Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benim darısı bekleyen herkese inşallahGözün aydın canım allah tamamına erdirsin
Hayırlı olsun canim insaAllah sağlıklı bir şekilde ilerler de kucağına da almak nasip olur Bu aralar pek müsait olamıyorum. Cevapta veremiyorumNaz8684 canım yeni gelen arkadaşlarımız var listeye ekle istersen. Bir de benim sonucum pozitif çıktı şükürler olsun onu da ekleyebilirsin
Eger artis guzelse tekrar istemeyebiliyorlar benden de istemediKızlar iki kere test verdim doktor benden daha test istemedi neden acaba
Canım 10. Gün 91 12. Gün 318 cıktıHayırlı olsun canim insaAllah sağlıklı bir şekilde ilerler de kucağına da almak nasip olur Bu aralar pek müsait olamıyorum. Cevapta veremiyorum
Benim 233 değerle kaset test negatif çıkmıştı 16 ile çıkması gayet doğal kaset test yüksek değerleri gösteriyorBu da bugünki kaset moralimiz bozuldu vala hiç yoktan krşke yapmasaydım saolasın canım benim darsısı sana olsun inşallah
Ben özel hastanede çalışıyorummm. 12.günü test verdikten sonra ilk muayene için cem beye gideceğim devamında kendi hastanemde olacağım sanırım. Çünkü gerçek anlamda maliyetli doğum sigortası tahlilleri falan kapsıyormu acaba?Benim doktorum a normal muayeneye başladık biz 2.800 muayene ücreti benim kurumsal kimliğimle %20 indirim oluyor sanırım 1.980 e falan geliyor böyle 10 muayene olsam 20 bin doğum da 30 bin falan olsa 50 bin tutuyor acaba diyorum Acıbadem in 65 bin liraya doğum sigortasj var onu da düşünüyorum
Merhaba bende tedavimi Acıbadem'de oldum. Cem fıçıcıoğlu doktorum. Muayene ücreti çok yüksek onun için ilk muayenemi olduktan sonra başka hastaneye geçeceğim. Doğum sigortasının kapsamlarını biliyormusunux?Ben kendi Doktorumla devam edicem gebelik takibi ve doğum da yaptırıyor kendisi acıbadem de doğum düşünürseniz doğum sigortası uyguna geliyor
Sağol canım benim en yakın sizin de güzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallah hiç sorun değil canım hayat telaşı anlıyorum seniHayırlı olsun canim insaAllah sağlıklı bir şekilde ilerler de kucağına da almak nasip olur Bu aralar pek müsait olamıyorum. Cevapta veremiyorum
Evet var gibi görünüyor hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin23 Nisan transferinden sonra yarın test günüm çok heyecanlıyım bu da az önce yaptığım idrar testim hayalet çizgi var sanki inşallah tutmuştur
Ah aminnn isteyen herkesin inşallahEvet var gibi görünüyor hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin
Tebrık ederım, benım de 8.gunum Kacıncı gun embrıyosuydu sızınBugün kan verdim 8.günüm 86.78 gelmiş sonucum☺
5.gün dondurulmuş embriyo benimkisi 1adet transfer siz hiç test verdiniz mi? Nasıl geçti 8 gününüzTebrık ederım, benım de 8.gunum Kacıncı gun embrıyosuydu sızın
Kuzum sen bugun kaçtasın? Ben transfer tarihinden hesaplıyorum bugun 7+4 oluyor sen nasıl hesaplıyosunCanım bende agrı var ama bugun başladı yani 7+5 de başladı öncesi hiç bir şeyim yoktu yani daha önce bir gün kaşık agrım olmustu o zaman da doktora sormuştum oda bana kanama olmadığı sürece sıkıntı yok demişti kanamada olmadığı İçin hiç halen gitmedim hastaneye 8. Haftada kalp atışı İçin gideceğim işte
Şimdi kese tarihi verecek sağlıklı ilerlediği için daha bakmıyorlarCanım 10. Gün 91 12. Gün 318 cıktı
Benım 3. Gun embrıyosu, o yuzden test ıcın cuma gununu beklıcem.. Bugun ıse basladım çok belım agrıdı, oncesınde 1 hafta yattın dınlendım5.gün dondurulmuş embriyo benimkisi 1adet transfer siz hiç test verdiniz mi? Nasıl geçti 8 gününüz
Bende çok zor cesaret ettim zaten test vermeye:) ben sadece 2 gün evdeydim sonrasında iş başı yaptım ilk gün istirahat halindeydim onun dışında normal hayatıma dönüş sağladımBenım 3. Gun embrıyosu, o yuzden test ıcın cuma gununu beklıcem.. Bugun ıse basladım çok belım agrıdı, oncesınde 1 hafta yattın dınlendım