- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #3.621
Hepsi unutuluyorYa maşallah şimdiden 2. ye nasıl cesaret ediyorlar hamilelik cok zormuş diyorum ben, zor fln da gecirmiyorum hamileligi ama stresli bir surecmis ya sürekli kendine bakiyosun takip ediyorsun sanki normal hayatımı bırakmış gibi hissediyorum, nasıl cesaret ettinizeskiden nasıl 6 tane fln doguruyorlarmis Allah im aklim almiyor
Ben şey diyom ya ikiz ne güzel tek gebelikte iki kuş tertemizHepsi unutuluyorşahsen kendi adıma çoğu şeyi unutmuşum sanki ilk gibi heyecanlıyım ama benim 5 yıl var tabi arada
İkiz çok güzel de bakması ne zordur yaaaBen şey diyom ya ikiz ne güzel tek gebelikte iki kuş tertemiz
Aa demek öyle bir olumlu yanı varmış, hiç bilmiyordum, sevindirdiniz beniDün ben de ilk kez gittim doktora. 5+1 önce karnımdan baktı göremeyince vajinal muayene etti. Benim de rahmim ters duruyormuş. Bu avantaj sayılabilir düşük riski zorlaşır zaten 12 haftadan sonra düzelir bir sorun oluşturmaz dedi. Kese ve yolk sac gördük her şey yolunda. Kalp atışı için haftaya gideceğiz tekrar.
Onu hiç bilmiyorum bi arkadaşın önerisiyle vifolic aldım ama sadece folik asit değil içinde omega3 ve çeşitli vitamin mineraller varmış. Acaba kafama göre böyle kokteyl kıvamında bişey almasa mıydım sadece içeriği folik asit olan bişey mi alsaydım kafam çok karışık
Doktorum gebelik öncesinde New Life B12 Plus önermişti şimdi de onu kullanmaya devam ediyorum. Dil altında eritiliyor hemen de eriyor zaten tadı da hiç rahatsız edici değil. Görsel olarak ekliyorum araştırabilirsin. 12. haftaya kadar kullanmamı istedi. Sonrasında başka bir şeye geçeceğiz dedi ama hatırlamıyorum
Canım bak atıyımPeki hiç koyulaşmadı mı. Yani her gün yaptıkça o pozitif ikinci çizgi çok çok koyulaşmaya başlıyo ve ilk çizgiden daha koyu oluyo zamanla
Kuzum hiç bilmiyorum ki benim tamamlayıcı özel sağlığım oldugu için bgne kadar hep geçti sormadım hiç ama 400-450 arası olabilirCanım medical parktaki doktorun paketsiz muayene ücreti ne kdar?
Herkese merhabalar.ben de 2023 Nisan annesi olacağım Allah’ın izniyle.2. Gebeliğim.ilk çocuğum şu anda 23 aylık
Doktoruna sor vitamin fazlalığı da sıkıntı çünkü ama genelde herkesin kullandığı bir şey se sorun olacağını sanmam
Ben folic asitin yanı sıra decavit de kullanıyorum çünkü aşırı halsizlik oluyor
Bilmiyorum ki canım içinde hem folik asit hemde diğer multivitamşnlrr var dedi bide d vitamin düşük cıkmıstı onun içinde osende damla verdiDaha erken değil mi ya kan eksikliği mi çıktı sende
Kuzum hiç bilmiyorum ki benim tamamlayıcı özel sağlığım oldugu için bgne kadar hep geçti sormadım hiç ama 400-450 arası olabilir
Koyuluklar genelde aynı gibi ama son test sanki daha koyu. Sen bi gebelik testi yap bence canım. Yani yumurtlama ve gebelik dışında böyle koyu çıkmaması lazım4-6-8-9-10-11 gunleri testi bak bakalım koyulasma varmı
F099CC9B 79E7 4A5A 8E19 2FEDB1D24CCC
Resim F099CC9B 79E7 4A5A 8E19 2FEDB1D24CCC kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com EA9A7609 37C6 4852 A32F D7B8A6ED0BDA
Resim EA9A7609 37C6 4852 A32F D7B8A6ED0BDA kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com 0F4B372E CC9F 4CDF 9311 F36A58879AC9
Resim 0F4B372E CC9F 4CDF 9311 F36A58879AC9 kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com 4E3BC0A9 F27F 4349 88F8 4D992183DC02
Resim 4E3BC0A9 F27F 4349 88F8 4D992183DC02 kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com DAFA7ACF 75C8 42F4 A266 3225F6BFD7C5
Resim DAFA7ACF 75C8 42F4 A266 3225F6BFD7C5 kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com C2AAEFAF 7B1C 4FE9 BB41 063C1547DEBA
Resim C2AAEFAF 7B1C 4FE9 BB41 063C1547DEBA kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com 6E9A0059 8D37 4910 B830 1FC8BAA6D557
Resim 6E9A0059 8D37 4910 B830 1FC8BAA6D557 kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com 9B9212A4 C236 4EFB 81D7 4482D127C969
Resim 9B9212A4 C236 4EFB 81D7 4482D127C969 kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com
İnsallah canm yarın yapıcam bide kasık agrımla beyaz sarı karısık akıntım var 3 4 gundur gebelıkte olurmu buKoyuluklar genelde aynı gibi ama son test sanki daha koyu. Sen bi gebelik testi yap bence canım. Yani yumurtlama ve gebelik dışında böyle koyu çıkmaması lazım
Ben kullanıyorum canım Vifolic ama hiç bir sorun yaşamadım 15 gündür. Miden hassas mı acaba. Benim midemde bi sorun yok, her zamanki gibiyim yaniKızlar burdan birinizin önerisiyle şimdi hatırlamıyorum vifolic folik asite başladım.
Tok karnına yuttuğum halde benim mideme dokundu midemi yakıyor hafiften. Bu hapı kullanıp sorun yaşayan var mı?
Ayrıca daha önce Qfolic markasını kullanan var mı?
Oy oyy seninki iyice minikmiş yaaHerkese merhabalar.ben de 2023 Nisan annesi olacağım Allah’ın izniyle.2. Gebeliğim.ilk çocuğum şu anda 23 aylık
Aa seninki de küçükmüş baya canım bilmiyodum :) çok iyi olmuş ama aynen birlikte büyüsünlerHayırlı olsun benim oğlanda var 17 aylık birlikte büyür artık minnak lar
Kızlarr selam bugün kontrolüm vardı ilk kez. 5. Haftada görünüyorum bhcg en son 12 sinde yaptırdım 360 tı bugün 2000 lerde olması gerekiyor dedi doktorum ve 3000-4000 arasını karından çok rahat görürüz şuan erken senin için dedi vajinal baksak görünür ama şuan kurcalamamız gerek yok hiç dedi. Karından baktığımızda da kibrit ucu kadar bir karartı gördü evet burda daha yeni oluşuyor dediiikanama yok ağrılar olabilir ateşlenmemelisin ve kanaman olmadığı sürece sorun yok dedi. Regenesis max kullanıyordum 3 aydır ben folik olarak ona devam dedi. Mide yanmam için rennie nin tabletini verd günde 4 kez edebilirsin dedi birde bulantı olursa diye ilaç verdi ama bulabtım yok şuan. Cinsel ilişki haftada 1 kez zorlamadan dedi. Uzun yola çıkabilirsin dedi. Yağlı baharatlı acılı yiyecekler yeme daha hafif şeyler dedi. Bel, sırt ve kasık ağrın devam edebilir korkma çok normal dedi. Salı günü keseyi tam görmek için tekrar çağırdı. Ondan sonraki haftda kalp atışı için inşallah dedi bakalım inşallah herşey sorunsuz devam eder
Maşallah hep sağlıkla büyüsün canımDün ben de ilk kez gittim doktora. 5+1 önce karnımdan baktı göremeyince vajinal muayene etti. Benim de rahmim ters duruyormuş. Bu avantaj sayılabilir düşük riski zorlaşır zaten 12 haftadan sonra düzelir bir sorun oluşturmaz dedi. Kese ve yolk sac gördük her şey yolunda. Kalp atışı için haftaya gideceğiz tekrar.
Ben kullanıyorum canım Vifolic ama hiç bir sorun yaşamadım 15 gündür. Miden hassas mı acaba. Benim midemde bi sorun yok, her zamanki gibiyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?