- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
Testler yanıltıcı olabiliyor maalesef predictorde pembe çizgi çıktığı halde negatif olduğu da vardıTestlerde aninda cikti naisl boyle oluyor anlamiyorum cok uzgunum gercekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testler yanıltıcı olabiliyor maalesef predictorde pembe çizgi çıktığı halde negatif olduğu da vardıTestlerde aninda cikti naisl boyle oluyor anlamiyorum cok uzgunum gercekten
Bi bilsem gercekten anlamaidm yaAY O KADAR TESTLERE RAGMEN NASIL NEGATİF CIKTI Kİ
İnanin hic anlamadimAY O KADAR TESTLERE RAGMEN NASIL NEGATİF CIKTI Kİ
negatif dediniz ya tam bi deger yazıyormuyduBi bilsem gercekten anlamaidm ya
Sordum 0.1 dedinegatif dediniz ya tam bi deger yazıyormuydu
Simdi hastaneye gidicem nasipse bi muayene olayimSordum 0.1 dedi
üzme kendini hakkında hayırlısı olsun daha vaktı var demekki ay testlerede artık güvenim kalmadıSordum 0.1 dedi
İnsan diyorki kasetler bozuk erken gebelikdemi bozuk bilemedim cok umitlendim ister istemez ama nasip isiüzme kendini hakkında hayırlısı olsun daha vaktı var demekki ay testlerede artık güvenim kalmadı
aynen bende senin gibiyim, değer vermediğim biri olduğunda popoma da almıyorum, değer veriyorum kazık atıyorlar ya, 10 gün falan sinir küpü oluyorum, hırsımdan ağlıyorum ))) eşim diyor insanları boş veremiyorsun, elimde diğil amaEvet Merve adım eminim ama ben haksız mıyım 10 yıllık dostuz diğeri de 5 aylık falan gorusuyordu gitti onu sagdicim yapicam dedi öyle böyle zoruma gitmemişti hala beraber fotoğraf paylaşıyorlar her yerde hala da zoruma gidiyor ama yansitmiyorum bende hiç sevmiyorum bu huyumu umursamasana kızım ama yok takicam illa ama bu da zamanında çok değer verdiğimiz den oluyor cidden çünkü çok değer vermedigimiz Bir kişi yapsa böyle tepki vermeyiz
evet senle beraber bizde kesin var diye düşündük ama malesef o testlerin azızliğine cok kişi burda uğramıştır yeni aya yeni umutlarla hazırlanırsın umarım yeni ayda müjdeli haberi alırsınİnsan diyorki kasetler bozuk erken gebelikdemi bozuk bilemedim cok umitlendim ister istemez ama nasip isi
Amin isteyen herkesle birlikte insallahevet senle beraber bizde kesin var diye düşündük ama malesef o testlerin azızliğine cok kişi burda uğramıştır yeni aya yeni umutlarla hazırlanırsın umarım yeni ayda müjdeli haberi alırsın
Bu değer nasıl yavaş ilerlemiş oluyor anlamadım 2 gün sonrasına göre gayet güzelKızlar betam 2 gün aralıklı olarak 30,55 ve 100 çıktı doktor yavaş ilerlediğini ve sağlıklı olmayabilir dedi sizce sonradan yükselir mi çok korkuyorum ((
aynen bende senin gibiyim, değer vermediğim biri olduğunda popoma da almıyorum, değer veriyorum kazık atıyorlar ya, 10 gün falan sinir küpü oluyorum, hırsımdan ağlıyorum ))) eşim diyor insanları boş veremiyorsun, elimde diğil ama
Bende başak burcuyum ablam koç gerçekten zorsunuz yaAhahaha net
Bence hamiş haberi geliyorbir gün ben kaynanam gildeydim konşuları gelmişti bende ordaydım aralarında biri dediki kaynanama seni rüyamda gördüm torunun olmuş ve o ay ben hamile kaldımmelisaa93 cım bugün 7.gün dün eltim aradı beni rüyasında görmüş cok hastaymışım falan merak etmiş beni tabi merakı hamilemiyim acaba lafı evirdi cevirdi sonra varmı bişeyler dedi yok henüz dedim akşam eve gittim bu seferde annem aradı anneannem beni rüyasında görmüş oda demişki kızın hamile mi ay dedim evren msj mı gönderiyor yoksa yanıltıcımı tüm bunlar