Kızlar merhaba bugün yaptığım test bu şekilde acil yorum lü
Gelmezse inşallahTamam hadi söz veriyoruz birbirimize
Canım sabah yapar yapmaz çıktı resmini çektim hemen ama yeni müsait olup gruba yazabildimCanım ne kadar sonra gördün kuruma cizgisine benziyor
Canım sabah tekrarla istersen bence çok güvenme kuruma olabilie çünkü inşallah vardır ,Canım sabah yapar yapmaz çıktı resmini çektim hemen ama yeni müsait olup gruba yazabildim
Lütfennnn kız bebişşşşşş darısı başımaGayet güzel gidiyor sağlıkla büyüsün kuzum
Kız bebiş bekliyoruz aşkım nasipse
Çok uzun zamandır olmadı acaba başım döndü de ben mi paniğe çevirdim korkunca diye düşündümCanım geçmiş olsun. Böyle anlarda derinnnnn derinnnnn burnundan nefes al ağzından ver. Hemen gözlerini kapatıp zihninde çoooook mutlu olduğun bir yere git. KEndine şunları söyle "bu dünyada yalnız değilim, benim yaşadığım her şeyi bir sürü inan yaşıyor, her şey çoook güzel ve çoook daha güzel günler beni bekliyor".
Ancak sürekli yaşadğın bir durum ise blki bir doktora gözükmelisin.
Aslında ben iğne etkiside olabilir diyorum doktor geçmiştir diyo 6 Haziran da çatlatma iğnesi yaptım ertesi gün çatlama oldu elim bi tane de erken gebelik testi var denesem mi yoksa biraz daha beklesem mi bi kaç gün test yapmasam falan diyorum ama merak beni mahvediyoCanım sabah tekrarla istersen bence çok güvenme kuruma olabilie çünkü inşallah vardır ,
Canım bendede panik atak var aynılarını yaşıyorum. Buzlu su iç çarpıntı için. Ve eline buz al yüzünde gözlerinde kollarının iç kısımlarında gezdir. Unutturacak sana
Evet bazen ufacık şeyler tetikleyebiliyor hemen kendimizi korkutuyoruz. İnşallah tekrarı olmazbiraz iyiyim yattım dinlendim acaba başım döndü de ben mi panik yaptım inş öyledir uzun zaman olmamıştı ne güzel
Rabbim gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin inşallah kuzumLütfennnn kız bebişşşşşş darısı başıma
İnşallahhhhGelmezse inşallah
11 günde iğne etkisi geçmemiş olabiliyor kuzum, sen test yapmaya devam et benceAslında ben iğne etkiside olabilir diyorum doktor geçmiştir diyo 6 Haziran da çatlatma iğnesi yaptım ertesi gün çatlama oldu elim bi tane de erken gebelik testi var denesem mi yoksa biraz daha beklesem mi bi kaç gün test yapmasam falan diyorum ama merak beni mahvediyo
11 günde iğne etkisi geçmemiş olabiliyor kuzum, sen test yapmaya devam et ben
Tamam kuzum öyle yapayım bayramdan sonraya kadar yapmayım inşallah durabilirim11 günde iğne etkisi geçmemiş olabiliyor kuzum, sen test yapmaya devam et bence
Sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsunlar gerisi önemli değilRabbim gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin inşallah kuzum
15.günde varsa çıkar kuzumTamam kuzum öyle yapayım bayramdan sonraya kadar yapmayım inşallah durabilirim
Canım hatırlıyor musun ilişki yumurtadan önce mi olmuştıRabbim gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin inşallah kuzum
Olursa darısı benim de başımaLütfennnn kız bebişşşşşş darısı başıma
Kız çocuğu isteyenler 3 - 4 gün önceden ilişkiye girip bırakıyor çatlamadan önce. Burada bir arkadaş vardı mesela o ay 1 ilişkisi olmuştu sadece. Hoop hamile kaldı :) bu işler biraz da nasip. Yukarıdaki ol demedikçe ne yaparsak yapalım bazen olmuyor.Benim gördüğüm çatlamadan sonra da ilişki olmadı doğru düzgün ama, geç çatladıysa tutar mı ki kuzum