- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
292 deger ıle kese gorunmez kı ya , şaka mı bu doktor?Bugün dr hem üstten hem alttan baktı dış gebelik gibi dedi ekg ve tüm tahlillri istedi birşey yeme içme bekle dedi büyük bir ihtimal kürtaça hazırladı çok üzüldüm ağladım ama kan değerim iyi çıktı beta 292 olmuş sonrada şuan değerin normal dedi birşey olmamış gibi
Enerjimiz bu yönde olsun hamileliği çağıralımyani tek ilşkiyle bu kadar hamilelik moduna girdim kendime inanamıyorum o yüzden bende merak ediyorum
benimde bat 29 ama 3 gün kala pazar günü yapmayı düşünüyorumBayram sabahı test yapacak olan var mıı?
BAT 29-30 haziran ama erken gebelik testiyle varsa silik de olsa çıkar diye düşünüyorum 28inde yapıcam :)
Benim de içimden geçen eşim bayram namazındayken yapıp ona sürpriz yapmak ama hayaller hayatlar da olabiliriz tabibenimde bat 29 ama 3 gün kala pazar günü yapmayı düşünüyorum
bu ay olsun inş bende şansta dr bana adet olunca gel 2 günü veya 3. günü eger adet gelirse tam bayrama denk geliyor yıne tedavi olamicak şuan aklım oraya takıldıEnerjimiz bu yönde olsun hamileliği çağıralımbu ay olmazsa diğer ay olur inşAllah Zaten A Afratafrac hamile kalmadan çıkarmayacak gruptan kimseyi
Tedavi dediğin klomen yada femara mı?bu ay olsun inş bende şansta dr bana adet olunca gel 2 günü veya 3. günü eger adet gelirse tam bayrama denk geliyor yıne tedavi olamicak şuan aklım oraya takıldı
ben zaten gizli yapacam çıksa da hemen haber vermem bende bayram gününe saklarımBenim de içimden geçen eşim bayram namazındayken yapıp ona sürpriz yapmak ama hayaller hayatlar da olabiliriz tabi
evet canımTedavi dediğin klomen yada femara mı?
Mod düşürmek yok, en kötü sonraki ay herkes hamile. Bu yaz herkes hamile.Benim de sat 3 Haziran bat 5 TemmuzEn erken 3 temmuzda test yaparım zaten varsa çıkar o zaman. Bayramda da negatifse modumu düşürmek istemiyorum
2 kat artmış zaten iki gündeBugün gecikmemin 5.günü salı günü 134.7 betam bugünde 292.9 çıktı normal deyince dedimki siz benim morelimi çok bozdunuz çıktığımdan beri ağlıyorum ben dedim gülerem yapacak bişey yok diyor cumartesi tekrar kan vericem
Aynen öyle hahahahaEnerjimiz bu yönde olsun hamileliği çağıralımbu ay olmazsa diğer ay olur inşAllah Zaten A Afratafrac hamile kalmadan çıkarmayacak gruptan kimseyi
İnşallah çifte bayram yapar isteyen herkes..ben zaten gizli yapacam çıksa da hemen haber vermem bende bayram gününe saklarım
292 ile kese görünmez. 2000-3000de gözükür en az diye biliyorum.292 deger ıle kese gorunmez kı ya , şaka mı bu doktor?
İnşallah canım hepimiz hayırlısıyla kalalımBen de çok yakın olduğuna inanıyorumHem zaten daha birkaç aydır deniyorsunuz.İnşAllah bu ay olmazsa temmuzda hamile kalırsın hayırlısıyla
evet yanı 292 beta ıle dıs gebelık demesı cok bilgisiz oldugunu gosterıyor ..292 ile kese görünmez. 2000-3000de gözükür en az diye biliyorum.
Ayy aynıymıs satlarBenim de sat 3 Haziran bat 5 TemmuzEn erken 3 temmuzda test yaparım zaten varsa çıkar o zaman. Bayramda da negatifse modumu düşürmek istemiyorum
Kuzum senin 1 haftan kalmadımı zaten?Ben devam ediyorum ama bir hafta devam edip bırakıcam
Ben 2 gün uzandımKızlar aşılamadan sonra günlük hayata devam mı ediliyor yoksa istirahat şart mı
2 saate çıkacak canımsonuçTamam canım hayırlı haberlerle gel İnşAllah