2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

Buda dünkü ve bugünkü test var mı sizce koyulaşma

Eklentiler

• IMG_5644.jpeg
    138,7 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_5654.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 75
Çok uzun zamandır olmadı acaba başım döndü de ben mi paniğe çevirdim korkunca diye düşündüm

Canım sabah tekrarla istersen bence çok güvenme kuruma olabilie çünkü inşallah vardır ,
Aslında ben iğne etkiside olabilir diyorum doktor geçmiştir diyo 6 Haziran da çatlatma iğnesi yaptım ertesi gün çatlama oldu elim bi tane de erken gebelik testi var denesem mi yoksa biraz daha beklesem mi bi kaç gün test yapmasam falan diyorum ama merak beni mahvediyo

Canım bendede panik atak var aynılarını yaşıyorum. Buzlu su iç çarpıntı için. Ve eline buz al yüzünde gözlerinde kollarının iç kısımlarında gezdir. Unutturacak sana
biraz iyiyim yattım dinlendim acaba başım döndü de ben mi panik yaptım inş öyledir uzun zaman olmamıştı ne güzel

11 günde iğne etkisi geçmemiş olabiliyor kuzum, sen test yapmaya devam et bence

Benim gördüğüm çatlamadan sonra da ilişki olmadı doğru düzgün ama, geç çatladıysa tutar mı ki kuzum
Kız çocuğu isteyenler 3 - 4 gün önceden ilişkiye girip bırakıyor çatlamadan önce. Burada bir arkadaş vardı mesela o ay 1 ilişkisi olmuştu sadece. Hoop hamile kaldı :) bu işler biraz da nasip. Yukarıdaki ol demedikçe ne yaparsak yapalım bazen olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…