Canım nasılsın bugun geçmiştir umarım kanamalarınBenim ilk kanama da ben de yattım bi gece iğne serum düzelmişti çıktım eve geldim bir gün sonra tekrar kırmızı kanama oldu tekrar acile gittim bu kez hiç birley yapmadılar eve gönderdiler ve kanama halen devam ediyor azalmıyor da
Teşekkür ederim canım bugün kontrole gittim kanama alanı büyümüş ilaçlara devam et dinlen dedi bekleyip göreceğiz düşecek mi devam edecek mi diye dediCanım nasılsın bugun geçmiştir umarım kanamaların
Çok geçmiş olsun benim kanamalarım kahverengi sizin kırmızı mı oluyor dikkat edin dinlenin lütfenTeşekkür ederim canım bugün kontrole gittim kanama alanı büyümüş ilaçlara devam et dinlen dedi bekleyip göreceğiz düşecek mi devam edecek mi diye dedi
Yok çok şükür akşamdan itibaren kahverengiye döndü ama kanama alanı büyümüş ve keseye yaklaşmışÇok geçmiş olsun benim kanamalarım kahverengi sizin kırmızı mı oluyor dikkat edin dinlenin lütfen
Hayır serum verdiler ama normal izotonik suSerum bağladılar mı serum yok ediyor kanama alanını benimde kese etrafında ve içinde bebeğin yanında vardı yattığım gece 3 kilo serum verdiler sabaha dağılmıştı
Tatlı tuzlu dengeleyici serum dedi antibiyotik tedavisi de uygulandı bana o sırada geçmeyen idrar yolları enfeksiyonm olduğu için birde progestonun en ağır dozuyduHayır serum verdiler ama normal izotonik su
Sizinki neydi
Ben yaptım canım 85 bin falan gitti benimÖncelikle herkese merabalar Rabbim buraya yazanlara da banada hayırla anne olmayı nasip etsin.Bor sorum olacaktı Zeki Akkumda tüp bebek yapan varmı acaba varsa fiyatları ne kadar bilgilendirebilir misiniz
35 bin tüp bebek parası 15 te ilaç muayene parası tuttu. Ama ekstradan masraf çıkıyor yumurta dondurma rahim dinlendirme transferden snra tekrar ilaç kullanıyorsun toplam 80 bin çok rahat gidiyorÖncelikle herkese merabalar Rabbim buraya yazanlara da banada hayırla anne olmayı nasip etsin.Bor sorum olacaktı Zeki Akkumda tüp bebek yapan varmı acaba varsa fiyatları ne kadar bilgilendirebilir misiniz
Rahim kalınlaşiyo büyüyor ondan canım benmde öyle olduyoMerhaba kızlar,Protestan fitil kullanan arkadaşlarım Estrofem 4 tane kullanıyorum Protestan fitil 3 ama artık çok zor ittiriyorum fitili sanki afedersiniz kapanmış gitmiyor ilacın etkisi oluyordur demi
İlaç etki ediyordur ama demiRahim kalınlaşiyo büyüyor ondan canım benmde öyle olduyo
İlaç etki ediyordur ama demibe
bebek büyüdükçe rahimde kalınlaşip büyürİlaç etki ediyordur ama demi
Merhaba nasılsınız tekrar gittiniz mi dpktora7+6 olduk transfer gününe göre hesaplayınca önce boş gebelik sonra bebek var kalp atışı yok dediler bekliyoruz …o nedenden sordum.
Merhaba tekler iyiyim, siz ? Evet bugün gittim iyidi bebeğimMerhaba nasılsınız tekrar gittiniz mi dpktora
Merhaba , ne yazıkki güzel haberler alamadım devamında ..Merhaba nasılsınız tekrar gittiniz mi dpktora
Canım çok geçmiş olsun, üzüldüm… sağlık olsun, biz elimizden geleni yapıyoruz, olmuyorsa vardır bir nedeni… insallah bir daha ki sefere güzel haberlerini alırızMerhaba , ne yazıkki güzel haberler alamadım devamında ..
bebeğimin kalbi durmuş kesinleşti
Yarın kürtajım vardı fena hasta oldum iptal edildi. 10. Hafta olduğu için hastaneye yolladılar bakalım yarın belli olacak ne olacağı.
Sana hayırlı pozitifler almanı dileriminşallah güzel haberler alırsın.