Sen daha iyi bilirsin tabisabahki ağrı olmasa öyle diycem de net hissettim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen daha iyi bilirsin tabisabahki ağrı olmasa öyle diycem de net hissettim :)
Kızlar düşük yapıyorum birde rahim dışında birşey gördüler yatış verdiler bu gece rabbim en iyisini bilir çok zormuş cidden
Aa hadi insallah canim.. umarım vardir. Test yaptin mi ya da yapacak msn?Kızlar Selam reglim 1 gün gecikti kürtaj sonrası 2. Regli bekliyorum geç yumurtladim galiba umarım vardır bebis
Canim hepimiz yasadik yasiyoruz.. uzulmemeye calis lütfen. Sagliksizmis demekki oyle düşün.. insallah en kisa zamanda hayirlisiyla olur tekrardanKızlar düşük yapıyorum birde rahim dışında birşey gördüler yatış verdiler bu gece rabbim en iyisini bilir çok zormuş cidden
Dualarımız seninle canımKızlar düşük yapıyorum birde rahim dışında birşey gördüler yatış verdiler bu gece rabbim en iyisini bilir çok zormuş cidden
Allah yardımcın olsun canım yüreğini hafifletsinKızlar düşük yapıyorum birde rahim dışında birşey gördüler yatış verdiler bu gece rabbim en iyisini bilir çok zormuş cidden
Aa hadi insallah canim.. umarım vardir. Test yaptin mi ya da yapacak msn?
Yaa canim benim ben de seni gordugumde mutlu oluyorum ben de nasil olayım iste gecen ay yine kimyasal oldu. Bir arpa boyu yol alabildigimiz yok anlayacagin arada girip buraya takiliyorum. Yaa insallah vardir sende regl gelmedikce umut bitmez biliyorsun ama yoksa da hemen gelse de önündeki maclara baksanSeni gördüğüme çok mutlu oldum canım nasılsın kız yapmam mı yaptım negatif hatta test yaptım hadi negatif gel reglm diye sesleniyorum ama gelmiyor bir nebze geç yumurtladiysam o tuttuysa diye dua ediyorum sen neler yapıyorsun canım
Geçmiş olsun canım hepimiz yaşadık malesef..sağlıklı olmadığı için düşük yaşıyorsun bundan sonraki gebeliğin sağlam olsun İn şa AllahKızlar düşük yapıyorum birde rahim dışında birşey gördüler yatış verdiler bu gece rabbim en iyisini bilir çok zormuş cidden
Ben internette gördüm doktoruma ekstra takviye ne önerirsiniz dedim folik asit ve d vitaminine devam et başka bir şey kullanma şimdilik demişti, kullan deseydi direkt elenatal'i soracaktım içinde çok fazla takviye var :)Kızlar eczacıya gebelik planlıyorum hangi takviyeyi önerirsiniz dedim Elenetal 1 verdi bana. Hamile kaldığında da Elenetal 2’yi vericem dedi ay nası olumlu konuştu ben imom omega kullanıyodum bitmişti bu ondan daha iyi dedi aranızda bilen duyan kullanan var mı
Şu an sende gözüküyor canım, ayarlardan açman gerekiyorKızlar önceden burda hamilelerin kaç haftalık olduğu yazıyordu her mesajının altında artık o yok mu bayadır girmiyordum
Teşekkür ederim canım çok sağolŞu an sende gözüküyor canım, ayarlardan açman gerekiyor
Forum seçenekleri -> Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle
Ne dedi doktor canım? Rabbim her şeyin en iyisini bilir. Vermesinde de almasında da vardır bir sebep.Kızlar düşük yapıyorum birde rahim dışında birşey gördüler yatış verdiler bu gece rabbim en iyisini bilir çok zormuş cidden
Onu tam anlayamadılar tekrardan bakıcaklarCanım çok geçmiş olsun rahim dışında ne gördüler anlamadım? Allah hayırlısını versin bende nisanda kürtaj oldum zor ama hafifliyor
Polip mi acaba? Aklıma o geldiCanım çok geçmiş olsun rahim dışında ne gördüler anlamadım? Allah hayırlısını versin bende nisanda kürtaj oldum zor ama hafifliyor
Düşük dedi kuzum rahim şuan boş ama rahim dışında birşey gördülerNe dedi doktor canım? Rabbim her şeyin en iyisini bilir. Vermesinde de almasında da vardır bir sebep.