- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
Aman kv değil mi hepsi aynıAnladığından de değil balım ya akrabalara rezil olmamak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman kv değil mi hepsi aynıAnladığından de değil balım ya akrabalara rezil olmamak için
Harikaa kafa da dağıtmış olursun hemYapalımm balım samsuna gidicez biz orda havuz termal yapalım dedik gebeysem giremem değilsen girerim öğrenip gitmem de iyi olucak. Olmayacak duaya amin denmezmiş Rabbim nasip edicek ama zamanı var temmuzda yıl dönümümüz bizim istermisiniz o zaman tutsun
Aynen her yol oraya çıkıyor bayram dönüşü bı bakayım testlere en azından bilirim dediğin gibi canımDüzenli olsa reglin geçince yapmayı beklersin de işte uzayınca insan acaba mı diyor Ovülasyonu takip edersen bilirsin en azından diğer ayı
Bende bu civcivin yastığı ve kahve bardağı var rftghjklşBu sensin
Keşke onunla kalsaydı bana bide beddua etti sen kibirlisin diye saydırdıYok bebeğim senin arkadaş abartmış benim dostum dediğim kişi zaten aynı zamanda kuzendik biz o diğeri yabancıydı o sebepten zoruma gitmişti zaten ama seninki gibi bir durumda olsak asla böyle tepki verecek biri değilim senin arkadaş çok abartmış kulağını kesseydin
Her gittiğimizde yeriz değirmencilerde yiyin amaÇakallı’nın menemeni harika
Son cumlenin her harfine katiliyorumHerkes böyle diyor galiba haklılık payınız var biraz geçimsiz olabiliriz ama canımız isterse bizden uysalı da yoktur erkeğe koç burcu yakışmıyor bence fazla egolu oluyorlar
Bayılıyorum bendeBende bu civcivin yastığı ve kahve bardağı var rftghjklş
Büyük bayrağın altında yiyoruz adını bilmiyorum zaten 2 kez gittim daha Samsun’aHer gittiğimizde yeriz değirmencilerde yiyin ama
Anam o nasıl insan ne olursa olsun bir zamanlar aynı sofrada oturmuslugunuz aynı duygulari paylasmisliginiz var insan onlarin hatrina yapmaz böyle bir şeyKeşke onunla kalsaydı bana bide beddua etti sen kibirlisin diye saydırdı
Son cumlenin her harfine katiliyorum
Bizde mecbur gidyoruz napalımBüyük bayrağın altında yiyoruz adını bilmiyorum zaten 2 kez gittim daha Samsun’a
Canım çıktı mı sonuçKan verdim kizlar ogleden sonra cikicakmis hayirlisi olsun insallah
direk konuya daldım ama okuyunca yazamadan duramadım bence bu arkadaşın seni baya baya kıskanıyor nişan tepsisi tutmadım diye bu kadar kötü olunurmu hatta acaba eşinde gözü mü vardı da kaynananla kanka olmuş ay aklımda deli sorularKeşke onunla kalsaydı bana bide beddua etti sen kibirlisin diye saydırdı
hahah kendimi buldum )))Bu sensin
Ayyy bende merak ettim inşallah güzel sonuçlarla gelirCanım çıktı mı sonuç
Negatif cikti canim malesefCanım çıktı mı sonuç
hayırlısı olsun canım inşAllah yakında sağlıkla nasip olurNegatif cikti canim malesef
Testlerde aninda cikti naisl boyle oluyor anlamiyorum cok uzgunum gercektenhayırlısı olsun canım inşAllah yakında sağlıkla nasip olur
AY O KADAR TESTLERE RAGMEN NASIL NEGATİF CIKTI KİNegatif cikti canim malesef