- 17 Nisan 2021
- 4.140
- 3.713
Yok kuzum sabah test yaptım negatifCanım benimde sat18 mayıs bat 18hazirazn dı bende senin gibi adete 5 gün kala beta baktırdım 0.1 di 5 gün sonra 134 oldu inşallah seninde aynı olur da hamiş olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum sabah test yaptım negatifCanım benimde sat18 mayıs bat 18hazirazn dı bende senin gibi adete 5 gün kala beta baktırdım 0.1 di 5 gün sonra 134 oldu inşallah seninde aynı olur da hamiş olursun
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım benimde sat18 mayıs bat 18hazirazn dı bende senin gibi adete 5 gün kala beta baktırdım 0.1 di 5 gün sonra 134 oldu inşallah seninde aynı olur da hamiş olursun
Ben iyiyim bebeğim sen nasılsın ?kızlarr nasılsınız
Bende iyim canım yakında patlamaya hazır bomba gibi olurumBen iyiyim bebeğim sen nasılsın ?
Ooo süper o zaman bayramda yenecek tatlılar size bol enerji olarak dönsünBende iyim canım yakında patlamaya hazır bomba gibi olurum
Hamile olabilirsinizBenimde bugün 9. Günüm sağlı sollu ağrılarım oldu bugüne kadar. Bugünde tam rahimin ortasında böyle ön tarafta gibi hissediyorum bi ağrı var bide böyle rahim ağzı sızlıyor gibi garip b
toz mu var hap mı günde kaç tane kullanıyorsunuzBende de pcos yok ama doktorum verdi hala kullanıyorum Reglin 5.günü başladım
Toz kullanıyordum günde 1 olarak.bugün bitti yenisini hap olarak aldım eczanede o varmış ama paketi fln aynıtoz mu var hap mı günde kaç tane kullanıyorsunuz
Toz kullanıyordum günde 1 olarak.bugün bitti yenisini hap olarak aldım eczanede o varmış ama paketi fln aynı
toz mu var hap mı günde kaç tane kullanıyorsunuz
Bunları yaşaman çok normal canım. Bence her kadın yaşıyor bunu. Sen istersen hayatına aynı renklilikte devam edebilirsin belki bireysel olmaz ama en yakın arkadaşın olur her zaman yüzünü güldürürKızlar son mesajları da okudum birikmiş 6. Haftaya girdim ama bende de bir hüzün var hep ağlıyorum 30 yaşıma kadar çocuk düşünmüyordum biyolojik saat midir nedir istemeye başladım ama ben de hep bireysel biriyim tek başıma gezerim giderim vs bağlı değilim eşime bile , son zamanlarda naptım ben diye biraz kötü hissediyorum elbette annelik bunu dememem lazım ama hamile kalmadan önce de bazen bu hislerim oluyordu şimdi hamileyim yine acabalar yokluyor ağlıyorum hep ben napcam diye psikolojim çok kötü durumda muhtemelen hormonlardan bir de çok hassasım bugün mide bulantılarım başladı yine ağlıyorum hüzün çöküyor içime
Senin yumurtlamanın kaçıncı günüüü girip bakıyorum haber var mı diyeBunları yaşaman çok normal canım. Bence her kadın yaşıyor bunu. Sen istersen hayatına aynı renklilikte devam edebilirsin belki bireysel olmaz ama en yakın arkadaşın olur her zaman yüzünü güldürür
6.günü bugün haftaya bugün test yapıcam sonucu haber vericem. Sende aklımdasın mutlaka etiket yaparım İnşAllah pozitif olur sonuç hayırlısıylaSenin yumurtlamanın kaçıncı günüüü girip bakıyorum haber var mı diye
Bence normal bu ruh halinde olman. Yeni başlangıçlar hep korkutur insanı. Bilmediğimiz bir yol sonuçta ve tedirgin olmamız normal.Kızlar son mesajları da okudum birikmiş 6. Haftaya girdim ama bende de bir hüzün var hep ağlıyorum 30 yaşıma kadar çocuk düşünmüyordum biyolojik saat midir nedir istemeye başladım ama ben de hep bireysel biriyim tek başıma gezerim giderim vs bağlı değilim eşime bile , son zamanlarda naptım ben diye biraz kötü hissediyorum elbette annelik bunu dememem lazım ama hamile kalmadan önce de bazen bu hislerim oluyordu şimdi hamileyim yine acabalar yokluyor ağlıyorum hep ben napcam diye psikolojim çok kötü durumda muhtemelen hormonlardan bir de çok hassasım bugün mide bulantılarım başladı yine ağlıyorum hüzün çöküyor içime
O çift çizgiyi göreceğimize inanıyorum resmen yazdığın yazı bile zihnimde suan6.günü bugün haftaya bugün test yapıcam sonucu haber vericem. Sende aklımdasın mutlaka etiket yaparım İnşAllah pozitif olur sonuç hayırlısıyla
İyiyiz bebekim sen nasılsınkızlarr nasılsınız
Kuzumm bu hisler çok normal, hormonların artık ister istemez seni etkisi altına alıyor git gide. Böyle tetikleyici anlarda seni rahatlatacak şeyler bulmanı öneririm. Hiç bir çocuk aynı değil, benim en yakın arkadaşımın oğlu oldu. Hani derler ya oğlan çocukları yaramaz vs diye. Evet oyun oynuyo ediyo ama hep dozunda. Çok iyi söz dinliyor. Aşırı akıllı. Annesi de aynı senin gibiydi, kendine ait zamanı çok önemser.Kızlar son mesajları da okudum birikmiş 6. Haftaya girdim ama bende de bir hüzün var hep ağlıyorum 30 yaşıma kadar çocuk düşünmüyordum biyolojik saat midir nedir istemeye başladım ama ben de hep bireysel biriyim tek başıma gezerim giderim vs bağlı değilim eşime bile , son zamanlarda naptım ben diye biraz kötü hissediyorum elbette annelik bunu dememem lazım ama hamile kalmadan önce de bazen bu hislerim oluyordu şimdi hamileyim yine acabalar yokluyor ağlıyorum hep ben napcam diye psikolojim çok kötü durumda muhtemelen hormonlardan bir de çok hassasım bugün mide bulantılarım başladı yine ağlıyorum hüzün çöküyor içime
Ahahah o kadar doğru ve yerinde bir tespit ki. Ben ne b.k yiyiyorum şu anda rahat mı battı diye düşündüm tüm gün. Eve geldik eşimle ama asla ev benim evim gibi gelmiyor falan. Her fırsatta anneme gidiyordum khkhkböklBence normal bu ruh halinde olman. Yeni başlangıçlar hep korkutur insanı. Bilmediğimiz bir yol sonuçta ve tedirgin olmamız normal.
Ayy gelin olurken de öyle değil miydi sanki? Ben bir ara inip arabadan annemlerle gideyim diye çok düşündüm bir pişmanlık çöktü içime alışamayacağımı düşünüyordum. Annemlere gittiğimde orda kalmak istiyordum. Bunları yaparken de afedersiniz ama eşşek kadardım 15 imde gelin olmadım sonuçta.
Alışırız alışırız merak etme. Çok güzel bir anne olacaksın bence
Tabii bu bakış açısıyla bakınca evet, endiselilik halimiz hep onlar icinTabi yetiştirecez biz çocuk gelmeden nasıl olucak ne edicem diye düşünüyoruz demek bizler çok güzel anne olucaz
Bende hep düşünüyorum gözümde canlandırıyorum İnşAllah doğru çıkar düşüncelerimizO çift çizgiyi göreceğimize inanıyorum resmen yazdığın yazı bile zihnimde suan