- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
İğnenin etkisi gitmiş canım 12.gün tekrarla testini aşılama ile ilgili bir bilgim yok amaaynurland cans16 @melisaa93 L A L @Tikabasa bakın hele koyu olan dün çatlatma iğnesi ctesi yani onuncu gün aşılama ptesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğnenin etkisi gitmiş canım 12.gün tekrarla testini aşılama ile ilgili bir bilgim yok amaaynurland cans16 @melisaa93 L A L @Tikabasa bakın hele koyu olan dün çatlatma iğnesi ctesi yani onuncu gün aşılama ptesi
Hayırlı haberle gelin inşallahBen 11.gune kadar pozitif görüyorum en net 14.gun çıkıyor varsa var yoksa zaten yok.bakal bnde sabah yapacağım 16.gun olcak sabah
Yarın yapayım mı yaniBugünden sonra belli olacak o zaman
Tamam canım ay inşallah hepimiz güzel haberler alırızİğnenin etkisi gitmiş canım 12.gün tekrarla testini aşılama ile ilgili bir bilgim yok ama
Yok perşembe yapacağım benYarın yapayım mı yani
Aminnn canımTamam canım ay inşallah hepimiz güzel haberler alırız
şikayetlerimiz aynı umarım ikimizin de hamileyizdir bende birde hafif kaşık ve göğüs ağrısı varEvet canım inşallah. Sen ne yapıyorsun ne durumda sin bende stres olmasın diye girmedim hiç ama bu kararı verdim takip edeceğim. Aşırı şişlik gaz var m bide kuyruk sokumu ağrısı var
aynen ikisini de çok seviyorum))Valla kahveyi bende bırakamadım sigara için sol böbreğimi verecek aşamaya geldim
negativ olub pozitive dönenler çok var canım daha umut varaynurland cans16 @melisaa93 L A L @Tikabasa bakın hele koyu olan dün çatlatma iğnesi ctesi yani onuncu gün aşılama ptesi
Koyulaşma olmuş bence canımKızlar ben gece sürekli tuvalete gittiğim için bir de meraktan bu saatte yaptım. İkisinin de ilk 10 dk içindeki görüntülerini koydum. Sanki koyulaşma olmamış gibi daha 24 saat geçmediği için mi acaba 2 gün bekleseydim keşke gerildim şimdi
Fotoğrafta öyle çıkmış galiba bak alt alta koydum alttaki yeni olan. Daha silik sankiKoyulaşma olmuş bence canım
Bugün 16.gun adete 2 gün varArkadaşlar sabah yaptim
Hayırlı olsun canımm bat ne zamandıArkadaşlar sabah yaptim
Baktım da ikimizin de bat aynı sanırım 4 Haziran bence bozuk değil daha yeni olduğu için silik çıkmışTest bozuk olamaz dimiiiii