Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Riske atmak istemedim bu ay bol bol değerlendirelim dedimKızz sen erkenden başlamışsın Ben de bugün başladım. Hayırlara vesile olsun inşallah
Hadi bakalım Allah kavuştursun yerleştirsin inşallah Allah benimkilere de dayanma gücü versin Uygulamada görünen yumurtlama günlerini değerlendiremiycez ama inşallah benimkiler de kavuşurRiske atmak istemedim bu ay bol bol değerlendirelim dedim
Ay aminnnn bu ay burdaki hepimiz için sıkıntılı geçiyor galiba herkesin günü bayrama denk geldi benimki de sıkıntıdaHadi bakalım Allah kavuştursun yerleştirsin inşallah Allah benimkilere de dayanma gücü versin Uygulamada görünen yumurtlama günlerini değerlendiremiycez ama inşallah benimkiler de kavuşur
Haha kaçak göçek tutma ihtimali daha yüksek zaten genelde öyle olurAy aminnnn bu ay burdaki hepimiz için sıkıntılı geçiyor galiba herkesin günü bayrama denk geldi benimki de sıkıntıda
İnşallah valla nası yapıcaz diye deli olduk her fırsatı değerlendiriyoruzHaha kaçak göçek tutma ihtimali daha yüksek zaten genelde öyle olur
Kaçırmayın valla boşluk buldunuz her an değerlendirinİnşallah valla nası yapıcaz diye deli olduk her fırsatı değerlendiriyoruz
Ne yaptın canım tekrar test yaptın mı3 yada 4 gün var diye tahmin ediyorum bugün yaptım cikmadi
Valla canım baya keyifliydi rahat ettim ev pırıl pırıl oldu dönüp dönüp bakıyorum oh çekiyorum test te yapmadım artık yarın bat günü hayırlısı bu arada herkese iyi bayramlarBundan iyi mod yükselten aktivite yok bir de eve dip köşe girdikten sonra sürekli evi gezerim keyif alıyorum
Pazar günü yaptım 4 gün kala negatifti yapmadım artık yarın bat günü hayırlı artık sen ne durumdasinMerhaba test yaptınız mı nedir durum :)
Canm en son 2 gün öncesi yapmıştım çıkmamıştı birsey zaten dünde lekelenme başladı hayırlısı artkNe yaptın canım tekrar test yaptın mı
Tüh yaaa o zaman bu ay kalırsın inşallahYok canım kalmadım
Bi sorun yoktur kuzum tek taraflı agrın varsa yumurtan büyüyodur bence su gibi akıntında gelmiş sen kimyasal geçirdigin için yola devam kuzu hamile kalman için hiç bir engel yok allahın izni ilemelegim can canım bışey soracaktım bu karnımın sok tarafı ağrıyor ya o ağrı devam ediyo Bide bugün su gibi akıntım geldi iç çamaşırını batıracak kadar acaba yumurtlama mı desem bölemedim kimya korktum bı sorunum bar acaba
İnşallah canım benim ama bu tek tarfaflımkarın ağrısı kıvrandırıyo beniBi sorun yoktur kuzum tek taraflı agrın varsa yumurtan büyüyodur bence su gibi akıntında gelmiş sen kimyasal geçirdigin için yola devam kuzu hamile kalman için hiç bir engel yok allahın izni ile
Teşekkür ederim canımGayet güzel canım hayırlı olsun