- 4 Mart 2020
- 333
- 251
- 37
2haziran ile 4 haziran arası olurum geneldeBaktım da ikimizin de bat aynı sanırım 4 Haziran bence bozuk değil daha yeni olduğu için silik çıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2haziran ile 4 haziran arası olurum geneldeBaktım da ikimizin de bat aynı sanırım 4 Haziran bence bozuk değil daha yeni olduğu için silik çıkmış
2 ile 4 haziran arası olurumHayırlı olsun canımm bat ne zamandı
İnşallah yaahadi inşallah ya 4 yildirilkkez pembe bı çizgi gördüm ya hep golgelerle kendimi kandırıyorsun.evet bu çizgide silik başı sonu var ortası yok ama pembe en azından pembe yaBaktım da ikimizin de bat aynı sanırım 4 Haziran bence bozuk değil daha yeni olduğu için silik çıkmış
Canım devamlı takip yapmış olsaydın ateşin nasıl gittiğini bilir ona göre yorum yapardık ama eğer ateşin diğer günlerden yüksekse umut vaad ediyor hamilelik oluşursa ateş yüksek devam eder dite biliyorum bnde tam anlamıyorum bildiğim kadarıyla söyledim bnm bu ay bi yükseliyor bi düşüyor tabii havaların etkiside oluyordur diye düşünüyorumKızlar ateş takibi ile ilgili bilgisi olan canım arkadaşlarım. Takip vs yapmadım ama iki gündür vücut ısım aşırı derecede arttı eşim korktu önce ateşin var diye yok dedim ben iyiyim dedim. Ama hala devam ediyor avuç içleri yanıyor hep. Ki hep üşüyen bir insanım. Yazın bile havalara bağlasam değil bugün bile yağmur yağdı ve serin . Artınca neye yorulur du ?
İnşallah bekliyorum bakalım teşekkür ederimCanım devamlı takip yapmış olsaydın ateşin nasıl gittiğini bilir ona göre yorum yapardık ama eğer ateşin diğer günlerden yüksekse umut vaad ediyor hamilelik oluşursa ateş yüksek devam eder dite biliyorum bnde tam anlamıyorum bildiğim kadarıyla söyledim bnm bu ay bi yükseliyor bi düşüyor tabii havaların etkiside oluyordur diye düşünüyorum
Rica ederim canım inşallah güzel haber verirsinİnşallah bekliyorum bakalım teşekkür ederim
tatlım sabah uyandığında yataktan kalkmadan ateşini bi ölç bakalım ne cıkacak gün içindeki degil ilk ateş önemliKızlar ateş takibi ile ilgili bilgisi olan canım arkadaşlarım. Takip vs yapmadım ama iki gündür vücut ısım aşırı derecede arttı eşim korktu önce ateşin var diye yok dedim ben iyiyim dedim. Ama hala devam ediyor avuç içleri yanıyor hep. Ki hep üşüyen bir insanım. Yazın bile havalara bağlasam değil bugün bile yağmur yağdı ve serin . Artınca neye yorulur du ?
Sanki silik canım kaç gün var bat aKizlar bisey gorebilen var mi? Cok silik gördüm gibi ama?
Evde ateş ölçer yok ama vücudum normalde n sıcak gerçektentatlım sabah uyandığında yataktan kalkmadan ateşini bi ölç bakalım ne cıkacak gün içindeki degil ilk ateş önemli
5 gun var pazar bat gunuSanki silik canım kaç gün var bat a
İnşallah vardır5 gun var pazar bat gunu
Insallah canim ya hepimizin gonlune gore olsun insallahİnşallah vardır
canım eczanede cubuk gibi olanlar var fiyatlarıda uygun ben 30 tl gibi bişey almıştım agızdan dil altında koyup bekliyorsun o ateşini ölçtüğü zaman sinyal veriyor zaten dene istersenEvde ateş ölçer yok ama vücudum normalde n sıcak gerçekten
Canım bende silik cizgi görüyorum, inşallah bebişin seninledirKizlar bisey gorebilen var mi? Cok silik gördüm gibi ama?
Net görünüyor benceArkadaşlar sabah yaptim