- 13 Ekim 2022
- 4.423
- 6.005
bizimki bataklık illa o negatif,i görecezAyy sanırım bir tek ben test yapmayı sevmiyorum o neqatif görünce resmen yerlerde oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimki bataklık illa o negatif,i görecezAyy sanırım bir tek ben test yapmayı sevmiyorum o neqatif görünce resmen yerlerde oluyorum
Artış iyi orantılı normal değerler 2 güne bir %60 artış bile normal sayılıyorHerkese merhaba cuma günü kan verdim beta 174 du.bugun de verdim 674.6 çıktı.degeri iyimi.doktor iyi dedi cumartesi günü 2de çağırdı kontrol icin.
Teşekkür ederim canmArtış iyi orantılı normal değerler 2 güne bir %60 artış bile normal sayılıyor
Eğer yoksa bu ruh hali daha iyi sanırım belki kolay atlatırsın bu ayki bunalımıNe biliyim bebeğim ya normalde adetim gecikse testte çıkmasa bile heyecandan duramazdim yerimde şu an hiç istek yok bir an önce gelsin zaten yok gibi bı ruh hali içindeyim ama insallah dediğiniz gibi vardır
gölgeyi benmi görüyorum acaba var sanki yarın sabah tekrarla bakalım koyulaşma olacak mıUmidim kalmadi gecikmenin 2 gunu golce cizgi belirdi gorurseniz eger ne yapmam lazim ya kizlar zaten doktor kontrolum var adet olursam
Boyası akmış canım testin.doğru sonuç vermez buUmidim kalmadi gecikmenin 2 gunu golce cizgi belirdi gorurseniz eger ne yapmam lazim ya kizlar zaten doktor kontrolum var adet olursam
Bende öyle düşünüyorum canım geçen aya göre daha az hevesliyimEğer yoksa bu ruh hali daha iyi sanırım belki kolay atlatırsın bu ayki bunalımı
Ben de bu ay çok fena yükseldim olmazsa kötü çakılıcam biliyorum
Haa yok ben yeni cikmaya basladiginda cektim bunuda tam netlesince cektim test bozuk degil yaniBoyası akmış canım testin.doğru sonuç vermez bu
Goren biri olmasina sevindim esimde goruyor ama kafamiza takilan soru su iki gun gecikmeye golge cikmasi tuhaf geldi bizegölgeyi benmi görüyorum acaba var sanki yarın sabah tekrarla bakalım koyulaşma olacak mı
Geç döllenmedir belki bence kan verin takip edin var bu testte gebelikGoren biri olmasina sevindim esimde goruyor ama kafamiza takilan soru su iki gun gecikmeye golge cikmasi tuhaf geldi bize
Allahim insallah vardirrrİlk görselde daha görseli büyütmeden gördüm ben. Ay hadi inaşlah vardır bebiş
İnsallahhhhhh yarin adet olmazsam bir daha tekrarliyim insallahGeç döllenmedir belki bence kan verin takip edin var bu testte gebelik
BanadaBazen hic anne olamayacakmısım gibi geliyor…
Hamileyim hamileyimSen de hamilesinBende öyle düşünüyorum canım geçen aya göre daha az hevesliyim
Kötüyü çağırma olumlama yapıyorduk hani hamilesin sen yawrum
Evet bunlar daha net Bende bir çizgi görüyorum İnşAllah testin çizgisi değildirHaa yok ben yeni cikmaya basladiginda cektim bunuda tam netlesince cektim test bozuk degil yani
İnsallah valla kafam allak bulak seninde hayirli olsun balim sag salim kucagina alasinEvet bunlar daha net Bende bir çizgi görüyorum İnşAllah testin çizgisi değildir
Olacaksın canım bu istek boşuna değil. Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Çok yakında gelecek bebişinBazen hic anne olamayacakmısım gibi geliyor…
Yok daha hamile değilim de hamile olduğuma inanıp gerçek olmasını istiyorum kırk kere diyince olurmuş yaİnsallah valla kafam allak bulak seninde hayirli olsun balim sag salim kucagina alasin