İlk gebelik bende adetden 3 gün önce 500 çıkmıştı ama kucağıma alamadım.Yarın yine kan vericem ona göre doktor söylicek randevuyu
bencede kıyas yapma karşılaştırmada sadece buna odaklan kendini yorma dinlen belirtin varmı bi agrın sızınKıyas yapma canım her gebelik kendine özgü sonuçtabu bebiş sağlıkla gelecek sana İnşAllah
Ay dünden beri güzel habere ihtiyacım vardı çok mutlu oldum senin adına valla rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
Hep mutlu ol canımAy dünden beri güzel habere ihtiyacım vardı çok mutlu oldum senin adına valla rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
AminHep beraber mutlu olalım canım inşallah valla yüzümde gulumseme eksik olmuyor şuan sayende
Canım biraz eski yöntemler gibi olacak ama gözümden rahatsizlaninca çay damlattiriyorum anneme hemen geçiyor. Çayın demli kısmını kenara ayiriyorsun soguyunca göze bir kaç damla damlattiriyorsun. Eşim bu konularda hassas bakıp damlatamaz diye ben kendim pamuğu batırıp yapmaya çalışmıştım öyle çok işe yaramadi geçti gibi oldu tekrar başladı. Annem direkt gözümün içine damlattı kapalı tuttum gözümü, günlerdir çektiğim acı bı günde bitmiş oldu. Arada benim gözümde de oluyor çayla çözmeye çalışıyorum gözdeki mikropları kiriyormus sanırım annem öyle demisti. Çok geçmiş olsunmelisaa93 mınnosum sımdı bakabıldım gözümden cok rahatsızım bugun ısede gıdemedım.dr alerjık oddm yapmıs dedı ılac verdı dun 3 tane damla daha beter oldu gozum,dun bıde ıcını cok kurcaladı yoksa ıçgoz kapagının altında bıseymı var dıye sıktırdı bılmem ne acıdan duramadım gece ( ılaclarda dokundu gozum ıyce kızardı,napcam bılmıyorum ya cok moralım bozuk (( testınde holgeyı bende gordum mınnosum ovude koyu cıkmıs baya suphelendım sımdı.sen son kez sabah yaparsın varsa cıkar yoksa da napalım,beklerız bır ay daha yada yardımcı teknıklere gecerız.saglıgımız olsunda
İnşallah olur fazla bekletmedenHiç yıkılma canım bak 2 seneden fazladı her türlü değerlendirdim olucaği varsa olucak canım her şey Allahın elinde
Evet kuzum çok şükür AllahımacanımNiqu nigarım hamileymişsin o kadar çok sevindimki rabbim sağlıkla kucağına alıp büyüteceğin çok rahat bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah gerçekten rabbimin mucizesi o kadar fazlaki tüp bebekle gelmeyen mucizen en doğal yoldan rabbimin ol demesi ile oldu diğer kızlarımdanda aynı güzel haberi bekliyoruz
Test yaptııım negatifi gördüm üstene regl oldummelisaa93 canım Bu sabahta test denedin mi
Hangi gruba bakcamı şaşırdım artıkTest yaptııım negatifi gördüm üstene regl oldumTemmuz grubuna yazmıştım canım orayı görmedin galiba
Benim reglim gelmedi daha. Psikolojik olarak etkilendiğimi düşünüyorum. Yarın test alıcam negatif çıkarsa cuma reglim gelirTest yaptııım negatifi gördüm üstene regl oldumTemmuz grubuna yazmıştım canım orayı görmedin galiba
Kız bende senden umutluydum içimde regl gelmedi diyeTest yaptııım negatifi gördüm üstene regl oldumTemmuz grubuna yazmıştım canım orayı görmedin galiba
Öyle tabi canım vardır bir hayır diyorumHangi gruba bakcamı şaşırdım artıkbırdahakı aya kısmet cancazım
Daha hiç test yapmadıysan neden olmasınBenim reglim gelmedi daha. Psikolojik olarak etkilendiğimi düşünüyorum. Yarın test alıcam negatif çıkarsa cuma reglim gelir
Nedense hamile olduğumu düşünmüyorum.
İnşAllah bebeğiiimKız bende senden umutluydum içimde regl gelmedi diyeRegl bitsin hemen çalışmalara başla olucak
Aynen takipteyim arkamca gelinİnşAllah bebeğiiimaynı umutla bu ay devam edicem
Zaten senin sürecinin hepsinde yanındayımAynen takipteyim arkamca gelin
Kız zaten arkamca hemen gelicen eminim bunaZaten senin sürecinin hepsinde yanındayımdoğumunu bebişini bile takip edicem teyzoş oluyorum