- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
Artma ihtimali var mı sizceaynurland @canancan11 melisaa93 @Belisimm Tikabasa bakın hele koyu olan dün çatlatma iğnesi ctesi yani onuncu gün aşılama ptesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artma ihtimali var mı sizceaynurland @canancan11 melisaa93 @Belisimm Tikabasa bakın hele koyu olan dün çatlatma iğnesi ctesi yani onuncu gün aşılama ptesi
Atayim canimGeçmiş olsun canım. Özelden atsana merak ettim
Bugün 8.günün o zaman iğnenin etkisi geçmiş mi? Testleri attığın mesajda ne yazdığını anlamadım canım hangisi hangi gün çözemedimEvet ayın 22 si
Ayın 20 si çatlatma iğnesi oldum on gün mü oluyor. 22 si aşılama oldum. Koyu olan dün sabah yaptım muhtemelen iğne etkisi bunu biliyorum bugün ku aşırı silik çıktı. Acaba daha yerleşme ihtimali var mı sizce?Bugün 8.günün o zaman iğnenin etkisi geçmiş mi? Testleri attığın mesajda ne yazdığını anlamadım canım hangisi hangi gün çözemedim
Cnm sen beta vermişmiydın?Atayim canim
Özelden atiyorum benimde baya büyük gibiResim çekmedim canım ilki çok büyüktü yani iki parmak uzunlugu kadar bir ciğer parçası gibi lavaboya düşmüştü direk yani ikinci ise bildiğin belirgin et parçasıydı kabak çekirdeği kadar vardı o lavaboda düşmediğinden gördüm çekmiştim ama sildim yani
KUSURA BAKMAYIN ARKADASLAR BİRAZ ACİK KONUŞTUM AMA
Dimi daha ihtimali var iğne etkisi geçmiş mi diye baktım. Bugünden itibaren geçmiş o zaman ne zaman test yapayım sizceE Eymennnannesi cmm bnde anlayamadım
P. Tesi aşılama olduysan bugun 8. Gun daha erken test için
Dünki yaptgın iğnenin etkisidir
Cnm bugun 10. Gun ozamanAyın 20 si çatlatma iğnesi oldum on gün mü oluyor. 22 si aşılama oldum. Koyu olan dün sabah yaptım muhtemelen iğne etkisi bunu biliyorum bugün ku aşırı silik çıktı. Acaba daha yerleşme ihtimali var mı sizce?
Betam adetimin ilk geciktigi gün 19.43 çıkmıştıCnm sen beta vermişmiydın?
Cnm yarın yaparsan silik bile cıksa acaba iğne etkisimi diyeceksınDimi daha ihtimali var iğne etkisi geçmiş mi diye baktım. Bugünden itibaren geçmiş o zaman ne zaman test yapayım sizce
Tamam çok teşekkür ederim vallahi bende kafa kalmadı bu aralar çok telaş var . Bide bu süreç en güzel şekilde olsun hepimize inşallah. Perşembe nobetim var cumartesi günü ilk idrar ile yapayım değil miCnm bugun 10. Gun ozaman
Yani iğne etkisi geçmiş bugun yaptıgında yani silinmiş
Sen bundan sonrakılere bakıcaksın
9. 10. Ve 11. Günler iğne etkisimi dıye acabalar oluyor
En iyisi 12. Gun test yapmk
Anladım cnmBetam adetimin ilk geciktigi gün 19.43 çıkmıştı
2 gün sonra 94.40 2 gün sonrasinda 286 çıkmıştı ve doktor rahimde cok guzel kalinlasmis demişti güzel gidiyordu her sey biirden kahverengi lekem oldu acile gittim betam 286 dan 75 e düştü 3 saat sonra 64 oldu ertesi sabah 40 oldu
C. Tesi bnde test yapıcamTamam çok teşekkür ederim vallahi bende kafa kalmadı bu aralar çok telaş var . Bide bu süreç en güzel şekilde olsun hepimize inşallah. Perşembe nobetim var cumartesi günü ilk idrar ile yapayım değil mi
Pıhtı değil pıhtıdan daha katı bildiğin kese gibi dustuAnladım cnm
Betan düşüyor demekki
Ben hiç 50 betadan sonrasını görmedım
Acaba o pıhtıda neyin nesiki
Bu güzel sayfa iyiki siz. Bu ay Haziran 11 evlilik yıl dönümü Allah im inşallah ona bu güzel haberi hediye edebilirim.C. Tesi bnde test yapıcam
Arkadaski pıhtı değil canım gördüm bende bildiğin et parçası düşürmüş benimki gibi olmuş onun da bende aynı o şekilde düşürmüştüm sanırım sen 50 nin ustumu görmediğin için sende o şekilde bir parça düşürme olmamış ben 78 de iken de 1039 da iken de düşürdüm bu şekildeAnladım cnm
Betan düşüyor demekki
Ben hiç 50 betadan sonrasını görmedım
Acaba o pıhtıda neyin nesiki
Pik olmadan silikleşmişMerhaba kızlar :) Dün sabah ve akşam, bugünde sadece akşam ovülasyon testi taptım. dün yaptıklarımda T çizgisi daha koyu gelmemişti bana o nedenle yumurtlama olmayacak diye düşündüm ama bugün T çizgisi tamamen silikleşti. sizce yumurtlama gerçekleşmiş midir?
Bugünden sonra belli olacak o zamanCanım benim de bugün çatlatma onuncu aşılama dokuz bak sana atayım dün ve bugün koyu olan dün
Ben 11.gune kadar pozitif görüyorum en net 14.gun çıkıyor varsa var yoksa zaten yok.bakal bnde sabah yapacağım 16.gun olcak sabahOlsa çıkardı ya ben 6.günde yapmıştım çıkmıştı