- 14 Mayıs 2021
- 4.584
- 9.045
Kürtajdan korkma canım vakumla sadece ıcerdekı kan sonradan yapısıklım olusturmasın dıye ıcerıyı temızlıyorlar,bebek zaten düştüğü için herhangı bır rahme dokunma kazıma vs hıcbısey yapmıyorlar.bende korkmustum drum tek tek acıklamıstıGözlerim patladı ağlamaktan keşke gelmeseydim evimde otursaydim belki bişey olmazdı. İnşaallah kenliginden düşer canım da kürtaj olmaz
Allah razı olsun canım benim. Bebek ağlama sesleri geldi sürekli odalardan uyku bile uyuyamadımM muhendishanim98 nasılsın canımüzülme demek anlamsız bılıyorum,üzüleceksın ama bu sürecte gececek bunu bil,saglıksız gebelık dusuyor dıyor doktorlar belkı de saglıksızdı hayırlısı boyleydı..Allah saglıklı bebekler nasıp eylesın sana doktora gottıgınde yaz bızlerede.yanındayız bunu da bil
Çok üzüldüm canım rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin en kısa zamanda tekrardanKızlar düşük yapıyorum beynimden vurulmusa döndüm 7 haftalikti tam bugün. Yolculuk mu, iye için kullandığım antibiyotik mi, guatr mi, kan uyuşmazlığı mi böyle yaptı bilmiyorum. Ama çok değişik hissediyorum gecenin bu saatinde. Beta 4000 çıktı. İnşaallah kendiliğinden düşer de sıkıntı olmaz
İnşAllah öyledir çok kaptırdım kendimi bu ay. Bir de oğlumu kaybedeli tam bir yıl olmuştu nedense bu ay olacağına çok inandımADet gununu bekle ben tam adet gunumdebrta 12.22 ilr ogrenmistim.eger yumurtan gec catladiysa adetten once beta yukselmiyor
Sen bir iki gün daha bekle de hele. Belki pik gördükten sonra hemen çatlamadı, sonra çatladı. Ancak bebiş yoksa bile hiç sıkıntı yapmak yok. Her türlü hep birlikte gebe çıkacağız.Kankiler yaptım testi maalesef negatiffotoğrafta sanki bir gölge varmış gibi geliyor ama çıplak gözle bakınca göremiyorum tertemiz @melegim can A Afratafrac @Kristialia @Niqu imagination forever @Mervenur277 @TASUU @bitkin96 M muhendishanim98 ve etiketi unuttuğum diğer canlarım
Ben onun testten kaynaklı olduğunu düşünüyorum canım hepimiz defalarca gördük aynı gölgeleri.İnan test yapasım bile yokmelisaa93 melisosum golgeyı bende gordum.sımdı bıdaha yap ınsallah bebegın senınledır canım benım
Evet dandik test diye biliyorum bunu. Güvenmiyorum hiç bu teste ben.Bilmiyorumki canım hatta fotoğrafı çekince şaşırdım gölge görünmesine. Bu zaten herkese silik çizgi çıkaran test değil mi?
İnşAllah nasip olur canım en en kısa zamandaKızlar ben test yapmıcam ateşim düştü adetim gelir akşama kadar hayaller temmuz sonuna kaldı
İnşAllah canım benimSen bir iki gün daha bekle de hele. Belki pik gördükten sonra hemen çatlamadı, sonra çatladı. Ancak bebiş yoksa bile hiç sıkıntı yapmak yok. Her türlü hep birlikte gebe çıkacağız.
Ben ne yalan söyleyim oğlunu kaybettiğin ay olduğu için bu ay olacağını hiç hissedememiştim. Ama bir sonraki ay için yoğun şeyler hissediyorum. Önümüzdeki 1-2 aya en geç hamilesin ahanda yazdım buraya.İnşAllah öyledir çok kaptırdım kendimi bu ay. Bir de oğlumu kaybedeli tam bir yıl olmuştu nedense bu ay olacağına çok inandım
Dogru o konuda haklısın bıtanem.yapma o zaman ıcınden nasıl gelıyorsa oyle yap..hersey guzel olacak buna ınanalımBen onun testten kaynaklı olduğunu düşünüyorum canım hepimiz defalarca gördük aynı gölgeleri.İnan test yapasım bile yok
İnşAllah canım İnşAllahBen ne yalan söyleyim oğlunu kaybettiğin ay olduğu için bu ay olacağını hiç hissedememiştim. Ama bir sonraki ay için yoğun şeyler hissediyorum. Önümüzdeki 1-2 aya en geç hamilesin ahanda yazdım buraya.
İnşAllah canım umudumuz her zaman olmalıDogru o konuda haklısın bıtanem.yapma o zaman ıcınden nasıl gelıyorsa oyle yap..hersey guzel olacak buna ınanalım
Galiba yok canım yinede regl gelene kadar bekleyelimKizlar bana da bakar mısınız yok değil mi
İğne harci 14.gün bugün
Canım ben normalde pek göremem ama fotoğrafta gölge gördüm, inşallah vardırKankiler yaptım testi maalesef negatiffotoğrafta sanki bir gölge varmış gibi geliyor ama çıplak gözle bakınca göremiyorum tertemiz @melegim can A Afratafrac @Kristialia @Niqu imagination forever @Mervenur277 @TASUU @bitkin96 M muhendishanim98 ve etiketi unuttuğum diğer canlarım
Bir kaç güne o üzüntüden eser kalmayacakİnşAllah canım İnşAllahGerçekten derin üzüntü tekrar çöktü üzerime
İnşAllah canım benimCanım ben normalde pek göremem ama fotoğrafta gölge gördüm, inşallah vardır
Bugün de eşimin doğum günüBir kaç güne o üzüntüden eser kalmayacaksen çooook güzel bir anne olacaksın çok. Yakın zamanda duyacağız güzel haberini, ahanda yazıyorum buraya.
tatlım hayırlısı olsun beraberce bi dahaki ay daha güzel bi şekilde ilerleyip hep birlikte hamile cıkacaz inş.Kankiler yaptım testi maalesef negatiffotoğrafta sanki bir gölge varmış gibi geliyor ama çıplak gözle bakınca göremiyorum tertemiz @melegim can A Afratafrac @Kristialia @Niqu imagination forever @Mervenur277 @TASUU @bitkin96 M muhendishanim98 ve etiketi unuttuğum diğer canlarım