• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar günaydın 🌞 burda henüz gün aymadı tabii ama ben iki gündür 6 da uyanıyorum ve katiyen uyuyamıyorum. Sıcak basıyor yatakta. Saat 11.30 gibi uyudum akşam, uykumu almış da olabilirim ama uyumak istiyorum:KK43: gebelikte hani uyku artıyordu cin gibiyim 😂

Günaydın ❤️ valla ben de cin gibiyim bu aralar. Dün 12de yattım. Her gün 6da kalkıyorum. Sabahçıyım çünkü okulda. Eskiden 9 civarı yatardım. Şimdi enteresan bir haldeyim.

Aslında son zamanlara gelince uykular kaçıyormuş genelde ama bilemedim bizimki neden şimdiden böyle oldu 😄

iyice ağırlaşmadan uyuyabilmenin tadını çıkarmalıyız aslında.
dün gece kendi kendime dedim böyle yapmamam gerek diye. Uyku gerçekten önemli. Gün içinde bazen çok uykum geliyor ama o zaman da yatmıyorum. Düzenim bozulmasın sadece akşam yatayım diyorum fakat akşam da yatmıyorum. Artık gündüz uykum gelse kestireceğim sanırım. Normalde hiç sevmem gündüz uykusunu. ☹️

Son zamanlarda bebişim aynı anda iki yere tekmelemeye başladı çapraz yerlere filan sizde de oluyor mu çok garip ya eli ayağı hissediliyor sanki 😂
Bugün güne Böyle başladım bende aynı anda hem ayak hem el hareketi sanırım çünkü çapraz hissediyorum bende biraz asagı ve biraz yukarı aynı anda hareketlerini 🥰🥰

Kızlar iki sorum var biri gözden kaçtı kimse cevap vermedi.
✨Birincisi uyku tulumu kaçıncı aydan itibaren kullanılmaya başlanıyor? Sizler aldınız mı?

✨İkincisi kullandığım demir hapı eczanelerde bulunmadığı için doktorum ilacı değiştirdi ama yeni yazdığının içeriğinde folik asit var ve kullanmak istemiyorum. Siz neler kullanıyorsunuz özellikle dışı kapsül şeklinde olmamalı midemi rahatsız ediyor yoksa. Bir de kabızlık yapmaz umarım 🤦🏼‍♀️
Ben uyku tulumunu bu kışa alırım mesela . İlaç İçin de maltofer kullanıyorum . Çikolatalı çiğnene de biliyor . Bi sorun isterseniz . Tablet şeklinde

Şöyle bi türlü enfeksiyonum geçmiyordu çok yanma yapıyordu canım aciyordu sonra mantar oldum fln beni öyle görünce resmen cinsellikten soğudum dedi o zmn takmadım güldüm geçtim ama şuan fark ediyorum ki beni öpmekten bile kaçıyor(en son yaptığımızda onu yarıda bıraktım çok yanıyordu diye) isterim diye ne yapacağını şaşırdı koltukta yanına gitsem kovuyor resmen yorgunum uzanicam diyor yatak odasında hemen uyuyor ya dudağını öpmek istesem yüzünü çeviriyor.. delirmek üzereyim 😂 bı kac defa konuştum hamilesin.. enfeksiyon.. mantar.. fln bahaneler sıraladı
canım burda çoğumuz yaşadıkk o enfeksiyon olayını özellikle başlarda ve bende malesef o akıntı yüzünden kendimi pis hissedip asla canım istememişti eşim de çok istekliydi hayır koku yok derdi sonra birgün ilişkiden sonra ben duşa girdim ağladım o da geldi üzüldü lütfen ağlama vallahi kokmuyorsun hem bu çok normal sen hamilesin flan diye konuşup beni sakinleştirdi sevdi flan. sonrakilerde canının istediğini söylemedi bile bana ben üzülmiyim diye hep iyileşmemi bekledi ama o arada bizde öpüşmedik çünkü devamım gelmeyecek şeyde kötü oluyorum yapmayalım derdi bence seninkide bunla alakalı olabilir acı çektiğini gördüyse. ben fitilden sonra iyileştim çok şükür sonra ben durmadım 😂😂 ya kadının tüm psikolojisini bozuyor bu durum gerçekten ama geçecek merak etme. fitil flan vermedi mi doktorun ?

Kızlar bende acayip kötü bi gece geçerdim, bir midem ağrıdı anlatamam, gaviscon bile fayda vermedi , öyle bir yanma yok yani ama suçumu biliyorum , acı biber turşusu yedim 2-3 tane , bi daha tövbe😞

gunaydin kizlar bende artik geceleri hic uyuyamiyorum 30 kere falan uyaniyorum heralde surekli don don yatakta perisan oldum acayip uykumda var aslinda ama yok olmuyo yani hep bi donme istegi duyuyorum gobegime bacak arama falanda yastik koyuyorum aslinda cok rahatim ama olmuyor sabahlari iskence cekiyorum ise gelirken gece uyuyamadigim icin

Ben de dün ilk defa farklı bir şey hissettim göbeğim dalgalandı aralıklarla iki üç kere sanki takla atıyor gibi ya da yer mi değiştirdi anlamadım çok değişik bi histi yaa çok hoşuma gitti o yapıyo ben gülüyorum biraz sonra yine yapıyor yine gülüyorum sanki hoşuna gitti herhalde al sana der gibi çok güzeldi 😍

Kızlar bende acayip kötü bi gece geçerdim, bir midem ağrıdı anlatamam, gaviscon bile fayda vermedi , öyle bir yanma yok yani ama suçumu biliyorum , acı biber turşusu yedim 2-3 tane , bi daha tövbe😞

Bende de dün yanma oldu. 2 gündür vardı. İlk gün dayandım ama Dün rennie çiğneme tableti aldım. İyi geldi. Mide yanmasını hamilelikte deneyimliyorum. ☹️
Yediklerimize ekstra özen göstermemiz lazım.
Özellikle akşam asitli acı ekşi şeyler çok yoruyor.
Bir tane mandalina yedim diye oldu bende de mesela. Ama akşam yedim. Yememem gerektiğini biliyorum da 1 taneden bir şey olmaz gibi düşünüp kendimi yaktım😬

Bende de dün yanma oldu. 2 gündür vardı. İlk gün dayandım ama Dün rennie çiğneme tableti aldım. İyi geldi. Mide yanmasını hamilelikte deneyimliyorum. ☹️
Yediklerimize ekstra özen göstermemiz lazım.
Özellikle akşam asitli acı ekşi şeyler çok yoruyor.
Bir tane mandalina yedim diye oldu bende de mesela. Ama akşam yedim. Yememem gerektiğini biliyorum da 1 taneden bir şey olmaz gibi düşünüp kendimi yaktım😬
Canım 29 yaşındayım böyle mide yanması yaşamadım resmen uyuyup uyanıyordum ağrıdan

Kızlar günaydın 🌞 burda henüz gün aymadı tabii ama ben iki gündür 6 da uyanıyorum ve katiyen uyuyamıyorum. Sıcak basıyor yatakta. Saat 11.30 gibi uyudum akşam, uykumu almış da olabilirim ama uyumak istiyorum:KK43: gebelikte hani uyku artıyordu cin gibiyim 😂
Ben ilk zamanlar erkenden yatıyordum. Ama iki üç aydır gece 2den önce uykum gelmiyor, 7 gibi de kendiliğimden uyanıyorum. Gebeliğin başından beri riskimden dolayı yatıyorum. Az uyuyunca da günler geçmek bilmiyor. 5 saat uyku, 19 saat yatakta uyumadan geçirmek sinir bozucu. Başım ağrıyor birkaç haftadır az uykudan 😞

canım burda çoğumuz yaşadıkk o enfeksiyon olayını özellikle başlarda ve bende malesef o akıntı yüzünden kendimi pis hissedip asla canım istememişti eşim de çok istekliydi hayır koku yok derdi sonra birgün ilişkiden sonra ben duşa girdim ağladım o da geldi üzüldü lütfen ağlama vallahi kokmuyorsun hem bu çok normal sen hamilesin flan diye konuşup beni sakinleştirdi sevdi flan. sonrakilerde canının istediğini söylemedi bile bana ben üzülmiyim diye hep iyileşmemi bekledi ama o arada bizde öpüşmedik çünkü devamım gelmeyecek şeyde kötü oluyorum yapmayalım derdi bence seninkide bunla alakalı olabilir acı çektiğini gördüyse. ben fitilden sonra iyileştim çok şükür sonra ben durmadım 😂😂 ya kadının tüm psikolojisini bozuyor bu durum gerçekten ama geçecek merak etme. fitil flan vermedi mi doktorun ?
Çok teşekkürler rahatlattınz beni kafama cidden çok takmıştım.
Hayır her gittiğimde bitmemiş demelerine rağmen vermediler hangisini kullandınız

Günaydın ❤️ valla ben de cin gibiyim bu aralar. Dün 12de yattım. Her gün 6da kalkıyorum. Sabahçıyım çünkü okulda. Eskiden 9 civarı yatardım. Şimdi enteresan bir haldeyim.

Aslında son zamanlara gelince uykular kaçıyormuş genelde ama bilemedim bizimki neden şimdiden böyle oldu 😄

iyice ağırlaşmadan uyuyabilmenin tadını çıkarmalıyız aslında.
dün gece kendi kendime dedim böyle yapmamam gerek diye. Uyku gerçekten önemli. Gün içinde bazen çok uykum geliyor ama o zaman da yatmıyorum. Düzenim bozulmasın sadece akşam yatayım diyorum fakat akşam da yatmıyorum. Artık gündüz uykum gelse kestireceğim sanırım. Normalde hiç sevmem gündüz uykusunu. ☹️
Ben de onu düşündüm. Uyumam lazım diye 😂 ben gebelikten önce de böyleydim. Sadece prilam kullanırken çok uyuyordum 3. Aya kadar 😀

Ben de onu düşündüm. Uyumam lazım diye 😂 ben gebelikten önce de böyleydim. Sadece prilam kullanırken çok uyuyordum 3. Aya kadar 😀

Ben de ilk 3 ay aşırı yorgun ve erkenden uyuyan biriydim. Normalde ben de erken uyumam. Uykuya da düşkünlüğüm yoktur.
Ama şu süreçte uyusak iyi olacak çünkü bebekler gelince zaten mecbur bölünecek uykularımız. 🥰

Canim haftasiyla uyumlu hatta biraz onde dedi. Ben kendim yaptirmistim yaptirmani oneririm ama israr etmiyorum fazla kilolu degilsin ailende seker yok dedi bende kararsiz kaldim. Ailemde bildigim kadariyla seker yok ama cok da emin degilim. Bide eger seker cikarsa ne yapilacak onu da tam anlayamadim acikcasi

Canım senin mesajını hatırladım bunu görünce.
Happy mom uygulamasına bakayım dedim.
Yarın 26+0 oluyorum. O haftaya baktım.
Bu uygulamaya göre bu haftada 700-900 gr olarak göstermiş bebeği. Yani 1000 grdan az olsa sorun değil demek ki.
Banu Çiftçi 1000gr diyordu ama o da ortalama olarak diyor zaten .Demek ki böyle değişiklikler oluyor doktorlarda göre de. Onlar iyi diyorsa iyidir. 😇
108F8DF5-95DD-42F3-82A7-2ECA214E968A.webp

Ben de dün ilk defa farklı bir şey hissettim göbeğim dalgalandı aralıklarla iki üç kere sanki takla atıyor gibi ya da yer mi değiştirdi anlamadım çok değişik bi histi yaa çok hoşuma gitti o yapıyo ben gülüyorum biraz sonra yine yapıyor yine gülüyorum sanki hoşuna gitti herhalde al sana der gibi çok güzeldi 😍
Onu ben de yaşıyorum ara ara özellikte sırt üstü yattığımda hatta şöyle bişey de oluyor parmağınızın ucunu tişörtünüzün altından çıkarın öyle bi sivrilik oluyo kasık kısmımda ayağı veya eli olmalı karnımda geriliyo öyle yapınca sonra tekme ata ata dağılıyor ama korkutuyo bazen. 😀

gunaydin kizlar bende artik geceleri hic uyuyamiyorum 30 kere falan uyaniyorum heralde surekli don don yatakta perisan oldum acayip uykumda var aslinda ama yok olmuyo yani hep bi donme istegi duyuyorum gobegime bacak arama falanda yastik koyuyorum aslinda cok rahatim ama olmuyor sabahlari iskence cekiyorum ise gelirken gece uyuyamadigim icin
Ben de öyle 😔 bütün gece dönüp duruyorum sonra tam dalıyorum alarm çalıyor

Kizlar günaydın, çok üzgünüm dün 2.doz tetanoz icin aile hekimine gitmistim benden kan seker idrar vs tahliller istemişti. Bugün sonuçlar geldi hepsi kirmizi bütün değerlerim bir de idrarda protein kaçağı çıktı böyle bisey yasayan var mı ne demek bu. Doktorumla konustum kan hapini günde 2 keze çıkar dedi, idrarda protein kaçağın var onu buraya gel tekrar tahlil istycem senden dedi baska aciklama yapmadi. Bu arada benim gecen hafta detaylida bebegi besleyen damarlarda çatlama çıktığı için coraspirin başlamıştı bana. Bir de şimdi bu idrarda protein kaçağı çıktı ne demek bu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun

Çok teşekkürler rahatlattınz beni kafama cidden çok takmıştım.
Hayır her gittiğimde bitmemiş demelerine rağmen vermediler hangisini kullandınız
canım 2 li fitildi benimki 3 gün arayla atıyorsun ve çok şükür benimki bitti 1 aydır çok iyiyim. gyno-lomexın 600 mg kullandım ben

Back
X