Ayy evet evet İnşAllah nasip olur hep birlikte hazırlık yaparızKız zaten arkamca hemen gelicen eminim bunaAy İn şa Allah canım hemen kal ve diğer kızlar bebişlerimize alacakları konuşak ya senin gibi teyzoşu varsa bebişim şanslı
Canım hissediyorum senden yakın zamanda güzel haber alacağızTest yaptııım negatifi gördüm üstene regl oldumTemmuz grubuna yazmıştım canım orayı görmedin galiba
Ay İn şa AllahAyy evet evet İnşAllah nasip olur hep birlikte hazırlık yaparız
İnşAllah bebeğim bende çok umutluyumCanım hissediyorum senden yakın zamanda güzel haber alacağız
Aynen yapmıycam ovüAy İn şa AllahOlucak canım ovu testi yapma o da ayrı bir stres
Bence de Ovulasyon testi strese sokuyor, günaşırı ilişkiyle gün takip etmemek en iyisi benceAynen yapmıycam ovüZaten klomen başlıyorum 5.gün
Tamam en güzeli sen zaten klomenle hamiş oldun bu defa olucakAynen yapmıycam ovüZaten klomen başlıyorum 5.gün
Ya testler bozuk demiştiniz hepiniz ama ben orda negatifi görünce bi hevesim inancım kırıldıDaha hiç test yapmadıysan neden olmasıngeciktiyse ihtimal yükseliyor.kaç gün geçti canım
O zaman senin test zamanın gelmişYa testler bozuk demiştiniz hepiniz ama ben orda negatifi görünce bi hevesim inancım kırıldı
2 gün geciktinormalde regl öncesi migrenim tutardı henüz tutmadı tek belirtim de bu
Bu ayda öyle yaptık aslında canımBence de Ovulasyon testi strese sokuyor, günaşırı ilişkiyle gün takip etmemek en iyisi bence
Aynen kontrolü doktora bırakıyorum onun takvimine uyucamTamam en güzeli sen zaten klomenle hamiş oldun bu defa olucaktakma akıntılara ben umursamadım bile
Olsun ne zaman geleceği kısmet , en hayırlı zamanda nasip olsun inşallahBu ayda öyle yaptık aslında canımOvü ne sonuç verirse versin gün aşırı düzeni bozmadık ana nasip değilmiş
Evet hatırladımYa testler bozuk demiştiniz hepiniz ama ben orda negatifi görünce bi hevesim inancım kırıldı
2 gün geciktinormalde regl öncesi migrenim tutardı henüz tutmadı tek belirtim de bu
Amiin İnşAllah canımOlsun ne zaman geleceği kısmet , en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah
Ya test yapsanaaaaa artıııkkkkYa testler bozuk demiştiniz hepiniz ama ben orda negatifi görünce bi hevesim inancım kırıldı
Benimde göğsümde ağrı olurdu adet öncesi ama şimdi yok..sen bir test yapYa testler bozuk demiştiniz hepiniz ama ben orda negatifi görünce bi hevesim inancım kırıldı
Mesela bana klomen hiç etki etmiyor..ama sana etmiş doktorun dediklerini et çaylarıda içmeAynen kontrolü doktora bırakıyorum onun takvimine uyucamGeçen sefer hiç takmadım doktor ne derse onu yaptım hemen hamile kaldım. O zaman da zannettim ki hamile kalmak çok kolay
Bugün nasılsa ilk gün diye kiraz sapından içtim kahvaltıdaMesela bana klomen hiç etki etmiyor..ama sana etmiş doktorun dediklerini et çaylarıda içme
Yok kuzum içme boş ver bebiş gelsinBugün nasılsa ilk gün diye kiraz sapından içtim kahvaltıdaoh mis vedalaştık bitki çayımla bakalım içmeyeceğim bu ay hiç normalde regl olduğum gibi başlardım yumurtlamayla bırakırdım