burda görüyorum 10-11ci günlerde pozitif görenler var, ben bi de iğne yaptırdım iğnenin etkisi geçmiş, zaten her ay göğüslerim falan şişerdi o da yok şuan, sadece ara ara kasıklarıma ağrı giriyor, o da hep oluyordu, ama ara ara girer şekilde diğil sürekli ağrı olurdudaha dört gün varmış ama erken sanki
Bende kendim mi alsam dr la mı devam etsem kararsızım kafama göre bir dr bulamadımHepimiz aynı yumurtlama günündeyiz sanırım. Hiçbirimizde pembe çizgi yok İnşAllah ilerleyen günlerde pozitifleri görürüzEğer bu ay olmazsa bende doktordan klomen yada femara istiycem yumurta takibi yaptırcam
inşallah canım, ben klomen çatlama iğnesi oldum da hep zurnanın zırt dediyi yere geldiğimizde benim kociş benim sinirlerimle oynuyorum, stresde çok etkiliyor,geçen yine sinirlendirdi beni, 3 gündür sakinleşemiyorum, kendimi sigaraya kahveye verdim, il başta umudum vardı artık yokHepimiz aynı yumurtlama günündeyiz sanırım. Hiçbirimizde pembe çizgi yok İnşAllah ilerleyen günlerde pozitifleri görürüzEğer bu ay olmazsa bende doktordan klomen yada femara istiycem yumurta takibi yaptırcam
hayırlı olsun canım. Kanmanı tarifleyebilir misin ?Evet canım Aldım. 154 çıktı 3. Gün kan verdim doktor gayet iyi artışın olmuş dedi.
Bende yeni bir doktora gidicem İnşAllah iyidirBende kendim mi alsam dr la mı devam etsem kararsızım kafama göre bir dr bulamadım
Evet doğru söylüyorsun. İnşallah gönlüne göre bi doktordur canım. Konu açtım bakalım belki öneren birileri olurBende yeni bir doktora gidicem İnşAllah iyidirDoktorla takip etmek daha doğru bence çünkü sadece klomen vermiyor tutunmasına destek olacak başka ilaçlarda kullanmıştım ben
Kız sen sinirlenince ortalığı kasıp kavuruyordun dimi anlatmıştın bir ara. Sigara kahve çok kötü ya keşke yapmasan bunu kendineinşallah canım, ben klomen çatlama iğnesi oldum da hep zurnanın zırt dediyi yere geldiğimizde benim kociş benim sinirlerimle oynuyorum, stresde çok etkiliyor,geçen yine sinirlendirdi beni, 3 gündür sakinleşemiyorum, kendimi sigaraya kahveye verdim, il başta umudum vardı artık yok
İnşAllah iyi bir doktor bulursunEvet doğru söylüyorsun. İnşallah gönlüne göre bi doktordur canım. Konu açtım bakalım belki öneren birileri olur
evet ortalığı kasıp kavuruyorum malesef, o da beni susturmaya ve durdurmaya çalışıyor daha da sinirleniyorumKız sen sinirlenince ortalığı kasıp kavuruyordun dimi anlatmıştın bir ara. Sigara kahve çok kötü ya keşke yapmasan bunu kendinekocanda istemeden sinirlendirmiştir seni boşvermek daha hafifletici oluyor
Bende şuan attığın emoji gibiyimbenimde adete 4 gün var, bu gün yaptım boyle çıktı
Bende bu ay olmazsa doktorla ilerlicem birlikte takip ederiz artıkHepimiz aynı yumurtlama günündeyiz sanırım. Hiçbirimizde pembe çizgi yok İnşAllah ilerleyen günlerde pozitifleri görürüzEğer bu ay olmazsa bende doktordan klomen yada femara istiycem yumurta takibi yaptırcam
İnşAllah bu sefer doğru çıkarİlk 5 - 10 dakika görülüyor ama maalesef regli oluyorum sonunda ilginç bir durumla baş başayım
AminnnnİnşAllah bu sefer doğru çıkar
Ederim herkese ediyorum zatenAminnnnbol bol dua edin olur mu hamilesiniz galiba sizin dualarınız kabul olur
Adam napsınevet ortalığı kasıp kavuruyorum malesef, o da beni susturmaya ve durdurmaya çalışıyor daha da sinirleniyorum
Valla kahveyi bende bırakamadım sigara için sol böbreğimi verecek aşamaya geldiminşallah canım, ben klomen çatlama iğnesi oldum da hep zurnanın zırt dediyi yere geldiğimizde benim kociş benim sinirlerimle oynuyorum, stresde çok etkiliyor,geçen yine sinirlendirdi beni, 3 gündür sakinleşemiyorum, kendimi sigaraya kahveye verdim, il başta umudum vardı artık yok
İnşAllah gerek kalmaz bir kaç gün içinde pozitifi görürüzBende bu ay olmazsa doktorla ilerlicem birlikte takip ederiz artıkinşallah gerek kalmaz
Hamile kalınca nasıl direnç göstereceksinValla kahveyi bende bırakamadım sigara için sol böbreğimi verecek aşamaya geldim
Allah razı olsun bende inanıyorum olacağına bazen isyana giren laflarım oluyor ama sonra tövbe ediyorum toparlanıyorum rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin beklerim ben önemli değil yeterki sağlıklı olsunEderim herkese ediyorum zatenRabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah hepimiz bu yollardan geçtik ama elbet sonunda mutlu olucaz. Ben hep acaba tam kırmızıyı ne zaman görcem diyordum rabbim bana nasip etti darısı sizlere inşallah
AminnnnİnşAllah gerek kalmaz bir kaç gün içinde pozitifi görürüz