- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
İnşAllah canım hepimiz için amin diyorum duanaRabbim bu sefer tamamına erdirsin inşallah kucağına da al sağlıkla da büyüt hatta torunlarını da sev inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah canım hepimiz için amin diyorum duanaRabbim bu sefer tamamına erdirsin inşallah kucağına da al sağlıkla da büyüt hatta torunlarını da sev inşallah
Onlarda bilmiyor benceAyy evet evet
Bende ağzından laf alacağım diye kırk takla atıyorum
Ne var sanki paylaşsalar da bilsek duygularını
Aynı tarihlerde mutlu olucaz, amiiinnn ❤Aaah amiiin inşAllah bu gece gönderilmiştir yavrularımız bende hep hamile kalınca kesin doğar diye düşünüyordum ama o sözler dilekler boşuna değilmiş Bugün bir söz okudum Allah daha iyisini vermeyeceği hiçbir şeyi bizden almazmış.Umutla yeniden anne olmayı bekliyorum
Anne baba mutluysa, birbirini seviyorsa çocukta mutlu ve sağlıklı oluyor İnşAllah sizin çocuğunuzda çok şanslı olacak
Meydanı boş bulduk uzun uzun yazıyoruz
Ay İnşAllah İnşAllah temmuz başında hamilelik haberlerimizi verelimAynı tarihlerde mutlu olucaz, amiiinnn ❤
Ay, şanslı olacaklar tabii. İlerde seni beklerken neler konuştuk neler yaptık diye gösteririz buraları öyle kolay değil bu işler iki sevişmeye bakmıyor resmen matematik dönüyor. Ben hayret ettim bu yaşımca.
Herkes uyumuş, gece bekçileri burada
umarım geceyi degerlendirmişsinidirEveet çok şükür bugün pik görebildim dün çatladı sanmıştım ama değilmiş.yarına çatlar diye düşünüyorum
Tabikiiiiumarım geceyi degerlendirmişsinidir
süpersin ay benimde dünden beri sırtım cok kötü agrıyor anlamadım nedeniniTabikiiii
Canım seni üzmek istemiyorum ama bende aynı testten yaptım bariz belliydi ve 5 di hcg ama gölge var gibi yok değil bence gelmezse adetin iki gün sonra kan verKızlar iki efektli, bir efektsiz predictör. Bir mana var mı sizce? Ve adet öncesi gelen hafif kremdi pembemsi akıntıdan geldi bugün … dün bat günüydü.
hayır olsun canım senin bata kac günün varYa kızlar dün değerlendirdim sabah göz yaşlarıyla rüyamdan kalktım..rüyamdada ağlıyordumçocukla alakalı bir rüya gördüm..eşime anlatıyorum bana gülüyor rüyanda bile görüyorsun diyorhemen Google baktım güzel şeyler yazıyor
İnşAllah güzel şeyler olacak artıkYa kızlar dün değerlendirdim sabah göz yaşlarıyla rüyamdan kalktım..rüyamdada ağlıyordumçocukla alakalı bir rüya gördüm..eşime anlatıyorum bana gülüyor rüyanda bile görüyorsun diyorhemen Google baktım güzel şeyler yazıyor
Ayy İnşAllah yerleşme ağrısıdır zorlama kendini bu günlerde dinlen bol bolsüpersin ay benimde dünden beri sırtım cok kötü agrıyor anlamadım nedenini
sırt agrısı yerleşme olabilirmi kimseden duymadım sırtım agrıdı diyeAyy İnşAllah yerleşme ağrısıdır zorlama kendini bu günlerde dinlen bol bol
Bilmiyorum ki benimki hep umut etmek Neden olmasınsırt agrısı yerleşme olabilirmi kimseden duymadım sırtım agrıdı diye
Hayır olsun gündüz niyetine, Allahım tez zamanda yaaşatsın size bu duyguyuYa kızlar dün değerlendirdim sabah göz yaşlarıyla rüyamdan kalktım..rüyamdada ağlıyordumçocukla alakalı bir rüya gördüm..eşime anlatıyorum bana gülüyor rüyanda bile görüyorsun diyorhemen Google baktım güzel şeyler yazıyor
Amin canım AminBu ay bekleyenlerin yüzü gülsünHayır olsun gündüz niyetine, Allahım tez zamanda yaaşatsın size bu duyguyu
12 gün var canımhayır olsun canım senin bata kac günün var
Ay İn şa Allah olsun olsunİnşAllah güzel şeyler olacak artık