- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
Hayır olsun benimde 12 gün var aynı gidiyoruz. Bende rüyamda ağlayarak uyandım ama benim rüya biraz farklı karşı komşumla deli gibi kavga ediyordum12 gün var canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır olsun benimde 12 gün var aynı gidiyoruz. Bende rüyamda ağlayarak uyandım ama benim rüya biraz farklı karşı komşumla deli gibi kavga ediyordum12 gün var canım
Bugün de takip et canım devamı gelebilir.Aynen böyle oluyor sökülememesi.Yinede sökülsün diye bitki çayı fln içme emin ol gebelik olmadığına.İnşAllah yerleşme kanamasıdırBenim adetim geldi de gelemedi. Dün öğleden sonra 2-3 gibi kahverengi leke geldi. Sonradan pembenin kırmızıya dönük hali geldi tamam dedim adet geldi. Ama bu saat oldu devamı gelmedi. Kahverengi geliyo arada. Adet sökülmemesi böyle bişey mi? Benim hiç adetim sökülmedi derdim olmamıştı diye bilemiyorum. Doğru düzgün ağrım da yok.
Amin.Yaa ne güzel İn şa Allah hamiş haberini alırızAslında bende başka bir fenomen kızı gördüm rüyamda ama haberi o veriyor benim için ve kendiside ağlıyorHayır olsun benimde 12 gün var aynı gidiyoruz. Bende rüyamda ağlayarak uyandım ama benim rüya biraz farklı karşı komşumla deli gibi kavga ediyordum
Ay hadi inşallah benim fenaydı fena kadının resmen kapısını parçalıyordumAmin.Yaa ne güzel İn şa Allah hamiş haberini alırızAslında bende başka bir fenomen kızı gördüm rüyamda ama haberi o veriyor benim için ve kendiside ağlıyor
Çocuk ünlü olacak dedin bak ünlü ettinAmin.Yaa ne güzel İn şa Allah hamiş haberini alırızAslında bende başka bir fenomen kızı gördüm rüyamda ama haberi o veriyor benim için ve kendiside ağlıyor
Oluyor öyle geçen gün görüyorum babamla kayınpederim söz kavgası ediyorlar..ben babacıyımnasıl aralarına giriyorum öldürecek gibi konuşuyorum kayınpederimle..yine kalktım eşime diyorum eşimin suratını unutmamAy hadi inşallah benim fenaydı fena kadının resmen kapısını parçalıyordum
Şimdi uyandım bebeğim de ilk idrarı sakliyorum daha test yok eczaneye gidip alicam falan çok da heyecanlı değilim neden bilmiyorum benim şu an yerimde duramıyor olmam lazımdıMervenur277 uyandın mıııı
Kız valla öyle kafam gitmiş resmenÇocuk ünlü olacak dedin bak ünlü ettin
Biyerlerimiz açıkta kalıyor galibaOluyor öyle geçen gün görüyorum babamla kayınpederim söz kavgası ediyorlar..ben babacıyımnasıl aralarına giriyorum öldürecek gibi konuşuyorum kayınpederimle..yine kalktım eşime diyorum eşimin suratını unutmam
Bende hep açık zatensadece mesela ben neyi çok düşünsem onu görürüm..babam uzakta özlüyorum ondan..kayınpederim son zamanlar beni sinir ediyor ondançocukta malum her gün kafamdaBiryerleri
Biyerlerimiz açıkta kalıyor galiba
Yok değildir sanmam ya adet gibi hissediyorum. Zaten test de negatif çıkmıştı. Ama bekleyeyim.Bugün de takip et canım devamı gelebilir.Aynen böyle oluyor sökülememesi.Yinede sökülsün diye bitki çayı fln içme emin ol gebelik olmadığına.İnşAllah yerleşme kanamasıdır
Ben senden daha heyecanlı bekliyorumŞimdi uyandım bebeğim de ilk idrarı sakliyorum daha test yok eczaneye gidip alicam falan çok da heyecanlı değilim neden bilmiyorum benim şu an yerimde duramıyor olmam lazımdı
Canımmm yeni yumurtlamaya göre 10. Gün çıkar mı ki acaba çünkü iltihap için bitkisel ilaç kullanicam şu an kullanamıyorum varsa zarar verirse diye testten sonra baslicamBen senden daha heyecanlı bekliyorum
Bence 10. Gün çıkmazsa da bişeye başlama canım regl goresiye kadar. Erken gebelik testinde 10. Günde çıkmamıştı bendeCanımmm yeni yumurtlamaya göre 10. Gün çıkar mı ki acaba çünkü iltihap için bitkisel ilaç kullanicam şu an kullanamıyorum varsa zarar verirse diye testten sonra baslicam
Yumurtlama takip etmiş mıydın canımBence 10. Gün çıkmazsa da bişeye başlama canım regl goresiye kadar. Erken gebelik testinde 10. Günde çıkmamıştı bende
Öyle deme akrabamada aynısı dendi sabırla bekledi 9ncu haftada attıMerhaba kizlar. Daha once de yazmistim ilk doktora gittigimde 6+4 olmam gerekirken kese boyuna gore 5+5 haftalik cikmistim doktor bugune cagirmisti bugun gittim adete gore 8 haftalik olmam gerekiyor bebek var yolk sac vardi bebegin boyuna gore de 5+5 haftalik dedi ama kalp atisi yok ister bugun kurtaj ol istersen bekle ama bu saatten sonra kalp atisi olma ihtimali 100de 1 dedi. Daha once yasayan var mi boyle bir sey ya da bilgisi olan
benimde 8 kaldı ay günler gecmiyo tam bayram günü adet günüm inş olmam bana iki bayram olur12 gün var canım
İn şa Allah olmazsın canım.Testim bile yok ..yapmıcam beklicem adet günümübenimde 8 kaldı ay günler gecmiyo tam bayram günü adet günüm inş olmam bana iki bayram olur
güzel haberlerini bekliyoruzŞimdi uyandım bebeğim de ilk idrarı sakliyorum daha test yok eczaneye gidip alicam falan çok da heyecanlı değilim neden bilmiyorum benim şu an yerimde duramıyor olmam lazımdı
Valla bravo ben daha denemeye başlamadım evde 20 tane gebelik testi var dfghjıkoşlpiş internetten toplu aşırı ucuza geliyoİn şa Allah olmazsın canım.Testim bile yok ..yapmıcam beklicem adet günümü