AminnnnÇok teşekkür ederim canım benim inşallah Allahım inşallah bu ay size de nasip etsin öyle iyi biliuorum ki nasıl bi duygu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnnÇok teşekkür ederim canım benim inşallah Allahım inşallah bu ay size de nasip etsin öyle iyi biliuorum ki nasıl bi duygu
Canım senin değerin arttımıGünaydın kızlar ay yok bende uyku düzenim bozuldu gece 10 kez uyandım neredeyse sabahın da 5 inde kalktım ve mide bulantısı baya var
Tebrik ederim. Zamanla değerin yükselir bende dün adet olacaktim cok az peçeteye pembelik geldi senin de böyle oldumuKızlar dün adet olmam lazımdı Bu sabah kan verdim beta 30 çıktı.Sevibemedin bile.Değer çok düşük değil mi.Bat günü bu değerlerde öğrenen oldumu içinizde Testi demin yaptım ilk 2 dkka içinde çektim fotoğrafları
Bende yerleşme kanaması dedikleri gelmedi canım.Belirti olarak ateş ve halsizlik var.Bide yumurtlamadan 3 4 gün sonra çok çok yoğun kıvamlı bembeyaz akıntı geldi öyle anladım değişik bişey var bu ay diye.şuan halsizlik var prpgeston artıyor ya ondan dolayıTebrik ederim. Zamanla değerin yükselir bende dün adet olacaktim cok az peçeteye pembelik geldi senin de böyle oldumu
Bende de var hep gezdim tozdum zaten işimde evden kendi işim olunca öyle büyük sorumluluk almadım hiç evi bile düzenli temizlemem süpürür silerim kirletmeyiz evi çocuk olunca her şey değişecek ama ben anaç biri hiç değilim bakan olursa alsın baksın arada gidip gezeyim diyorum herkes anne olunca değişecek diyor ama bence mutlu anne mutlu bebek demek.. hayatımda kendimden önce kimseyi koymadım bebiş tabi önce gelir ama of bu da benim itirafımAyy bu itirafı çok sevdim. İçimde yaşıyordum bu durumu. Hem çok istiyorum bir yanım da o kadar korkuyor ki hiç hazır hissetmiyorum kendimi
Benide eklermisiniz sat 18 mayıs bat 18 haziran buda dün ve bugünki test sonucum yarın kan vericemKızlar konu silindiği için mayıs grupunu tekrar açıyorum, bat sat tarihlerinizi tekrardan yazarsanız eklerim
Mervenur277
78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
www.fertilityfriend.com
melegim can
79005f Ovulation charts on FertilityFriend.com
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM Feyzacim
7 nisan 4 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs ozclkbuse
9 nisan 10 mayıs victoriahamburt
13 nisan 11 mayıs atanamamis ogretmen
12 nisan 13 mayıs -loyalty
18 nisan 15 mayıs defnew
16 nisan 12 mayıs kartanesi14_14
14 nisan 12 mayıs ikikedibirdeli
17 nisan 14 mayıs Esra1306
14 nisan 14 mayıs havvanur56
17 nisan 14 mayıs Fitanneaday
17 nisan 15 mayıs Zeynep kavak
19 nisan 15 mayıs Zuzushh
18 nisan 16 mayıs Chen31
18 nisan 16 mayıs papatyam3
17 nisan 18 mayıs pcospcos 20 nisan 18 mayıs mlh5
20 nisan 18 mayıs dml_012
18 nisan 19 mayıs emelmhsn
25 nisan 19 mayıs Msssk
21 nisan 19 mayıs
gossipbusra
24 nisan 20 mayıs edahandro
15 nisan 20 mayıs TASUU 24 nisan 20 mayıs Mervenur277
23 nisan 20 mayıs B Buffalosos
18 nisan 21 mayıs
Derin02211
26 nisan 24 mayıs Asi kedi
22 nisan 25 mayıs minikrakun
4 mayıs 25 mayıs Sunshine1
28 nisan 26 mayıs morpapatyaml
28 nisan 28 mayıs arastirmasever
2 mayıs 28 mayıs Kevssooo
4 mayıs 28 mayıs Tedirginnnn
29 mayıs bekliyorummm
2 mayıs 30 mayıs Feryasu
30 nisan 30 mayıs HUSNES
5 mayıs 31 mayıs mely25
30 nisan 31 mayıs As6
5 mayıs 31 mayıs tubiskaa
6 mayıs slnhrn
1 mayıs Marryyj
Hayirlisi123
3 mayıs 1 haziran Brcbglm27
2 mayıs 1 haziran gunaygul
3 mayıs 1 haziran Gazel2110
29 nisan 1 haziran aysegulibis95
1 mayıs 1 haziran vurdumduymazz
4 mayıs 1 haziran UYMA
6 mayıs 2 haziran Belisimm
4 mayıs 3 haziran melisaa93
2 mayıs 3 haziran mercan3509
7 mayıs 3 haziran aynurland 7 mayıs 3 haziran dmlcm
4 mayıs 4 haziran Iki melek sahibi
4 mayıs 4 haziran dream2311
8 mayıs 5 haziran fnd_50
4 mayıs 5 haziran wondermel
2 mayıs 5 haziran Azimliiii
11 mayıs 5 haziran cnlrm
5 mayıs 6 haziran mevsimofm
7 mayıs 6 haziran Tikabasa
8 mayıs 7 haziran cey3406
10 mayıs 8 haziran Eymennnannesi
11 mayıs 8 haziran aliceinyou
12 mayıs 8 haziran zeyzey2
8 haziran Dr X
9 mayıs 8 haziran Besttt
8 mayıs 9 haziran merymeryg
14 mayıs 9 haziran Hayatzb
15 mayıs 9 haziran sundy94
13 mayıs 10 haziran reyhani500
12 mayıs 10 haziran uvercinka65
7 mayıs 10 haziran 12 mayıs 10 haziran Tuttyy
11 mayıs 10 haziran uvercinka65 7 mayıs 11 haziran YILDIS
15 mayıs 12 haziran heyet
30 mayıs 12 haziran bitkin96
13 mayıs 13 haziran incirlikekim
14 mayıs 13 haziran Boldi
18 mayıs 13 haziran muhendishanim98
15 mayıs 14 haziran Ece Topdagi
13 mayıs 14 haziran MatthewClairmont
22 mayıs 15 haziran edahandro
22 mayıs 16 haziran ozelemm
16 mayıs 16 haziran oznur_musti07
21 mayıs 17 haziran Merve3553
21 mayıs 17 haziran B Buffalosos
16 mayıs 18 haziran Sipser
20 mayıs 18 haziran Mervenur277
21 mayıs 18 haziran deva21
21 mayıs 18 haziran papatyam3
17 mayıs 18 haziran gossipbusra
22 mayıs 19 haziran azlazer
19 haziran aysesngul
19 haziran kusunkanadindakiinci
22 mayıs 19 haziran Girlkiz
23 mayıs 20 haziran Kevssooo
28 mayıs 21 haziran buzmavisi-
26 mayıs 22 haziran Esbaby94
22 haziran minikkalp63
29 mayıs 23 haziran perihan08
29 mayıs 23 haziran O ozgeeeee1
26 mayıs 23 haziran Atlas_seli
23 haziran balli97
24 haziran mely25
27 mayıs 25 haziran Soulfly07
30 may 26 haziran edusemmedusem
30 mayıs 28 haziran beyons
2 haziran 29 haziran cnlrm
3 haziran 29 haziran melegim can
7 haziran 30 haziran Mochikom
3 haziran
Kızlar Artımed ve Freely gebelik testlerinin içinden bazen farklı test çıkabiliyor ve yanıltıcı oluyor sahte olanlar. Asıl almanız gerekenlere yönelik görselleri paylaşıyorum aşağıda.
* ARTIMED (Alttaki gerçek olan)
Eki Görüntüle 3262414
* FREELY ( İçinde aşağıdaki jelatinden varsa alın, üstünde hamile kadın görseli varsa almayın)
Eki Görüntüle 3262415
Bat günü 5-6 değerle öğrenip doğuran var canım o döllenme ile alakalı zaman, suan önemli olan düzenli artış takip edeceksin düşük değerle ilk öğrenmen hiccc sorun değilÇok teşekkür ederim canım benim.Yok yok kn vermem evde koyulaşma takip edecem inşallah
Aaa ne güzel beraber oynarsınız hakkatenBi 36'da benden.
Biz oyuncu bi çiftiz daha dün oyuncu koltuğu seçtik kendimize daha rahat olalım diye. Her gece yatınca bak birazdan uyucaz bebek uyanicak emzir gaz çıkar alt değiş... Hazır mısın o 2 saat 10 dakika gibi gelecek zaman hızlı geçecek oyun oynayamicaz diyorum
Ama bi yandan da bu odayı düzenleyelim bebek odası burası yapalım diyerek de plan yapıyoruz
Tüm zorlukları biliyorum. İlk yeğenim için işimi bırakıp ablama gitmiştim aylarca kaldım. İkinci yeğenimde 40 gün kaldım kardeşimde. Uyusun diye bebeği yanıma alıyordum her şeyiyle ilgileniyordum.
Şimdi bana kimse gelemicek nanay nesomu nanay
Öyleymiş canım inşallah artar sağlıklı bir şekilde.Senle batımız aynıydı dündü benimBat günü 5-6 değerle öğrenip doğuran var canım o döllenme ile alakalı zaman, suan önemli olan düzenli artış takip edeceksin düşük değerle ilk öğrenmen hiccc sorun değil
Aslında bat günüm çok net değildi benim polikistik olduğu için ortalama bir tarihti.. önemli olan tutunduğu anda artışları güzel değerler gelecek sendeÖyleymiş canım inşallah artar sağlıklı bir şekilde.Senle batımız aynıydı dündü benim
En başından beri çatlak kremi kullananlar olmuş hiç catlamamıs onu kullancam ben de bebek doğsun da pilatese gideriz en güzeliNe çok itiraf biriktirmişiz meğerse içimizde.
Madem öyle ben vücudum bozulacak diye de tedirginim. Her zaman güzel bir fiziğim oldu tabiki de çatlaklarım selülitlerim var . Rahatıma düşkün olduğumdan spor da yapmadığım için çok uzun bir boyum yok ama istediğim herşeyi de giydim. Şimdi hamilelik çok güzel ama ben eski vücudumu da özlerim sanki göğüslerim sarkacak, karnımda çatlaklar yırtıklar aman ne bilim işte bunlarda geliyor aklıma. Ama annelik öyle güzel bişey ki tüm bunlara da değer herhalde
Tamam sıkı takipçin olacağım kullan kullan kremi ihmal etmeEn başından beri çatlak kremi kullananlar olmuş hiç catlamamıs onu kullancam ben de bebek doğsun da pilatese gideriz en güzeli
Bende geçen ay orda bebiş dileği diledim canım rabbim nasip etti bir de bir an önce artış olsa içim rahatlıcakKızlar ben size bir şey itiraf etmek istiyorum dilek dilemeye inanır mısınız inanan vardır ben bundan bir kaç ay önce selçuktaki Meryem ana evine gittim kışın diğer bebeğimi kaybedince direkt gittim Meryem anaya inancım çok yüksek benim çok sevdiğim biridir orada dua ettim ruhuna ve bebek için niyet ettim bol bol tabi allahtan hepsi, bir süre korunduk bu aya kadar kendimi toplamak istedim.. nasip oldu şükürler olsun şimdi aklıma geldi yolu düşen olursa aklında olsun
Ahahah itiraf com olduk. Bende şunu düşündüm eğer hamileliğim kışın geçerse iyi olur çünkü kışı sevmiyorum ve evden çıkmam gerekmezNe çok itiraf biriktirmişiz meğerse içimizde.
Madem öyle ben vücudum bozulacak diye de tedirginim. Her zaman güzel bir fiziğim oldu tabiki de çatlaklarım selülitlerim var . Rahatıma düşkün olduğumdan spor da yapmadığım için çok uzun bir boyum yok ama istediğim herşeyi de giydim. Şimdi hamilelik çok güzel ama ben eski vücudumu da özlerim sanki göğüslerim sarkacak, karnımda çatlaklar yırtıklar aman ne bilim işte bunlarda geliyor aklıma. Ama annelik öyle güzel bişey ki tüm bunlara da değer herhalde
Kuzum sen artık bu listeye kayıt olmana gerek yok maşallah hayırlısı olsun. Sen bebeiş bekleyen anneler gruplarına ismini yazdır gidip. İnşallah sağlıkla kucağınıza alın.Benide eklermisiniz sat 18 mayıs bat 18 haziran buda dün ve bugünki test sonucum yarın kan vericem