- 1 Nisan 2022
- 12.483
- 15.349
Dün benimkide öyle dedi vitamin kullanıyor çok değişiklikler var kendisinde..1 defa böyle olmuştu o ay hamile kalmıştımbizimki de her ay bu ay kesin hamilesin diyor bende artık diyorsun olmuyor söyleme diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün benimkide öyle dedi vitamin kullanıyor çok değişiklikler var kendisinde..1 defa böyle olmuştu o ay hamile kalmıştımbizimki de her ay bu ay kesin hamilesin diyor bende artık diyorsun olmuyor söyleme diyorum
İstersen önden al ilacı bulunsun elindeevet canım
Takip etmedim ki haberim bile yok..ben bırakıyorum yeter benceÇatladıktan sonra 1 hafta devam ediliyor. Sonra yapmasanız da olur.
Bende de pcos yok ama doktorum verdi hala kullanıyorum Reglin 5.günü başladımKızlar inofolic combiyi arastırdım biraz ama pcoslar icin öneriliyor bende pcos yok ama yumurta kalitesi icin alsam mı sizce kullananlar var mı pcos olmayıp, bide adetten önce mi baslayayım nasıl kullandınız
İnşAllah güzel haberi alırsınAyy aynıymıs satlar bende 30 haziranda yapmayı düşünüyorum tutabilirsem kendimi
Yok daha çok var 5 Temmuz benim bat Yumurtlamanın 3.günü bugünKuzum senin 1 haftan kalmadımı zaten?
Kaç gün kaldı bataTakip etmedim ki haberim bile yok..ben bırakıyorum yeter bence
10 günKaç gün kaldı bata
ben kullandım canım bu ay bende pcos yok tavsiye aldım inş sonuc alırımKızlar inofolic combiyi arastırdım biraz ama pcoslar icin öneriliyor bende pcos yok ama yumurta kalitesi icin alsam mı sizce kullananlar var mı pcos olmayıp, bide adetten önce mi baslayayım nasıl kullandınız
Yumurtlama akıntısı görmüş muydun canım, ben bıraktım geç yumurtlamisim meselaTakip etmedim ki haberim bile yok..ben bırakıyorum yeter bence
dr degerlere bakıp ona göre verecem dedi o yüzden hangisini verecek bilmiyorumki regl olursam kafama göre klomen alıp kullansammıİstersen önden al ilacı bulunsun elinde
Son bir kez daha değerlendir sonra bırak bence10 gün
16. Gunum catlama oldu 10 mu oluyor 11 mi acaba. Ben de 3 yildr bekliyordm kimyasal olmaz insallh10.gün olduğuna emin misin MaşaAllah kıpkırmızı çıkmış
Cokkk teselkur ederm darisi bekleyen herkesehayırlı olsun pembiş pembiş ben burdayım diyor annesi darısı bizede inşallah
Benimki verdi bana canım yanında bulunsun Regl olursan başlarsın dedidr degerlere bakıp ona göre verecem dedi o yüzden hangisini verecek bilmiyorumki regl olursam kafama göre klomen alıp kullansammı
Tamam canım SagolBende de pcos yok ama doktorum verdi hala kullanıyorum Reglin 5.günü başladım
Kaç aylık o sigortaKızlar düşünmek istemesemde ben doğum sigortası yaptırdım geçen her ay aleyhime işliyor
Tmm sagol canımben kullandım canım bu ay bende pcos yok tavsiye aldım inş sonuc alırım
Amin inşAllah sağlıkla kucağına alırsın Kan verecek misin?16. Gunum catlama oldu 10 mu oluyor 11 mi acaba. Ben de 3 yildr bekliyordm kimyasal olmaz insallh