- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Bayraklı da oturuyorum. Bir izmir buluşması yapalım bir gün ahahah çay içeriz deniz kenarındaEvet kuzum İzmir şirinyerdeyim sen neresindensin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayraklı da oturuyorum. Bir izmir buluşması yapalım bir gün ahahah çay içeriz deniz kenarındaEvet kuzum İzmir şirinyerdeyim sen neresindensin
Sen de 3 ay sonra hamileliğim en güzel evresine geçeceksin her anını doya doya yaşa bebeğimEn güzel zamanlar kesinlikle yumurtlama dönemleri heyecan, zevk, keyif yüksek oluyor değerlendirme heyecanı çok güzel oluyor benim en sevdiğim dönem o dönemlerdi yumurtlama dönemi olanlar keyfini çıkarın bol bol pozitif düşünün bunu diyorum ama dün bileklerimi kolonyayla ovalatma evresine geçiş yaptım
Baya izmirli varmış olabilir olabilirBayraklı da oturuyorum. Bir izmir buluşması yapalım bir gün ahahah çay içeriz deniz kenarında
Ya orada olsam direkt seslenicem. Keşek hepimiz bir buluşma günü düzenleyebilseydik hep birlikte kim var kim yok, ne kadar güzel olurdu. Var bir hayalimizKuşadası vaaar yolunuz düşerse beklerim
Vuhuuu İzmir liler artıyor. sen nerede oturuyorsun canımBende izmir
Ayyyy kızı Allah mı söyletti acaba inşallah çok amin çok sanki bana da öyle geldi cihazı eski gibiydi hatta böyle cızırtılı televizyon gibiydi ekran hepB Buffalosos canım ben 1.5 gün hem çok fena karın ağrısı hem de çok fena bel kalça ağrısı çektim ama nasıl kötü dinlenecek bir ortamda da değildim yazlıktaydık annemler gelinler haberleri de yok, bişey de diyemiyorum. Yine de çok yormadılar ama çoluk çocuk curcuna içinde sonra bir anda kesildi. İnşallah seninkide öyledir.
Birde cihaz gerçekten önemli mesela benim kızım 11 yaşında onun zamanında ultrasondaki görüntüden ben hiç bir şey anlamıyorum hatta doktora siz gerçekten görüyor musunuz diye de söylemiştim, o daa aaa yalan mı söylüyoruz bak bu ayak tabanı demişti, net gördüğüm şeydi
Oğlumda yine aynı doktora gitmiştim ilk muayenede karından baktı bişey göremedi alttan bakti bişey var ama söylediğin adet tarihiyle uyumlu değil dedi... Sonra kan takibi yaptı iki kat artınca kalp atışı duymaya gitmiştik, çok şükür... Bu bebiş te de yine kendi doktoruma gittim ilk muayeneye bana iyi geliyor diye yoksa artık konyadayım burada bir doktor bulacağım. Hastane yenilendi büyük bir bina yapıldı. Cihazlar yenilenmiş. Kalp atışı falan duymayı beklemiyorduk. Eşim bile hocam erken değil mi dedi, diğer bebeklerden dolayı yoo dedi o da.
Demem o ki cihaz ve doktorun tecrübesi önemli ve her labaratuvarın ölçümü farklı sen onlara takılma, bol bol dinlen... Kanama olmadığı sürece ağrılar, bulantılar, yorgunluklar bunlar bebişin büyüdüğüne işaret benceee... Bebişin sağlıkla gelecek senin kızçe ecük oyuncu bencee
Benim bugün 1 Program bugünü 1.dpo olarak sayıyor. Bu program nasıl takip ve tahmin yapıyorsa hepsi doğru çıkıyor Senin de 6 bencehadi bakalım o zaman bugün 2 oluyor senin benimde 7. gün gecmez artık günler
Daha dün çatlattık yumoşu dört gözle bekliyoruz kardeşlerini bayram sonrası bir bayram daha yaşarım İnşAllahİyiler çok şükür canım teyzoşlarını ziyaret edelim bi napıyolar bu kardeşler ne zaman geliyor diye bi soralım dedik
Gel kuzum Temmuz / Ağustos topiğine kaydedelim seni. Burada gebe kalamayan kim varsa o topikten herkes gebe çıkacak.
Oooo hadi inşallahDaha dün çatlattık yumoşu dört gözle bekliyoruz kardeşlerini bayram sonrası bir bayram daha yaşarım İnşAllah
Son adet tarihin ne zamandı kuzumBenim betam 4800 ama alttan da görünmedi kese cihaz çok dandik küçük bir hastane
canım temmuzda hamileydi 28 şubatta doğum yaptı doğum günlerini hiç unutmam sanırım 1 ay erken geldiler yok canım küveze girmediler sağlık olarak iyiydiler bi tanesi diğerine görebir hafta geriden geliyor hep öyle diyordu yengem ama geriden gelen doğduktan sonra diğerine göre daha cok kilo aldı ay cok tatlılardı şimdi 5. yaşına girdilerKuzum kaç aylık doğurdu yengen doktorumda doğum erken olur dedi bide küveze girdilermi yiğenlerin? Banada benim 9 ay midem bulanacaj gibi geliyor kuzum ya 2 bebek olunca haliyle bebeklerin çektiği vitamin dHa fazla oluyor zerre enerjisi kalmıyor insanın ama sağlıkla doğsunlarda herşey onlar için
Bunu net olarak kürtaj sonrası anladım çünkü o zaman da ne zaman regl olcam acaba stresi vardı ne normal düzeninde geldi. Eskilerin dediği gibi rahim kendini hamileliğe mi hazırlıyor acabaSpermlerin çok çok etkisi var korunmasız ilişkilerimiz olduğundan beri hep düzensiz oldu bazen döngüler çok uzadı adetim kafayı yedi korunurken hiç sorun olmuyordu spermler yüzünden o aylar hep denge şaştı nasıl oldu bende anlamadım
Evet az önce ben de bunu dedim acaba hamileliğe hazırlama olayı gerçekten var mı diye Ocak ayında 40 günde gelmişti sonra hamileydim yine oyle umut etmek istiyorumYada belkide vücudumuz gebeliğe kendini hazırlıyodur,istiyodur ve o yüzden gecikiyoruzdur.umarım en kısa zamands bebişler bizimle birlikte olurlar
İyi etmişsin canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninleYarım saat önce beklerim yarını diyordum kalktım başka doktora geldim burada gelmediğim bir doktor kalmıştı ona geldim bekliyorum 6000 olmuştur beta artık buranın cihazı iyi olsun inşallah ya rahimde olduğunu bileyim tamam bırakıcam takmayı dış gebelik diye korkuttu yok ölürsün yok için patlar neler yazmışlar internete sadece minik burda da görsün bırakıcam takip etmeyi söz bismillah…
Bu belirtimi ki bilmiyorum ki kuzum. Ateşimde yüksek eşim her dokunduğunda neden sıcaksın diyor normalde ben donarım dndndBugün al ama nöbetçi fln bul belirtiler insanı umutlandırıyor
Ateş basması oluyordu bende de sıcacıktımBu belirtimi ki bilmiyorum ki kuzum. Ateşimde yüksek eşim her dokunduğunda neden sıcaksın diyor normalde ben donarım dndnd
öehhh o neymiş ya öyle. Bazıları da buralara insanların yüreğine korku salmak için var. Ölürsün nedir ya. Zaten dikkat ediyorsun, kontrole gidiyorsun. Dış gebelik olsaydı bile bu kadar korkulacak bir şey değil. Evet sıkıntı ancak atık doktorlar diş çeker gibi hallediyorlar sorunsuzca. Herkesin bünyesi farklı, tüpleri farklı. Bazen bebeği tam görememelerinin nedeni mesela kiminin daha öne yerleşiyor rahimde bebek kiminn arkada kalıyor. Bir sürü şey var.dış gebelik diye korkuttu yok ölürsün yok için patlar neler yazmışlar internete
Kız git bir test al yap, çok meralandıkBu belirtimi ki bilmiyorum ki kuzum. Ateşimde yüksek eşim her dokunduğunda neden sıcaksın diyor normalde ben donarım dndnd