çok üzüldüm canım çok gecmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı bi hamilelik nasip olur inş.Kızlar düşük yapıyorum beynimden vurulmusa döndüm 7 haftalikti tam bugün. Yolculuk mu, iye için kullandığım antibiyotik mi, guatr mi, kan uyuşmazlığı mi böyle yaptı bilmiyorum. Ama çok değişik hissediyorum gecenin bu saatinde. Beta 4000 çıktı. İnşaallah kendiliğinden düşer de sıkıntı olmaz
göremedim canım ama yinede regl gelene kadar umut vardırKizlar bana da bakar mısınız yok değil mi
İğne harci 14.gün bugün
Allah hayırlısını nasip etsin canım benim allah sabır versinAllah razı olsun canım benim. Bebek ağlama sesleri geldi sürekli odalardan uyku bile uyuyamadımhayırlısı böyleymiş hep ona dua ettim.
Pozitif canimŞimdi innovita yaptım bu da bozuk mu boyası mı aktı yoksa gerçekten silik mi anlamadımmelegim can B Buffalosos Niqu beyons imagination forever Mervenur277 destinesiaa A Afratafrac
Yaaa bende gördüm gölge var sankiŞimdi innovita yaptım bu da bozuk mu boyası mı aktı yoksa gerçekten silik mi anlamadımmelegim can B Buffalosos Niqu beyons imagination forever Mervenur277 destinesiaa A Afratafrac
Ayyy çok heyecanlandımgidip predictor alıp 2 3 saat sonra tekrar yapıcam İnşAllah innovita doğrudur
Bebeğim bu test çok geç gösteriyor ya buna kanma benceKankiler yaptım testi maalesef negatiffotoğrafta sanki bir gölge varmış gibi geliyor ama çıplak gözle bakınca göremiyorum tertemiz melegim can A Afratafrac B Buffalosos Niqu imagination forever Mervenur277 @TASUU @bitkin96 M muhendishanim98 ve etiketi unuttuğum diğer canlarım
Bence de var canımŞimdi innovita yaptım bu da bozuk mu boyası mı aktı yoksa gerçekten silik mi anlamadımmelegim can B Buffalosos Niqu beyons imagination forever Mervenur277 destinesiaa A Afratafrac
Bebeğim İnşAllah bende sevinebilirim hiç emin olamadım sevinemedim bile. Boyası akmış gibi geldi bana. Birkaç saat sonra tekrar test yapıcam onda da silik çizgi görürsem kan vercem hemenYaaa bende gördüm gölge var sankiinşallah vardır kuzummm çok sevindim senjn adına
İnşAllah canım benim İnşAllahBence de var canım
İnşallah görürsün bebeğim dualarım seninleBebeğim İnşAllah bende sevinebilirim hiç emin olamadım sevinemedim bile. Boyası akmış gibi geldi bana. Birkaç saat sonra tekrar test yapıcam onda da silik çizgi görürsem kan vercem hemen
Canım gösteriyor ama sanki akmış gibi boyası..ama bak sen al bir tane bence sen hamişsinŞimdi innovita yaptım bu da bozuk mu boyası mı aktı yoksa gerçekten silik mi anlamadımmelegim can B Buffalosos Niqu beyons imagination forever Mervenur277 destinesiaa A Afratafrac
İnşAllah bebeğim İnşAllahCanım gösteriyor ama sanki akmış gibi boyası..ama bak sen al bir tane bence sen hamişsin
Anlıyorum kuzum seni İn şa Allah bebişin seninledi seni 4 gözle bekliyorumİnşAllah bebeğim İnşAllahNasıl streslendim anlatamam vakit geçsin istiyorum.
canm var gibi yok gibi bilemedim tekrarla istersen hayırlısı olsun :)Şimdi innovita yaptım bu da bozuk mu boyası mı aktı yoksa gerçekten silik mi anlamadımmelegim can B Buffalosos Niqu beyons imagination forever Mervenur277 destinesiaa A Afratafrac
Bende aynen senin gibi düşünüyorum ne var ne yok diyebiliyorumcanm var gibi yok gibi bilemedim tekrarla istersen hayırlısı olsun :)
İnşallah vardır canım yumurtlama zamanımı bekliyorum bendeBende aynen senin gibi düşünüyorum ne var ne yok diyebiliyorum
İnşAllah sağlıklı yumurtaların olur canımİnşallah vardır canım yumurtlama zamanımı bekliyorum bende