- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
Evet o yüzden salı gününe kadar ara verdim testlere canım erken dahaİkili fotoğrafta alttakinde gördüm canım ama diğerlerinde tam göremedim. Hala erken olduğu için muallakta bırakıyor insanı bu testler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o yüzden salı gününe kadar ara verdim testlere canım erken dahaİkili fotoğrafta alttakinde gördüm canım ama diğerlerinde tam göremedim. Hala erken olduğu için muallakta bırakıyor insanı bu testler
Teşekkür ediyorum sizleri tanımadan duygularımı paylaşmanız mükemmel birsey sizlere cok teşekkür ediyorumBence bekle güzel Bi şekilde sürprizle öğrensin ben olsam öyle yapardım merak etme bol bol dua ederiz rabbim sağlıklı Bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Bu şekilde test yanılır mı kızlar
Hayırlı olsun bence net yanıltan cinsten değil gün aşırı kan ver ve güzel bir sürpriz ile eşini bekleBu şekilde test yanılır mı kızlar
Allah razı olsunHayırlı olsun bence net yanıltan cinsten değil gün aşırı kan ver ve güzel bir sürpriz ile eşini bekle
E bu ben burdayım anniş diyor resmenBu şekilde test yanılır mı kızlar
Yarın doğum günüm en anlamlı doğum günüm annişi sevsin onuuuE bu ben burdayım anniş diyor resmen
Musmutlu yıllar olsun şimdiden evladınızla mis kokulunuzla bir sene olsunYarın doğum günüm en anlamlı doğum günüm annişi sevsin onuuu
Biz burda Bi aileyiz sıkıntılarımızı dertlerimizi mutluluğumuzu hatta üzüntümüzü bile birbirimize anlatıp onlarla o duyguyu yaşıyoruz o yüzden burayı ve sizleri çok seviyorumTeşekkür ediyorum sizleri tanımadan duygularımı paylaşmanız mükemmel birsey sizlere cok teşekkür ediyorum
O güzel kalbinizden öperimMusmutlu yıllar olsun şimdiden evladınızla mis kokulunuzla bir sene olsun
o kadar haklısınız ki ben de sizleri çok seviyorumBiz burda Bi aileyiz sıkıntılarımızı dertlerimizi mutluluğumuzu hatta üzüntümüzü bile birbirimize anlatıp onlarla o duyguyu yaşıyoruz o yüzden burayı ve sizleri çok seviyorum
Canım senin ctsi çatlamamış mıydı daha erken değil miDaha var canım bugün 9 yada 10. Gunü çatlamanın erken daha
Cumartesi değil canım ya perşembe gece yada cuma gece ama erken evetCanım senin ctsi çatlamamış mıydı daha erken değil mi
Aminn Allah razı olsunT Tedirginnnn sağlıkla gelsin kuzun canım
Valla canım benim kasık ağrılarım azaldı ama arada oluyor göğüslerimin yanları ağrıyor acaba progestan kullanıyorum ondan mı bilemedim ya bende cuma ya da cumartesi mi yapsam diyorumAynı gün yumurtladığım arkadaslarım (yumurtdaşlarım)
fnd_50 S simurgggg uvercinka65
Neler dönüyor vucudunuzda yumurtlamadan beri?
Bnım göğüsler fora
Belim agrıyor ve adet sancım var
Gecenki kımyasal gecirdiğim belirtılerle aynı ılerlıyor suan
Bnım normalde adet sancım bukdr erken baslamaz
Hayırlısı bakalım
Ben haftaya c tesi sabahı test yapmayı düşünüyorum..