prolutin vurulcam 2 hafta boyunca….

Merhaba Özden Arkadaşımız henüz görmemis Ben kendimden örnek veriyim, ben de intralipid serum kullanıyorum, transferden 5 gün önce takıldı bana, pozitif görünce o gün tekrar yani 15. Gün, hep 2 haftada bir taktırıyorum artik 12. Hafta sonuna kadar… galiba 1500 tl civarıydı fiyatı 1200 de olabilir tak hatırlayamadım… bir de taktırma ücreti alıyolar ben özel de taktırıyorum 300-400 tl ye…
Ya benim transfer den 3 gün önce taktılar transfer günü taktılar sonra ben pozıtıf ı gördüm kese içim gittiğimde doktoru zorladım bana bugun de takın diye sonra bi daha bana hiç takmadılar

Cevap verdiğiniz için teşekkürler🙏🙏💗 bi kaç eczaneye sordum elimizde yok dediler. Birde saklama koşulları nasıl acaba dolapta mı saklanmalı
Evet soguk zincir diye biliyorum ben resmini atayım benim ki nin biz fotosunu çekmiştik

Eklentiler

• A1BCD605-C798-4736-8745-1DFC4AAD0192.jpeg
    A1BCD605-C798-4736-8745-1DFC4AAD0192.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 46
Benim ilk tedavimde 5Aa çift embriyo transfer edildi kimyasal oldu akabinde doktor tedavi stilini değiştirdi vitamin takviyesi yaptı birde alkol ve sigara zehrini vücuttan Atan bir damar yolu verdi 2 ay vitamin takviyesinden sonra tekrar opu oldu ilk transfer de ekstra bir de ıntralipid serum kullanıldı pozıtıf ı gördüm

X