Konuciddi kızlar gülmeyinKaç aylık o sigorta
kesınlıkle kafanıza gore kullanmayın,dr degerlere bakıp ona göre verecem dedi o yüzden hangisini verecek bilmiyorumki regl olursam kafama göre klomen alıp kullansammı
Yerleşme olabilir canımKızlar peçete kahverengi akıntı geldi 3 gün vardı bata galiba bu ayda olmadı..
Ben gördüm ama öncelerden ovu testleriyle çok takip ederdim ben akıntı bende önceden oluyor yumurtlama günleri akıntı olmuyor bende ondan pek bilemedimYumurtlama akıntısı görmüş muydun canım, ben bıraktım geç yumurtlamisim mesela
Riske atma istersen en azından tamamen bırakmak yerine 2-3 günde bir devam edersinizBen gördüm ama öncelerden ovu testleriyle çok takip ederdim ben akıntı bende önceden oluyor yumurtlama günleri akıntı olmuyor bende ondan pek bilemedim
O zaman öyle ederim çünkü akıntım yok hem bazen bende adete yakın yine yumurtlama oluyorRiske atma istersen en azından tamamen bırakmak yerine 2-3 günde bir devam edersiniz
Cumartesi onunlada kapatayımSon bir kez daha değerlendir sonra bırak bence
ne kadara yapılıyor canım :) daha vaktin varmış olur inşAllah birkaç ay içinde :)Konuciddi kızlar gülmeyinşubatta yaptırdım 1 yıllık işte 10 muayene 1 doğum karşılıyor
güzel haberim şu anda tüplerde yolculuk halinde inşAllah tutunurKızlar merhaba nasılsınız?
Uzun zamandır giremedim. Kimlerde güzel haberler var
Kuzum 8 küsürdü ben yaptırdığımda. 1 ay gebelik olmaması lazımdı nisanda bıraktık korunmayı ah cahillik işte. Nasip kısmet bakalım. Gelen giden yok :)ne kadara yapılıyor canım :) daha vaktin varmış olur inşAllah birkaç ay içinde :)
ikimizde olmayalım inşallahBenimki verdi bana canım yanında bulunsun Regl olursan başlarsın dedi
bence yakında olacak :)Kuzum 8 küsürdü ben yaptırdığımda. 1 ay gebelik olmaması lazımdı nisanda bıraktık korunmayı ah cahillik işte. Nasip kısmet bakalım. Gelen giden yok :)
İyi olmaya çalışıyorum canım bugün tekrar kan verdim onun sonucunu bekliyorum
Bende öyle hissediyorum canım bakalım. Huzurluyum mutluyum Allaha bırakıyorum. Duam herkese düşmanıma bile vermesin herkesin sağlığı yerinde olsun hayırlı iş evlat eş çok önemli. Adetim gelirsede moral bozmak yok yumurtlamama da az kaldı devamke yani :)bence yakında olacak :)
Ayy hadi inşallah inşallah bayramda ya da bayramdan sonra güzel güzel haberlerini alırızgüzel haberim şu anda tüplerde yolculuk halinde inşAllah tutunurbayramda sonra pozitif mi negatif mi öğrenicem :)
sen nasılsın bebiş nasıl? :)
yok yok bende korkarım zaten beklicem artık nasipkesınlıkle kafanıza gore kullanmayın,
doktor kontrolunde kullanan arkadasımda kıst yaptı ve 40 gundur regl olmayı beklıyor .
bunlar hormon ılacı şakası olmaz ..