- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Hep bebeğimle kusumuzu hayal etmiştim çocuğumuz hayvan sevgisi ile büyüyecek, kusumuz da insan canlısı bebeğimizi çok sevecek diyeCanım ben bu duyğuyu bilmiyorum ama senin için nasıl iyi geliyorsa öyle et..biraz zaman ver kendine kabul ettikten sonra kararını vericen..Belkide senin bebişinin gelmeğine çok az kaldı...artık onunla ilgilenicen
. ınsalllaahhh sorun olmazCok yoruldum bu aralar dün de birlikte olmuştuk her şey tetiklrmis olabilir
Gördüm gördüm ayyyyŞimdi innovita yaptım bu da bozuk mu boyası mı aktı yoksa gerçekten silik mi anlamadımmelegim can B Buffalosos Niqu @beyons @imagination forever @Mervenur277 destinesiaa @Afratafrac
ah canım ya çok uzuldum, Rabbım kolaylaştırsın ınsallah kurtaja gerek olmaz ..Kızlar düşük yapıyorum beynimden vurulmusa döndüm 7 haftalikti tam bugün. Yolculuk mu, iye için kullandığım antibiyotik mi, guatr mi, kan uyuşmazlığı mi böyle yaptı bilmiyorum. Ama çok değişik hissediyorum gecenin bu saatinde. Beta 4000 çıktı. İnşaallah kendiliğinden düşer de sıkıntı olmaz
GörüyorummmŞimdi innovita yaptım bu da bozuk mu boyası mı aktı yoksa gerçekten silik mi anlamadımmelegim can B Buffalosos Niqu @beyons @imagination forever @Mervenur277 destinesiaa @Afratafrac
Bazen malesef hayal etdiklerimiz gerçek olmuyor..bebeğin olsun yeterki onun kendisine minik kuş alırsınHep bebeğimle kusumuzu hayal etmiştim çocuğumuz hayvan sevgisi ile büyüyecek, kusumuz da insan canlısı bebeğimizi çok sevecek diyeşu an göremeyecek o kadar üzgünüm ki kendime biraz zaman tanıyıp kararımı vereceğim artık
Canım bu bozuk sanki
Haydaaaaa... Hani albi iyi marka demiştik yaaaaCanım bu bozuk sanki
Canım kanaman olursa kanama ile atarsın ama doktorun görüp bakması lAzım büyük ihtimal bebek oluşmamamıştır boş gebeliktir kürtaja gerek kalmadan düşer inşallahCanım sana da geçmiş olsun senin nasıl olmuştu. Kızlar hemen kürtaj derlerse hastane değiştireyim mi. Kendiliğinden düşmesi için napmam lazım veya doktor ne verir kaç gün ilaç kullanılır kaç günde sökülmesi beklenir. Ufak ilcedeyim, ona göre şehre gidicez 1.5 saat mesafede. Kan uyuşmazlığı için iğne vurdular şimdi
Hayatta her şey beklenildiği gibi olmuyor işte. Beklentimizin çok altında şeyler yaşayınca travma yaşamış oluyoruz ama hepsinin bir dengesi var. Kötü şeyler yaşıyorsak iyi şeyler çok yakındır. Yeterki isyan etmeyip vazgeçmeyelimEvet diğer kuşun hayatini görünce ona da çok üzülüyorum, eşim de sonuçta o da bizim kusumuzun kardeşi dedi ama o kadar ağır geldi ki bana acısıevet tam olarak söylediğin gibi hissediyorum insanlar teselli vermeye çalışıyor neyse bı daha alirsiniz vs. diye ama manavdan elma almıyorum ki o da bir can benim evladım gibiydi. Konuşurken hep sana kardeş mi gelecek derdik çok bagliydim şu an sürekli ağlıyorum zaten evin her yerinde anısı var, konuşurken videoları var. Yerde tüyünü görüyorum masada görüyorum sürekli onu hatirlatacak bişey görüyorum minicik bedeniyle toprakta o kadar üzgünüm ki diğer kus için de biraz vakte ihtiyacım var sanırım onun için de cok üzülüyorum ona da çok güzel bakarım ama ellerimden giderse kendi kuşum gibi olur mu onun yeri çok ayrı diye de düşünüyorum biraz zamana ihtiyacım var sanırım tam temmuzda herşey çok güzel olwcak derken çöktüm resmen
Kaç dk geçti canım bu resimi çekerken genelde yeni yapınca böyle kırmızı oluyor sonra beyaza dönüyorHaydaaaaa... Hani albi iyi marka demiştik yaaaaay başka test yok evde. Ama cumaya kadar reglim gelmezse gider kan tahlili veririm
İsyan etmemeye hep bir hayr vardır demeye çalışıyorum ama çok yoruldum ne yapacağım bilmiyorum Allah daha beterlerinden saklasın inşallahHayatta her şey beklenildiği gibi olmuyor işte. Beklentimizin çok altında şeyler yaşayınca travma yaşamış oluyoruz ama hepsinin bir dengesi var. Kötü şeyler yaşıyorsak iyi şeyler çok yakındır. Yeterki isyan etmeyip vazgeçmeyelim
Çok hassas innovita bozuk değilŞimdi innovita yaptım bu da bozuk mu boyası mı aktı yoksa gerçekten silik mi anlamadımmelegim can B Buffalosos Niqu @beyons @imagination forever @Mervenur277 destinesiaa @Afratafrac
Evet zamanla acım azalacak insallahBazen malesef hayal etdiklerimiz gerçek olmuyor..bebeğin olsun yeterki onun kendisine minik kuş alırsınzamanla bütün acılar gidiyor canım..zaman zaman kendi sözünü diyecek sana
Amin bebeğim eşin ve sen iyisiniz çok şükürİsyan etmemeye hep bir hayr vardır demeye çalışıyorum ama çok yoruldum ne yapacağım bilmiyorum Allah daha beterlerinden saklasın inşallah
Ah bir emin olabilsemÇok hassas innovita bozuk değilgölge var
Yolculuk boyunca hep içim kötüydü niyeyse Allah korusun kaza falan yapcaz diye düşündüm eve geldigimizde çok şükür kazasız belasız geldik eve diye dua etmiştim. Ptesiye çok güzel baslayacagim dinlendim de dedim akşam annemlere gidince bu haberi aldımAmin bebeğim eşin ve sen iyisiniz çok şükürBelki size bir şey olacaktı rabbim bu acıyla sınayarak korudu sizi