- 13 Aralık 2022
- 7.762
- 7.395
- 28
Türkmüşay yok artık ya. ilk düşündüğü randevu mu olmuş.Alman mı bu kadın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkmüşay yok artık ya. ilk düşündüğü randevu mu olmuş.Alman mı bu kadın?
çok şaşırdım inşallah gebeliğin sağlıkla devam eder şu kadına gitmek zorunda kalmazsınTürkmüş
Ama bugün yaptığım ikisi aynı koyuluştaydı resmını çekmemişim salak gibiSenin bat gününde yaptığın testi buldum. Şu anda yaşadığın şey kimyasal da olabilir belki. Dün ya da bugün hiç test yapmışmıydın tekrar? bir koyulaşma gördün mü takip etmiş miydin?
2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸
@Kristialia şunların bir manası var mı sence ? koyu olan 4 Haziran Silik olan 12 haziran Adete 5/6 gün var .. Canım bu ovulasyon testi mi benim paylaştıklarım hamilelik testi ovülasyondan anlayamazsın hamilelik testi yapwww.kadinlarkulubu.com
İnşallah canım dua edin bol bol çok zor bı durum muşçok şaşırdım inşallah gebeliğin sağlıkla devam eder şu kadına gitmek zorunda kalmazsın
Benimki orta karar beklemek yine çok zor18 gündür bugünü bekledim bir asır gibiydi geçiyo zaman mecbur bekliyoruz.Döngüsü kısa olanlar ne şanslı :)
Öyle canım öyle rabbim güç versin sağlıkla atlatın bu süreciİnşallah canım dua edin bol bol çok zor bı durum muş
Canım kanaman var mı? Hiç mi muayene etmiyorlar başka doktor şansın yok mu hiç acabaTürkmüş
5+2 bugün henüz çok yeni bakalım inşallah iyi gidiyordur, karın ağrım çok oluyor bazen regl ağrısı gibi korkuyorum ama Allah’a emanet artık darısı en hayırlı şekilde sizlere olsun inşallahkaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor hamişlik :)
İnşallah güzel haberler alırsınız. Dualarımız sizinle ❤İnşallah canım dua edin bol bol çok zor bı durum muş
Her türlü korunmada kalanlar var neden olmasın Hesapta yokken hamile kalanlar kervanına katılacaksın belki deYok kız hamile değilimdir. Doğum kontrol hapı kullanıyordum 2 aydır hormonlarımı düzeltsin diye vermişti doktorum. Ama hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bence ilk yumurtlamamı baskıladı ilaç. Bu 2. yumurtlama. Ben öyle düşünüyorum. Doğum kontrol hapı kullandım asla saati saatine aksatmadım ama hamile kaldım diyenler de bence bu şekilde kalıyor olabilirler. Hatta regl oldum falan derler hep.
Annem de bana böyle hamile kalmış hemen adetinin önünde yumurtlamış demek. Üstüne regl olmuş. Bittiği gibi doktora gitmiş başka bir rahatsızlıktan, kanına bakalım demişler hoop hamile çıkmış. O da baya şok olmuş.
Ay ilk defa duyuyorumİn şa Allah canım olur niyede olmasınO zaman kız olursa adı Ecrin olabilir. Allah'ın hediyesi anlamına geliyor. Çok da anlamlı olur ehehehe.
Yok artık doğumu bekleseydilerKanamayı görmüş ondan demiş canım ama bu çok yalnış karşisını almak çok zaman mümkün..Yok canım ben yurt dısındayım 8 haftalık olmadan kan almadılar bende 8 haftayı beklıyodum üste betayı hıç öğrenmedım yanı şuan acilde bekliyorum ulturasonla bıle bakmadan düşük dedi kadın nerden anlamış acaba düşük olduğunu
Benim kızımın adıda ecrin bende bir yerde allahın hediyesi diye okumuştum anlamını o nedenle koymak istedimO zaman kız olursa adı Ecrin olabilir. Allah'ın hediyesi anlamına geliyor. Çok da anlamlı olur ehehehe.
Canım hastaneye gitmedin miKızlar çok kötüyüm bugün öğlen kanama başladı orta derecede aile doktoruna gittim düşüknyapıyosun dedı ne tahlıl ne ulturason bana dua edin
Amiiiin canım sağlıkla büyüsün bebişin ağrılarda gebelikte oluyor illaki sonuçta vücut yeni bir insana yer açıyor ama hep böyle devam etmeyecek tabiki5+2 bugün henüz çok yeni bakalım inşallah iyi gidiyordur, karın ağrım çok oluyor bazen regl ağrısı gibi korkuyorum ama Allah’a emanet artık darısı en hayırlı şekilde sizlere olsun inşallah
Canım benim çok teşekkür ederim Bi kaç gün zaten test veremem, ondan sonra inşallah sağlıkla yükselir betalarımızHayırlı olsun canım benimde testim bu şekildeydi bende hemen kan verme benim beta 6 çıktı çok üzüldüm sıkıldım erken öğrendim yani 1 hafta sonra git kan ver bebişi de görürsün belki o zamana
Evet canım, ayy çok sevindim ya teşekkür ederimAdetin 3.günü değil mi? Gayet iyi
Çokk teşekkür ederim canım rahatladım yaabence hepsi normal :)
Allah yardımcın olsun canım kötüye yorma hemen Allah büyüktür. İnşallah bebeğin sağlıkla tutunurKızlar çok kötüyüm bugün öğlen kanama başladı orta derecede aile doktoruna gittim düşüknyapıyosun dedı ne tahlıl ne ulturason bana dua edin