2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

Tamam en güzeli sen zaten klomenle hamiş oldun bu defa olucak☺️takma akıntılara ben umursamadım bile
Aynen kontrolü doktora bırakıyorum onun takvimine uyucam ☺️ Geçen sefer hiç takmadım doktor ne derse onu yaptım hemen hamile kaldım. O zaman da zannettim ki hamile kalmak çok kolay😂

Ya testler bozuk demiştiniz hepiniz ama ben orda negatifi görünce bi hevesim inancım kırıldı 😂

2 gün gecikti 🤔 normalde regl öncesi migrenim tutardı henüz tutmadı tek belirtim de bu 😂
Evet hatırladım ☺️ Bence yapmalısın artık testi gebelik varsa çıkar mutlaka 😍 bence var bir şeyler içime öyle bir his doğdu🫣

Ya testler bozuk demiştiniz hepiniz ama ben orda negatifi görünce bi hevesim inancım kırıldı 😂

2 gün gecikti 🤔 normalde regl öncesi migrenim tutardı henüz tutmadı tek belirtim de bu 😂
Benimde göğsümde ağrı olurdu adet öncesi ama şimdi yok..sen bir test yap😍

Kızlar temmuz grubuna yazdım buraya da yazayım her türlü fikri duymak istiyorum rahatlamak için🌸
Regl olup doktora gittiğimde yine aşılama dedi ben yine kabul etmedim. Geçen ay ovu takibi yapmıştım bu ay onu da yapmadım. Reglden itibaren 6.gün değerlendirmeye başladık. 6-8-10-12-13.günler oldu. 13.gün uzayan şeffaf akıntı gördüm değerlendirdik ama 14-15’i değerlendiremedik. 16’yı değerlendirdik. Bugün de 18.gündeyim döngüm 28 günde bir. Akıntıdan sonraki 2 günü boş geçtim diye çok üzülüyorum sizce çok önemli mi 😞

Aynen kontrolü doktora bırakıyorum onun takvimine uyucam ☺️ Geçen sefer hiç takmadım doktor ne derse onu yaptım hemen hamile kaldım. O zaman da zannettim ki hamile kalmak çok kolay😂
Mesela bana klomen hiç etki etmiyor..ama sana etmiş doktorun dediklerini et çaylarıda içme☺️

Mesela bana klomen hiç etki etmiyor..ama sana etmiş doktorun dediklerini et çaylarıda içme☺️
Bugün nasılsa ilk gün diye kiraz sapından içtim kahvaltıda 😂 oh mis vedalaştık bitki çayımla 😍 bakalım içmeyeceğim bu ay hiç normalde regl olduğum gibi başlardım yumurtlamayla bırakırdım

X