- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
Dualarım bu grupla canım benim inşallah sağlıklı gebelikler olur gruptaki herkesinnnAy MaşAllah sağlıkla kucağına al canım.Bizede dua et bu ay bekleyenler hamiş haberini alak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarım bu grupla canım benim inşallah sağlıklı gebelikler olur gruptaki herkesinnnAy MaşAllah sağlıkla kucağına al canım.Bizede dua et bu ay bekleyenler hamiş haberini alak
Belirtin neydı canımmelisaa93 @Niqu L A L cans16 dmlcm @cnlrm @1fafeyla @fnd_50 @imagination forever @Kristialia @Tikabasa ve diğer kizlar isminiz aklıma gelmedi size bi haberim var hamileyim bugün eczaneye gittim adet söktürücü almaya dedim bi test yapayım çok umutsuzdum belirtim de yok bi baktım pozitif bu arada hesabıma giriş yapamiyordum kaç gündür yarın mesajları baştan okumaya baslicam darısı hepinizin başına kizlar
Aaaa gerçekten çok ümitliydim. Sağlıkla en doğru zamanda gelsin canımAyy adet olmuşum kızlarr bizim bebiş temmuza kaldıı
Canım oldukça iyi görünüyor. Artış oranın iyi kuzum.Kızlar beta değerlerim nasıl artıyor bi bakar mısınız neden yükselmedi artık bunlar iyice kafayı sıyırıcam.
15 Haziran 5.99
17 haziran 9.99
18 haziran 13.99
21 Haziran 26.52
23 Haziran 60.45
Çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün bebiktonuz :) Kaçıncı haftanızda duymuş oldunuz kalp atışını acaba?Kızlarrr bugün kalbini duyduk bebişin melegim can cinsiyet tahmini sen yapıyordun dimi canımm mi bakar mısın karından
Bence direk pipisini gördüm de canımGideyim de ben erkek hissediyorum diye ayak yapayım o zaman
Evet iyi gidiyor kuzum çok şükür sadece kafama takılan adetim 1 hafta geçti değer düşük gibi onu kafama takıyorum şimdide ne zaman kese götürürüm acabaCanım oldukça iyi görünüyor. Artış oranın iyi kuzum.
Teşekkür ederimm Ben ovulasyona göre 6+6 diyordum ama 6+4 dedi doktorÇok tebrik ederim sağlıkla büyüsün bebiktonuz :) Kaçıncı haftanızda duymuş oldunuz kalp atışını acaba?
Haftasina gore belli bir sayi yok bence canim döllenme haftasina gore degisiyordur ama hem kendi tecrubelrimden hem de gruptan takip edebildiğim kadariyla ilk zamanlarda 3kata yakin sonraki gunlerde de minimum 2 kat artis olmayinca oyle ya da boyle bir sekilde sorun cikartiyor. O yuzde 60 artis meselesi de 1000 betayi gecen durumlar icin gecerli. Dusuk yaptigimda betanin düzenli artmayisindan anladim yolunda gitmeyecegini. Perlitik de iyi bilir bu artış meselesiniBu beta ile ilgili kesin bir bilgi yok mu acaba. Bu da bünyeden bünyeye değişen bir şey mi yoksa hangi kadın hamile kalırsa kalsın mesela 4+0 ise atıyor 10 5+0 ise 80 olmalı gibi bir zorunluluk var mı. Çok merak ettim.
İnşAllah öyledir canımKıxlar dün lekelenmem oldu demiştim ya peçete 1 2 kere daha geldi sonra hiç yok bugün de sadece sabah 1 kere kırmızı geldi peçete o kadar 7den beri bişey yok acaba yerleşme mi gerçekten
Şu sağdaki çizgi neeeeEvveettt 7. Gün testimle geldim kızlar
Tamam dikkatlice baktım testtenmiş ama ben bir gölgelik görüyorumEvveettt 7. Gün testimle geldim kızlar
Evet bende gölge görüyorum canım test yeni geldi beklemiş idrarda değildi yarın tekrar yaparım bakalım of bu dönemde çok eğleniyorum ya test yapmak eğlencem oldu resmenTamam dikkatlice baktım testtenmiş ama ben bir gölgelik görüyorum
Ay sağda bariz çizgi var ama ben hafiften ortada da görüyor gibiyimEvveettt 7. Gün testimle geldim kızlar
Çatlatma iğnesi olmuştum bu ay 13.gün bugün negatif Reglimi bekliyorum en geç 3 4 güne gelirL A L kuzum sende durumlar ne? az kaldı bat ına.
Bak işaretlediğim yerde görüyorum ben canım en sağdaki kendisinin jelatin gibi bişeyAy sağda bariz çizgi var ama ben hafiften ortada da görüyor gibiyim