- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Sen güzel haberler gel inşallahbenimde 3-4 gün var canım yapıcam bakalım birazdan test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen güzel haberler gel inşallahbenimde 3-4 gün var canım yapıcam bakalım birazdan test
O kendi çizgisi olduğunu düşünüyorum pembe değil hayırlısı böyleymiş yarın birde ilk idrarla denerim sonrası artık regli beklemeceBende iki testinde de hafif gölge görüyorum canım ama pembe olmadıkça pozitif olduğunu düşünmüyorum sende genelde böyle çıktığını söylüyorsun.İnşAllah koyulaşır
Pek sanmıyorum bunu dün yapmıştım negatifSen güzel haberler gel inşallah
Ben ikisinde de görüyorum ve benimde her yaptığımda böyle çıkıyordu ta ki 2 gün kalana kadar yani 4 gün var çıksa çıkardı deme bende de hep böyle çıktı bakalım Bi kaç gün sonrada çıkar istersen miratech erken gebelik testi al o baya hassas benim 3 gün varken akşam çıkardıHepsinde görüyorum ben bak bunuda az önce yaptım reglime 4 gün kaldı olsa mutlaka çıkardı bence
Oy oy artık yüzümüz gülsünPek sanmıyorum bunu dün yapmıştım negatif
Yoruldum gerçekten artık bu ay adette son kez kendim klomen kullanıcam yine olmazsa iyi bir dr araştırmasına giricem artık hsg falan ne gerekiyorsa yaptıracağımOy oy artık yüzümüz gülsün
Benim bu zamana kadar yaptığım bütün testlerde bu gölgelik var fitresiz bile görünüyor ama sonu hep hüsran, miratechde bile gördümBen ikisinde de görüyorum ve benimde her yaptığımda böyle çıkıyordu ta ki 2 gün kalana kadar yani 4 gün var çıksa çıkardı deme bende de hep böyle çıktı bakalım Bi kaç gün sonrada çıkar istersen miratech erken gebelik testi al o baya hassas benim 3 gün varken akşam çıkardı
Ben hsgse çekildim tek famera ve klomen kullanmadım klomen zaten önermem kullanacaksan famera kullan ama doktor kontrolünde kullanYoruldum gerçekten artık bu ay adette son kez kendim klomen kullanıcam yine olmazsa iyi bir dr araştırmasına giricem artık hsg falan ne gerekiyorsa yaptıracağım
İlk 5 dk da görüyorsan onlar doğrudur yaBenim bu zamana kadar yaptığım bütün testlerde bu gölgelik var fitresiz bile görünüyor ama sonu hep hüsran, miratechde bile gördüm
İlk 5 - 10 dakika görülüyor ama maalesef regli oluyorum sonunda ilginç bir durumla baş başayımİlk 5 dk da görüyorsan onlar doğrudur ya
Kızlar neden testleri ilk idrarla değilde akşam yapıyorsunuzbenimde 3-4 gün var canım yapıcam bakalım birazdan test
Senin kaçıncı gün testi bu canım?Pek sanmıyorum bunu dün yapmıştım negatif
benimde adete 4 gün var, bu gün yaptım boyle çıktıHepsinde görüyorum ben bak bunuda az önce yaptım reglime 4 gün kaldı olsa mutlaka çıkardı bence
Ya benim ilk idrarda 4 4,5 saatlik idrar oluyor Yeterlidir dimiKızlar neden testleri ilk idrarla değilde akşam yapıyorsunuz
Fotoğraf yok canımbenimde adete 4 gün var, bu gün yaptım boyle çıktı
Dündü canım 11 olması lazım. Bunuda şimdi yaptımSenin kaçıncı gün testi bu canım?
bu günkini çekmedim ki, bu attığımı dün yapmışdım bunun gibiydi bu gündeFotoğraf yok can
daha dört gün varmış ama erken sankibu günkini çekmedim ki, bu attığımı dün yapmışdım bunun gibiydi bu günde
Son günlerde ateş ölçmeye başladım oda gayet yüksek gidiyor ama bakalım son 1 gün kala belli olur
Dündü canım 11 olması lazım. Bunuda şimdi yaptım
bu günkini çekmedim ki, bu attığımı dün yapmışdım bunun gibiydi bu günde