Ay ben bunu yaşayamadımAhahah o kadar doğru ve yerinde bir tespit ki. Ben ne b.k yiyiyorum şu anda rahat mı battı diye düşündüm tüm gün. Eve geldik eşimle ama asla ev benim evim gibi gelmiyor falan. Her fırsatta anneme gidiyordum khkhkbökl
Şimdi ise yatağımda uyumazsam olmuyor. Alışıyor insan.
Aynen tatlı enerciiii verirOoo süper o zamanbayramda yenecek tatlılar size bol enerji olarak dönsün
İyim tatlım bende buralarda yanıyoİyiyiz bebekim sen nasılsın
Ancak İzmir fena sıcak, yanıyorrrr
Haftasina gore belli bir sayi yok bence canim döllenme haftasina gore degisiyordur ama hem kendi tecrubelrimden hem de gruptan takip edebildiğim kadariyla ilk zamanlarda 3kata yakin sonraki gunlerde de minimum 2 kat artis olmayinca oyle ya da boyle bir sekilde sorun cikartiyor. O yuzde 60 artis meselesi de 1000 betayi gecen durumlar icin gecerli. Dusuk yaptigimda betanin düzenli artmayisindan anladim yolunda gitmeyecegini.Perlitik de iyi bilir bu artış meselesini
A
Benim de bu akşam lekelenme basladi canım muhtemelen yarın tamamen gelir. Kürtaj olduktan sonra gecikmis miydi peki? Benim hemen geldi ilk regl 30-31 günde, bu ikinci regl gecikti birazbir de bende direkt gelir normalde ama kürtajdan sonra önce lekelenme oluyor ertesi gün regl geliyor senin de böyle mi canim
Tamam dikkatlice baktım testtenmiş ama ben bir gölgelik görüyorum
Çatlamış canım. Pik olduktan sonra 1 hafta değerlendirmeye devam.
Doktorum şöyle demişti. BAzı kadınlarda lh hormonu hemen dğüşüyor ve ovulasyon testlerinde silik gösteriyor, yani biz çatladı diye düşünüyoruz. Halbuki daha çatlamamış olabiliyor demişti. O yüzden pikten sonra 1 hafta 1 dolu 1 boş değerlendirmeye devam dedi. Aklında bulunsun.
Çatlamış canım. Pik olduktan sonra 1 hafta değerlendirmeye devam.
Doktorum şöyle demişti. BAzı kadınlarda lh hormonu hemen dğüşüyor ve ovulasyon testlerinde silik gösteriyor, yani biz çatladı diye düşünüyoruz. Halbuki daha çatlamamış olabiliyor demişti. O yüzden pikten sonra 1 hafta 1 dolu 1 boş değerlendirmeye devam dedi. Aklında bulunsun.
Benim de öyleydi canim 2000lerden 7 gun sonra 4000lere ancak çıkmıştı. Sonra da sonlandi zatenAynen öyle canım az arttı çok az örneğin bugün verdim 2 bin kusurdu onu çok net hatırlıyorum 4.5 gün sonra verdiğimde 4 bindi. Ya da ilk verdim 20 ydi 2 gün sonra 28 di. Yolunda gitmedi sonuç maalesef kürtajla sonuclandi
Valla diğer pik i görmediğim için bir şey diyemeyeceğim ancak tam pik değil gibi geldi bana. Fakat pik olmaya başlamış gibi. Yarın daha koyu çıkar zannediyorum. Sen 1 dolu 1 boş değerlendirmene devam et bebek.Eki Görüntüle 3266059
Ayy bugünkü test böyle acaba bugün yeni mi pik oldu
Tamam canım bir de ateş ölçümü yapmak istiyorum bu ay nasıl yapsam hangi bölgeden ve saat önemli miValla diğer pik i görmediğim için bir şey diyemeyeceğim ancak tam pik değil gibi geldi bana. Fakat pik olmaya başlamış gibi. Yarın daha koyu çıkar zannediyorum. Sen 1 dolu 1 boş değerlendirmene devam et bebek.
İlk reglden sonraki kontrolde doktora soracaktım lekelenme normal mi diye ama sonra önemsemedim ikinci regl de öyle olunca merak ettim. Evet epeyi yoğun geliyor ama ben kürtaja baglamistim o zaman. Şimdi de orta derece geldi 3. Günüm bugün epeyi azaldı bir iki gün de lekelenme olacaktır. Eski düzenim de bu şekildeydi. Bir kaç aya ancak toparlıyor vücut kendini demek ki canımCanım ilk reglim 36 gün sonra.
2. Reglim 33 gün sonra geldi normalde 29 30 gün arası döngum. Bende de tam tersi regl direkt baya yoğun kanamayla geliyor fakat 3. Günden sonra lekelenmem 5. Güne uzadı. Eskiden 2 gün full olurdum 3. Gün azalırdi 4. Gün lekelenme ve biterdi lekelenmem 5. Güne uzadı canim
Benim de yumurtlama gecikti ama yumurtlamadan bir ya da iki gün önce ilişki olmuştu benim de tutmadı halbuki kurtajdan sonra hemen olur derlerdiKuzular bu ay 14 gün öne saydigimda yumurtlamami tutturmusum öncesi sonrası degerlendirmisim ama ama ya yumurtam kalitesizdi ya da sperm ulaşmadı döllenme olmadi
ben de 3 haziranda adet oldum ama pco olduğum için günü belli diğil, gerçi yumurtamda olmadı)) değerlendiremedim de)) o yüzden test falan yapmıcamBen ısrarla 30 haziranı bekleyeceğim Melisa bana güven ahahaha
Sat 3 Haziran olan kızlar hep beraber 30'unu bekleyelim
Kızz sen erkenden başlamışsınKızlarrrrr bugün reglin 6.günü ben çalışmalara başlıyorum henüz kocam beyin haberi yok eve gelince olcakvira bismillahhh
Bazen her şey yolunda olsa bile tutmuyor canım zaten tutma oranı normal şartlarda %25miş.İnşAllah çok yakında nasip olurKuzular bu ay 14 gün öne saydigimda yumurtlamami tutturmusum öncesi sonrası degerlendirmisim ama ama ya yumurtam kalitesizdi ya da sperm ulaşmadı döllenme olmadi
Zaten artışı da normaldi benceKızlar kan verdim 2 gün önce 60 dı bugün 153 olmuş şükür yükselmesi çoğaldı çok sevindim içim rahatladı
Amin kuzum inşallahZaten artışı da normaldi benceanalık işte full evham sağlıkla gelsin minnoşun İnşAllah