- 25 Eylül 2022
- 9.226
- 13.366
- 36
Canım ultrason ile bakmadımı kanama alanı var mı diyeBı defa geldi daha gelmedi kan ve idrar verdim. İnşaallah gelmez Allah'ımmm. Stres ne iğrenç biseymis, insanın başına neler açıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ultrason ile bakmadımı kanama alanı var mı diyeBı defa geldi daha gelmedi kan ve idrar verdim. İnşaallah gelmez Allah'ımmm. Stres ne iğrenç biseymis, insanın başına neler açıyor
Tahlil sonucu bekliyorum canımCanım merak ettim korkulcak bişey yoktur umarım sağlıcakla alırsın kucağına bebişini ne dir sondurum dr lar ne dedi
Ultrasonla bakacak kimse yok muymus neymiş aman devlet hastanesi işte. Düşük olsa ağrı olmaz mıydıCanım ultrason ile bakmadımı kanama alanı var mı diye
Hemen öyle agrı olmaz canım allah korusun hem progesteron verir belki kanaman yoksa korkma arada böyle lekelenmeler normal canımUltrasonla bakacak kimse yok muymus neymiş aman devlet hastanesi işte. Düşük olsa ağrı olmaz mıydı
İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar ama korkma sakın kötü düşünme belki ilaç verir kanamayı önlerlerTahlil sonucu bekliyorum canım
Hemen öyle agrı olmaz canım allah korusun hem progesteron verir belki kanaman yoksa korkma arada böyle lekelenmeler normal canım
Bilmiyordum canım iyi bir doktorla görüşmem lazımdı randevu da bulamadım. Bu süreçte zaten yine geciktim ovu testi de koyu çizgi . Nolcak bilmiyorumYoo ben yaptırdım. Ve kan pıhtılaşması çıktı mesela ilaç kullanmam gerekiyormuş
Bence eğer gebe çıkarsan git hemen kanına baksınlar gerekirse aspirin istersin sıkıntı yapma inşallah bu seferki sağlıcakla olurBilmiyordum canım iyi bir doktorla görüşmem lazımdı randevu da bulamadım. Bu süreçte zaten yine geciktim ovu testi de koyu çizgi . Nolcak bilmiyorum
ben de kimyasal gecirdikten sonraki ay hamile kaldimmCanım vücut bir kere betayı yükseltince diğer ay genelde tutuyor ara verme devam et iyi şeyler düşün korkma kimyasal olan zaten sağlıksızdır üst üste kimyasal olursa da en azından sıkıntıyı önden anlarsın ve tedavisini öğrenirsin ama kötü bişey yoktur için rahat olsun o yüzden gelişine vur geç
ADet gununu bekle ben tam adet gunumdebrta 12.22 ilr ogrenmistim.eger yumurtan gec catladiysa adetten once beta yukselmiyorKankiler yaptım testi maalesef negatif fotoğrafta sanki bir gölge varmış gibi geliyor ama çıplak gözle bakınca göremiyorum tertemiz melegim can @Afratafrac @Kristialia @Niqu imagination forever @Mervenur277 @TASUU @bitkin96 M muhendishanim98 ve etiketi unuttuğum diğer canlarım
Lutfen uzulme bebek yerini hazirlarmis ben de aynisini yasadim sonraki ay hemen hamile kaldim canim en onemlisi senin sagligin ilk 12 haftadan once aslinda iliski onermiyor doktorlar. Benim doktorum serbest dedi ama her ihtimale karsi iliski yasamiyorum kizlar siz de 3 ay icin en azindan yasamayinKızlar düşük yapıyorum beynimden vurulmusa döndüm 7 haftalikti tam bugün. Yolculuk mu, iye için kullandığım antibiyotik mi, guatr mi, kan uyuşmazlığı mi böyle yaptı bilmiyorum. Ama çok değişik hissediyorum gecenin bu saatinde. Beta 4000 çıktı. İnşaallah kendiliğinden düşer de sıkıntı olmaz
Nasıl yani önlemiyorlar mı ilaç vermedi mi bebeğe bakmadılar mıKızlar düşük yapıyorum beynimden vurulmusa döndüm 7 haftalikti tam bugün. Yolculuk mu, iye için kullandığım antibiyotik mi, guatr mi, kan uyuşmazlığı mi böyle yaptı bilmiyorum. Ama çok değişik hissediyorum gecenin bu saatinde. Beta 4000 çıktı. İnşaallah kendiliğinden düşer de sıkıntı olmaz
Çok üzüldüm canım,sabah yınede doktora gıt..belkı hala bır umut vardır..Kızlar düşük yapıyorum beynimden vurulmusa döndüm 7 haftalikti tam bugün. Yolculuk mu, iye için kullandığım antibiyotik mi, guatr mi, kan uyuşmazlığı mi böyle yaptı bilmiyorum. Ama çok değişik hissediyorum gecenin bu saatinde. Beta 4000 çıktı. İnşaallah kendiliğinden düşer de sıkıntı olmaz
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm bende tam 7 haftalıktı kanamam oldugunda gitmiştim betam 4000 çıkmıştı düşük yaptım. Allahım saglıklı hamilelikler nasip etsin inşallah canımKızlar düşük yapıyorum beynimden vurulmusa döndüm 7 haftalikti tam bugün. Yolculuk mu, iye için kullandığım antibiyotik mi, guatr mi, kan uyuşmazlığı mi böyle yaptı bilmiyorum. Ama çok değişik hissediyorum gecenin bu saatinde. Beta 4000 çıktı. İnşaallah kendiliğinden düşer de sıkıntı olmaz
Hayırlısı olsun meloşum yınede adet gelmeden bellı olmazpozıtıf karsılamana ayrı mest oldum ben genelde depresyona gırıyorumKızlar ben test yapmıcam ateşim düştü adetim gelir akşama kadar hayaller temmuz sonuna kaldı
Gözlerim patladı ağlamaktan keşke gelmeseydim evimde otursaydim belki bişey olmazdı. İnşaallah kenliginden düşer canım da kürtaj olmazGeçmiş olsun canım çok üzüldüm bende tam 7 haftalıktı kanamam oldugunda gitmiştim betam 4000 çıkmıştı düşük yaptım. Allahım saglıklı hamilelikler nasip etsin inşallah canım