Cnm bnım çok uzuldumKızlar bende kimyasal oldum.Değerlerim düşmüş..gücüm yok tüp bebek için çok yıprandım..doğal denicem artık mecbur..yine takviye alırım..Çok zormuş çok mosmor vücudum
Aşılama diğil bende tüp bebekCnm bnım çok uzuldum
Yaa bu kımyasal sağlıksız sperm ve bozuk yumurtadan olabılıyo dıyorlar
Yumurtaları femara ile kalıteli hale getirıyoruz, aşılamadan önce spermler yıkanıyor
Yaa noluyorda boyke habire kımyasal oluyor,, offff
Aa evet cnm pardon tüp bebektiAşılama diğil bende tüp bebek
Genetik temiz bizde pıhtılaşmam yok..tüp bebek her kes sanıyor hemen cocuğu kucağına alicaksin ama hiç öyle diğil..ne kadar seçilse bile embriyonun kendisininde genetiği oluyor..onuda ilk denemede yapılmıyor ve çok paraAa evet cnm pardon tüp bebekti
Özür dilerim
Asıl tüp bebek kımyasal olmamalı
Kaliteli embriyo seçiliyo, kaliteli sperm
Acaba pıhtılaşmamı var cnm
Geriye bu kalıyo sanki
Hayırlısı olsun inşallah kuzumAynen canım bende Bi şey yapmıyorum devam normalde yarın hastane ye gitmem lazım ama gidemiyorum eğer ki gidebilseydim aşılama yapılıcak tı ama galiba benim planlar bu ay iptal olacak önümüz de ki ay memlekete tatile gitmeyi düşünüyorum kafa dinlemeye ihtiyacım var bide sıkı diyetteyim zayıflamam lazım belki dönüşte daha rahat hamile kalırım şu bel çekme falan varya onların hepsini köyde yaptırcam tanıdıklar var onlar bakıyor
Merhaba tüp bebek tedavisini nerede yaptırıyorsunuz ve ne kadar tuttuGenetik temiz bizde pıhtılaşmam yok..tüp bebek her kes sanıyor hemen cocuğu kucağına alicaksin ama hiç öyle diğil..ne kadar seçilse bile embriyonun kendisininde genetiği oluyor..onuda ilk denemede yapılmıyor ve çok para
Yaptırdım oldu bitdi.Para keste durumuna göre çıkıyor.Merhaba tüp bebek tedavisini nerede yaptırıyorsunuz ve ne kadar tuttu
Çok çok çok üzüldüm canım ne dicemi bilemiyorum allahım inşallah dogal yoldan saglıkla hamile kalmayı nasip etsin canım benimKızlar bende kimyasal oldum.Değerlerim düşmüş..gücüm yok tüp bebek için çok yıprandım..doğal denicem artık mecbur..yine takviye alırım..Çok zormuş çok mosmor vücudum
Kız sen nasıl zayıf fitmişsin öyleÇok çok çok üzüldüm canım ne dicemi bilemiyorum allahım inşallah dogal yoldan saglıkla hamile kalmayı nasip etsin canım benim
Sübhanallah Allah sana sabır versin inşallah hepimize de. Kızlar asr süresi o kadar ferahlatır ki insanı onu okuyun bol bol iki satır ha korkmasın gözünüzYaptırdım oldu bitdi.Para keste durumuna göre çıkıyor.
Ne dualar okudum iki satır neki..gece uyumadım ağlayarak dualar etdim olmayınca olmuyor malesefSübhanallah Allah sana sabır versin inşallah hepimize de. Kızlar asr süresi o kadar ferahlatır ki insanı onu okuyun bol bol iki satır ha korkmasın gözünüz
Ay içim gitti ya çok üzüldüm valla rabbim sabır versin sana inşallah ummadığın anda gebe olduğunu öğrenirsin rabbim hayırlısı ile sana sağlıklı Bi evlat nasip etsinKızlar bende kimyasal oldum.Değerlerim düşmüş..gücüm yok tüp bebek için çok yıprandım..doğal denicem artık mecbur..yine takviye alırım..Çok zormuş çok mosmor vücudum
Sagol canım yaaa çok zayıfım malesef şimdi biraz iyiyim ama ordan 3 kilo fazlam var çok şükürKız sen nasıl zayıf fitmişsin öyle
Ay inşallah vardır kaç gün kaldı batKızlar yine ben ve size sorum olucak üst üstte 2 farklı testte silik çıkma olasılığı kaç? Bugün buraya kasette atmıştım buda erken gebelik o testten önce yapmıştım
Canım okuyunca çok üzüldüm sevinmişti emeğinin karşılığını aldın diye hayırlısı böyleymiş Rabbim doğal yolla beklemediğin anda mucizeni gönderir inşallahNe dualar okudum iki satır neki..gece uyumadım ağlayarak dualar etdim olmayınca olmuyor malesef
4 günüm kaldı ama bu test 6 gün kala yapılmış olanlarAy inşallah vardır kaç gün kaldı bat
Hadi inşallah yarın da yap daha koyu olsun inşallah4 günüm kaldı ama bu test 6 gün kala yapılmış olanlar
Çarşamba günü yapayım diyorumHadi inşallah yarın da yap daha koyu olsun inşallah
Herşeyin hayırlısı inşallah ben hergin takip diye karar verdim bu ay bakalım hayırlısıÇarşamba günü yapayım diyorum