- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
canım çok geçmiş olsun çok şükür iyiymiş progestan çok iyi bende hala kullanıyorum tutunmayı güçlendiriyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben yumurtam çatladığından beri kullanıyorum geceleri 2 tane fitil olarak bayramdan önce teke düşürdü bence çok etkisi var kanama yoksa Allahın izniyle çok rahat tutunur bu minnoş biraz nazlı olacak herhalde :)AAmin canım benimmm kanamam gelmeyince bir daha fitil olarak günde iki kez 300 yazmış
Seni hiç bırakmasın inşallah o kadar duygulandım ki anlatamam burada düşükleri kimyasalları duydukça çok bunalıma giriyorum artık yazamasamda sizlere neden diye konuşmaktan kendimi alı koyamıyorum. Sen düşük yapıyorum yazınca benim 7 haftalık düşügüm geldi aklıma inan şuan o kadar sevindim ki gözyaşlarım pıt pıt hamile olan tüm arkadaşalrım saglıkla kucagınıza alın inşallah düşük yapmak benim hayatımı çok kötü etkilediİnsaallah canimm annesi sever onu
Adını da dolunay koyarsın artık bu kadar işareteeeKızlar çok farklı bi şey keşfettim ben iki kez hamile kaldım biri Kasım ayındaydı yumurtlama günüm dolunaydı , bebeğin tahmini doğum tarihi de ağustostaki dolunaya denk geliyordu
Şimdi haziranda hamile kaldım yine dolunay günü yumurtlamaydı bebeğin tahmini doğum tarihi yine dolunay’a denk geliyor
kalbini duyacağız dolunay’a denk geliyor haydaaa
Dolunayda olanlar kız olur yazmışlar bakalım doğru çıkacak mı
Kuzucum ıdrarı bıraz fazla tutmussun sanki.emın olmak ıcın aksam bıdaha tekrarla bıtanemŞimdi innovita yaptım bu da bozuk mu boyası mı aktı yoksa gerçekten silik mi anlamadımmelegim can B Buffalosos @Niqu @beyons imagination forever @Mervenur277 @destinesiaa @Afratafrac
Valla nazını severim onun da kendimden geçtim aynaya bakıyorum bu kim diyeben yumurtam çatladığından beri kullanıyorum geceleri 2 tane fitil olarak bayramdan önce teke düşürdü bence çok etkisi var kanama yoksa Allahın izniyle çok rahat tutunur bu minnoş biraz nazlı olacak herhalde :)
tüm teorilere göre senin kız oluyor eğer erkek olursa tüm tespitleri çürütmüş olursunKızlar çok farklı bi şey keşfettim ben iki kez hamile kaldım biri Kasım ayındaydı yumurtlama günüm dolunaydı , bebeğin tahmini doğum tarihi de ağustostaki dolunaya denk geliyordu
Şimdi haziranda hamile kaldım yine dolunay günü yumurtlamaydı bebeğin tahmini doğum tarihi yine dolunay’a denk geliyor
kalbini duyacağız dolunay’a denk geliyor haydaaa
Dolunayda olanlar kız olur yazmışlar bakalım doğru çıkacak mı
Ben de sen örnek verince ümidimi kesmiştim ama gitmesi hayirliysa benden Allah'ım şimdi alsın beni cennette beklesin dedimSeni hiç bırakmasın inşallah o kadar duygulandım ki anlatamam burada düşükleri kimyasalları duydukça çok bunalıma giriyorum artık yazamasamda sizlere neden diye konuşmaktan kendimi alı koyamıyorum. Sen düşük yapıyorum yazınca benim 7 haftalık düşügüm geldi aklıma inan şuan o kadar sevindim ki gözyaşlarım pıt pıt hamile olan tüm arkadaşalrım saglıkla kucagınıza alın inşallah düşük yapmak benim hayatımı çok kötü etkiledi
amin canım benim bende bugün doktora gideceğim geçen sefer kalp atışı biraz derinden geliyordu inşallah bugün daha net duyarız :)
Ahahah tabi eminim yaa mavi kutusu Al Bi gebelik testi yazıyor.Canım bu testin albi olduğuna emin misin bende albiyle öğrendim gebeliği 13.59betayı gösterdi ama benim aldığımın üzerinde t1 t2 vardı
Çok şükür kalp atışını duymuşsun canım kanaman da yokmuş saglıkla tutunacak sana inşallah bebegin. Özele gidince ultrason resminide at bakalım yaramaza görmeden erkek hissettim minnoşuBen de sen örnek verince ümidimi kesmiştim ama gitmesi hayirliysa benden Allah'ım şimdi alsın beni cennette beklesin dedimeğer tutunacak da da sen sağlık ver rabbim diye çok dua ettim. Bir doktora daha gidicem daha hiçbir şey kesin değil ama kanama alanı yok dedi canım Allah'ım sana da bol bol mükafat versin bu acın icin
Çok geçmiş olsun canım.. Ne söylenir bilemiyorum ama umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırızKızlar dün gece acilden yatışım yapıldı kanamam başlamıştı dış gebelikten şüphelendiler sonra kimyasal gebelik denildi bebeği kaybettim buralara da uğramıcam artık psikolojim çok kötü hepinize dua ediyorum tez zamanda rabbim kucağınızı doldursun kendinize iyi bakın.
Aslında çokta değildi gece birden 9a kadardı. Zaten şimdi 3 saat sıvı almadım tekrar test yaptım negatifKuzucum ıdrarı bıraz fazla tutmussun sanki.emın olmak ıcın aksam bıdaha tekrarla bıtanem
çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda kucağını bebeğinle yeniden doldursunKızlar dün gece acilden yatışım yapıldı kanamam başlamıştı dış gebelikten şüphelendiler sonra kimyasal gebelik denildi bebeği kaybettim buralara da uğramıcam artık psikolojim çok kötü hepinize dua ediyorum tez zamanda rabbim kucağınızı doldursun kendinize iyi bakın.
Rabbim dayanma gücü versin tekrardan sağlıkla nasip olur inşAllah canımKızlar dün gece acilden yatışım yapıldı kanamam başlamıştı dış gebelikten şüphelendiler sonra kimyasal gebelik denildi bebeği kaybettim buralara da uğramıcam artık psikolojim çok kötü hepinize dua ediyorum tez zamanda rabbim kucağınızı doldursun kendinize iyi bakın.
Çok geçmiş olsun dış gebelik olmamasına şükür canım inşallah sağlıkla yeniden buralarda olursunKızlar dün gece acilden yatışım yapıldı kanamam başlamıştı dış gebelikten şüphelendiler sonra kimyasal gebelik denildi bebeği kaybettim buralara da uğramıcam artık psikolojim çok kötü hepinize dua ediyorum tez zamanda rabbim kucağınızı doldursun kendinize iyi bakın.