ben stok yapmıştım evde her türlü var bagımlı olduk resmen ama gecen ay tuttum kendimi bat günü yaptım zaten olacagımı anlamıştım o gün yapmanında hiç tadı olmuyorİn şa Allah olmazsın canım.Testim bile yok ..yapmıcam beklicem adet günümü
Ben hep böyleydim canım kuruma çizgileri beni çok yoruyorValla bravo ben daha denemeye başlamadım evde 20 tane gebelik testi var dfghjıkoşlpiş internetten toplu aşırı ucuza geliyo
Evet etmiştim 8inde catlamisti, 18inde erken gebelik testinde çıkmadi 20sinde çıkmıştıYumurtlama takip etmiş mıydın canım
Ayy sanırım bir tek ben test yapmayı sevmiyorum o neqatif görünce resmen yerlerde oluyorumben stok yapmıştım evde her türlü var bagımlı olduk resmen ama gecen ay tuttum kendimi bat günü yaptım zaten olacagımı anlamıştım o gün yapmanında hiç tadı olmuyor
Bataklık gibi o test yapma olayı bı kere düştün mü cikamiyorsun en güzeli senin gibi yapmak da insan duramiyor işteAyy sanırım bir tek ben test yapmayı sevmiyorum o neqatif görünce resmen yerlerde oluyorum
Benim bir defa sebebsiz 14 gün gecikmem vardır..gebelik belirtilerin hepsini yaşıyordum resmen normalde 1 gün gecikir bende..bak o zaman günde 2 tane test yapıyordum 2 defa kan verdim..ne kadar stres yaşadım ve tabi adet olunca kendime söz verdim bitdi daha yapmıcam.resmen testin kuruma çizgilerle kendimi hamile sanıyordumBataklık gibi o test yapma olayı bı kere düştün mü cikamiyorsun en güzeli senin gibi yapmak da insan duramiyor işte
Anladım canım teşekkür ederim dediğin gibi de çıkmadı zaten 2 gün daha bekleyeyim öyleyseEvet etmiştim 8inde catlamisti, 18inde erken gebelik testinde çıkmadi 20sinde çıkmıştı
Ben de geçtiğimiz hafta bat günüme kadar neredeyse her gün test yaptım. Çok fazla bel ağrım oldu bir de göğüslerde büyüme hala da regl olmadım testler de negatif geç yumurtladim sanırım, artık test falan yapmak istemiyorum ben de kaç tanesi boşa gittiBenim bir defa sebebsiz 14 gün gecikmem vardır..gebelik belirtilerin hepsini yaşıyordum resmen normalde 1 gün gecikir bende..bak o zaman günde 2 tane test yapıyordum 2 defa kan verdim..ne kadar stres yaşadım ve tabi adet olunca kendime söz verdim bitdi daha yapmıcam.resmen testin kuruma çizgilerle kendimi hamile sanıyordum
Yapma ya doktoruna sormadan kullanmaProgestanı da bence fitil olarak kullan ben öyle kullanıyorum geceleri iki tane
Bekleyelim canım daha erken zatenAnladım canım teşekkür ederim dediğin gibi de çıkmadı zaten 2 gün daha bekleyeyim öyleysebeyons melisaa93 melegim can
Ne biliyim bebeğim ya normalde adetim gecikse testte çıkmasa bile heyecandan duramazdim yerimdeBekleyelim canım daha erken zaten
surelab, innovita ve freely var evde.Ben hep böyleydim canım kuruma çizgileri beni çok yoruyorHangisinden aldın sen?
Kaç gün geçti sende?bana doktor dedi hiç bir şeyin yok sebeb stres..Hatda bende mide bulantıları bile vardır..Adetim gecikme yaparım ben önceden yapmamBen de geçtiğimiz hafta bat günüme kadar neredeyse her gün test yaptım. Çok fazla bel ağrım oldu bir de göğüslerde büyüme hala da regl olmadım testler de negatif geç yumurtladim sanırım, artık test falan yapmak istemiyorum ben de kaç tanesi boşa gitti
Doktorum önerdi zaten. Kendi kafama göre ilaç kullanmıyorum. Öneri yaptığım kişi de progestanı zaten oral olarak kullanıyordu.Yapma ya doktoruna sormadan kullanma
Bilmiyordum doktor oldugunuzuDoktorum önerdi zaten. Ayrıca kendim de hekimim. Kendi kafama göre ilaç kullanmıyorum. Öneri yaptığım kişi de progestanı zaten oral olarak kullanıyordu.
Burda birqz daha belliUmidim kalmadi gecikmenin 2 gunu golce cizgi belirdi gorurseniz eger ne yapmam lazim ya kizlar zaten doktor kontrolum var adet olursam
İlk görselde daha görseli büyütmeden gördüm ben. Ay hadi inaşlah vardır bebişUmidim kalmadi gecikmenin 2 gunu golce cizgi belirdi gorurseniz eger ne yapmam lazim ya kizlar zaten doktor kontrolum var adet olursam