- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
Ay o da abartmış. 2 günde %60 oranında artışa iyi diyor doktorların çoğugünde iki kat artması lazımmış benide çok korkuttu bana da iyi gibi gelmişti doktorla konuşana kadar tüm moralim gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay o da abartmış. 2 günde %60 oranında artışa iyi diyor doktorların çoğugünde iki kat artması lazımmış benide çok korkuttu bana da iyi gibi gelmişti doktorla konuşana kadar tüm moralim gitti
Günlük hayatına devam et tabi Kadınların çoğu regli gecikince anlıyor hamile olduğunu o zamana kadar hayatlarına olduğu gibi devam ediyorlar Bende henüz bir belirti yok normal devam ediyorum İlişki olacaksa oluyor, ev işini çok zorlanmadan yapıyorum. Zaten evden çalışıyorum. Bir tek yeşil çay içmiyorum kahveyi abartmıyorum ve karın egzersizi yapmıyorumYaa yine sevdiğim konular gelmiş kaçırmışım. Aslan olup çok da aslan burcu özelliği taşımıyorum deyip çoğu aslan burcu özelliğini taşıyan biriyim
melisaa93 yaa ne sorcam biz şimdi ne zaman ne belirtisi görcez benim psikolojim hemen her şeye inanıyor. Doğru, bilgili bir kişiden yorum alırsam biraz rahatlicam. Mesela günlük ev işlerimizi yapalim dimi? Yoksa sakin dinlenmeli mi geçirelim? Sen napiyosuuun?
O erkek için bir dakikalık saygı duruşuTaşıyan tam taşıyor. Mesela ablam. Yürüyen aslan... Ama annemle ben çekimser aslan ama aslında taşıyan aslan. Evet bir evde 3 aslan + 1 kova dişisine karşı 1 ikizler erkeği ile senelerce yaşadık! Bu doğru hshshsh
Yine de burcumuz çok güzel be Beyons rüzgarımız yeter
Başka birşey dileseydin olucakmış benden kimi ansam mutlaka ya gelir yada mesaj atarAhhahahahha yok yok ben koçlarla hep iyi anlaştım. Ay evrenin enerjisi midir nedir Koç Burcu diye bahsettiğim eski iş arkadaşımla görüştüm bugün. Çocuğu andığım gün görüşmemiz gerekti
Mesela arveles içmek? Bunda sorun olur mu? Ben dün dayanamadım içtim hatta 1 tane daha içecektim neyse dedim yat uyuGünlük hayatına devam et tabi Kadınların çoğu regli gecikince anlıyor hamile olduğunu o zamana kadar hayatlarına olduğu gibi devam ediyorlar Bende henüz bir belirti yok normal devam ediyorum İlişki olacaksa oluyor, ev işini çok zorlanmadan yapıyorum. Zaten evden çalışıyorum. Bir tek yeşil çay içmiyorum kahveyi abartmıyorum ve karın egzersizi yapmıyorum
Test sonucu boyle Bir test daha aldim yapicam bakalim belki testlerin gazabina ugradim en azindan kendimi kandirmam burda cok okudum kan negatif test pozitif cikanda bi deneyim bakalimüzme kendini hakkında hayırlısı olsun daha vaktı var demekki ay testlerede artık güvenim kalmadı
Bence şu anda gebelik için çok erken olduğundan arveles içmek problem değil ama yinede önlem amaçlı parolden devam edelim Arveles yerine iki parol içersinMesela arveles içmek? Bunda sorun olur mu? Ben dün dayanamadım içtim hatta 1 tane daha içecektim neyse dedim yat uyu
Neeee ona mı saygı duruşu????? Tam bir ikizler.... 5 dakikada bir ruh hali değişirdi babamın artık 60 yaşında ve tüm ipler bizim elimizde hshshs
Canım senin değerin güzel artmış. Böyle bir artışa ne dış gebelik diyebilir ne kimyasal. Kanaman fln yoksa hiç aldırış etme o adama. Doktorunu da değiştir canım.Valla canım bana direk kimyasal ve dış gebelikten bahsetti bayramdan sonra kese görünmesi lazım falan dedi acayip stres yaptı bende
Bahsettiğin pembeliği gördüm sanırım ama biraz sabırlı ol bence bebeğim bu şekilde çizgi aramak delirtir biziKızlar ben iğneden dolayı Haziran ayına kaldım en geç 27 Haziranda Reglim gelmesi gerekiyor aynurland 2 Haziran sat bat 27 Haziran diye girebilirsin
Size birkaç resim Atıcam ilk resim dünün testi telefonun mikroskop özelliği var oradan yakınlaştırma yaptım hiç kendi çizgisi bile görünmüyor
2.test bu Sabah 8.30 sularında yapıldı az önce çektim hafif pembe ve belli oluyor ikiside aynı marka testler
pazar günü 10. gün oluyor yapsammı beklesemmi bilemedimmAyy İnşAllah doğrudur merakla bekliyorum seni.Ne zaman başlıyorsun testlere
kendini hamile olmaya odaklaAmin canım.Gerci sanki adet olucam gibiyim
Sen nasıl istiyorsan Belirsiz bir durum yaşanabilir onu istemezsen biraz daha beklersinpazar günü 10. gün oluyor yapsammı beklesemmi bilemedimm
Birbirimize destek olmak iyi geliyor Beni buradaki kadar kimse anlamıyor seviyorum arkadaşlarıevet canım sanırım doktorumu değiştirmem gerekiyor bugün Konya’ya gidiyorum orada başka bir doktora görüneceğim içimi rahatlatmam lazım sizlere de çok teşekkür ederim moralimi düzelttiniz yorumlarınızı da hep okuyorum herkese aynı şekilde yardımcı oluyorsunuz ne güzel bir şey bu
Eşime diyorum dur belki hamileyim diye..bana diyor nasıl yani hamilemisinben nerden bileyim ya işte ola bilir diyorumkendini hamile olmaya odakla
Çok kötü bir şey bu yalancı pozitif görmek testte. Neler kuruyorsun ne hayaller kıvılcımlar kopuyor içinde. Hayırlısı böeyleymiş diyelim bu ay. Belki de test etti yukarıdaki seni, bazen öyle düşünüyorum.Testlerde aninda cikti naisl boyle oluyor anlamiyorum cok uzgunum gercekten
Tabikide elimizde olan hicbirsey yok malesef insallah rabbim bizlerinde kucagini bos birakmasiÇok kötü bir şey bu yalancı pozitif görmek testte. Neler kuruyorsun ne hayaller kıvılcımlar kopuyor içinde. Hayırlısı böeyleymiş diyelim bu ay. Belki de test etti yukarıdaki seni, bazen öyle düşünüyorum.