- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
E bnattan içeri su sızmıyor muTam bilmiyorum canım bende sezaryen kesiği vardı ama üzeri bantlı olduğu için duş alabilmiştim hastaneden dönünce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bnattan içeri su sızmıyor muTam bilmiyorum canım bende sezaryen kesiği vardı ama üzeri bantlı olduğu için duş alabilmiştim hastaneden dönünce
Golge gibi var gibi ama emin olamadim gercekten gordunuz muuBen üsttekinde de gördüm canım
Kesinlikle.Dimi.. Yani gebelik varsa bile çook çok başlangıç bi zamandır şu an..
Teşekkürler
BEnce de şu an kendine odaklan. Aç yattığın yerden sevdiğin dizi filmleri izle, bir süre seni güldürecek şeyler izle kafan dağılsın. Kendini iy hissedince de bol bol temiz hava alıp yürüyüşler yap. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen de o zaman denersin tekrar. Ama bak ne güzel beklemene gerek bile yokmuş, bunu duymak da çok güzel.Biraz ara vermeyi düşünüyorum aslında çok yıprandım 2 gündür ve bu ağrı beni öldürüyo resmen kıvranıyorum
Son adet ne zamandı bence gölge var gibi çok aşırı minik ama beta cokkkk düşük olabilir suan 5-10 gibi
Öyle yapıcam canım kaç aydır hamile kalmaya çalışmak sonucu bu yoruldum en ıyısı kışa bomba gibi geri dönmek diye düşünüyorumBEnce de şu an kendine odaklan. Aç yattığın yerden sevdiğin dizi filmleri izle, bir süre seni güldürecek şeyler izle kafan dağılsın. Kendini iy hissedince de bol bol temiz hava alıp yürüyüşler yap. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen de o zaman denersin tekrar. Ama bak ne güzel beklemene gerek bile yokmuş, bunu duymak da çok güzel.
Acaba erken gebelik testi sorunlu muydu. Ya da bebetime denen bu test güvenilir mi. Ay böyle olunca da insan sinir oluyor. Çık işte sinir çizgi çık.Bende oyle dusundum iki test yaptim ikiside ayni cikti ama simdi erken gebelik yapipda ondan cikmayinca uzuldum acikcasi yarin doktor randevum var hem gecikmenin sebebini ohrenirim hemde tahlil isterim artik
Şimdi renk yerleşmiştir iyice. Şu anda duruyorsa test tekrar fotoğrasfını çekip paylaşırmısın kuzum. Erken gebeliğinUstteki erken gebelik testi prodoctor yeni yaptim alttaki test bebetime kaset test sabah yaptim ilk dk da cikti yoksa kaptirmazdim kendimi ya ben hangisine inanayim simdi
19 haziranda olmam lazimdiSon adet ne zamandı bence gölge var gibi çok aşırı minik ama beta cokkkk düşük olabilir suan 5-10 gibi
Hayır canım bant su geçirmiyordu zaten dikişimde yoktu. Lazer yapıştırma mı ne deniyormuş dikişsiz kapandı yara. Kısa sürede toparladıE bnattan içeri su sızmıyor mu
Bak okun olduğu yerde görüyorum
o günde sana demiştim görünüyordu var diye yarın kan tahlili yaptır canım hayırlısı olsunBende oyle dusundum iki test yaptim ikiside ayni cikti ama simdi erken gebelik yapipda ondan cikmayinca uzuldum acikcasi yarin doktor randevum var hem gecikmenin sebebini ohrenirim hemde tahlil isterim artik
Bunu ben de gördüm normal fotoda ama bilemedim de. Yani kaset testte pembe çıkıp bunda böyle gölge gibi var yok arası çıkması düşündürdü beni.Bak okun olduğu yerde görüyorum
Hadi ya, lazer mi. Peki bişi sorucam iz kaldı mı? Bir de o lazerle kapama işlemi bebek çıktıktan sonra ne kadar sürüyor aşağı yukarı.Hayır canım bant su geçirmiyordu zaten dikişimde yoktu. Lazer yapıştırma mı ne deniyormuş dikişsiz kapandı yara. Kısa sürede toparladı
Aynen koyulaşmasını takip etmek daha iyi olurBunu ben de gördüm normal fotoda ama bilemedim de. Yani kaset testte pembe çıkıp bunda böyle gölge gibi var yok arası çıkması düşündürdü beni.
Allahim insallah vardirrrrrBak okun olduğu yerde görüyorum
Ay var var şimdi daha net görünüyor. Demin gördüğümüz yer hem deSon hali kizlarrr
İnan bilemedim bende algilarimi farkli gercekten bilmiyorum tek duan son test yapisim olsun 2 yilda milyon tane test yaptimBunu ben de gördüm normal fotoda ama bilemedim de. Yani kaset testte pembe çıkıp bunda böyle gölge gibi var yok arası çıkması düşündürdü beni.