Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki günlük test olunca daha iyi yorum yapabiliriz canım koyulaşma var mı yok mu ona bakınca daha iyi oluyor İnşAllah hamilesindiryanlış yazmışım canım haziran olacaktı inşallah değildir ben pek anlayamadım size sormak istedim yarında kan vereceğim bakalım umarım hüsrana uğratmaz bu testler beni
Evet canım kuruma çizgisi olabilir. 10 dk üstünü ciddiye almamaya çalışıyoruz testlerde. Elinde varsa testin yarın sabah ilk idrar ile dene mutlaka.Eki Görüntüle 3262450 Eki Görüntüle 3262451 Kızlar bide benim bu testlere bakar mısınız çok çok silik şekilde çizgi var görebiliyor musunuz bilmiyorum ama ikisinide bugün sabah yaptım ve hemen çıkmadı 15-20 dakika sonra belirmiş olabilir tekrar baktığımda fark ettim sizce kuruma çizgisi mi ben pek anlayamadım 6 nisanda çatlatma iğnesi olmuştum
Ben de eşimin heveslenerek baktığını görünce çok kötü oluyorum yaKızlar bugün arkadaşlarımdan biri doğum yaptı. Maşallah bir görseniz pamuk gibi bir şey, Allahım uzun ömür güzel baht versin tüm bebişlere. Dönüşte gözlerim doldu çok. Eşime belli etmemeye çalıştım. Bi tuhaf oldum.
Canım 3 farklı yere nasıl koyuyor baktımda hadi öncesine yumurtlama koyabilir ama şuan ki durumdan sonrasına çekiyor mu çizgi kuzummelegim can kuzum benim ateş tablosuna baksana ben yumurtlama akıntısı görmedim ama kafama görünce 3 farklı yere yumurtlama koyuyor ben nasıl anlicam hangisi gerçek yumurtlama ateşe de güvenim azalıyor bir daha ki ay lh testi yapicam
Canım var görünüyor hafifKızlar merhaba sizce burada ikinci çizgi var mı ben mi hayal görüyorum, 3 haziranda çatlatma iğnesi yaptırdım
Şimdiden teşekkürler
Aynen öyle sabah predictorle yapıcam bebeğim zaten çizgi eğri büğrü bi şey hiç güven vermediO ıslaklığın çizgisi geldi bana bende de öyle olmuştu hayal kırıklığı olmasın canım yarın sabah tekrarla
Bir çok kimyasal yaşadıgım için uzmanım bu konuda bata bir iki gğn kala test yapardım pozitif cıkardı kan verirdim ikinci kanı verdıgımde tam iki katı olmazdı zaten anlardım hemen sonra deger iyice yavas artıyor ya da düşüle geçip regl olunuyor. 6. Haftada kımyasal gebelık olmaz çünkü o zamana kese oluşmuştur. Kese oluştuğunda düşük yapmış oluyorsun. Kimyasal gebeliği çoğu doktorlar düşükten saymıyor mesela. Benim 3 düşüğüm var sayamadıgım kadar cok da kimyasal gebelik yasadımAdetten kaç gün sonra regli olmuştunuz ya getirmek istemiyorum ama okuyunca korkuyorum
Bende aynı durumdayım rahim üstten basıkmıs biraz histeroskopi önerdi doktor ama daha yaptıramadım. Amelıyat ne zaman oldunuz gebelik var mı suan acabaTam bir sene oldu canım bunu yaşayalı ama bnm rahminde şekil bozukluğu vardı o yüzden tutunamamış bebek üsten t şeklinde alttanda basık görünüyordu rahmim doktorm kimyasal gebeliklerin ve en son ki bu düşüğümin buna bağlı olduğunu söyledi histereskobi ameliyatı oldum ve rahim şeklim düzeltildi yani böyle bi sorununuz yoksa değer 2 günde 2 kat artıyorsa güzel şeyler düşünün ki güzel olsun inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız
Senin adını belirtidaş koyuyorum arkadaşımBeni bikaç akşamdır erkenden uyku basıyor, çok tatlı bi mayışma geliyor. Yoksaa diye sevinecek gibi oluyorum ama kasık bel ağrılarım azdı baya bugün Çatlamayla beraber 11.gün. Bugün baya yürüdük ettik gezdik hava da çok sıcaktı o mu sebep oldu acaba?
Leke gibi hep wcde geliyorduRegl gibi miydi yoksa lekelenme gibi mi
Muhtemelen 2-3 güne pik olacak benim doktor 17 mm diye bakmıştı 4 gün sonra pik olduSeninki iyi koyulaşmış canım sabah pik görürsün bencede Belki de çatlamaya başladı bile.
Benimki hala silik gidiyo bak. Klomen kullanmadım inofolic kullandım sadece.eğer bu ay olmazsa gelecek ay klomen kullanıcam İnşAllah gerek kalmaz
Anladım canım bende olmadı dahaLeke gibi hep wcde geliyordu
Benimki de 12.gün 16mmdi bakalım ne zaman pik olacak sıkı takipteyim. Hiç böyle düzgün ovü takibi yapmamıştımMuhtemelen 2-3 güne pik olacak benim doktor 17 mm diye bakmıştı 4 gün sonra pik oldu
canım sen doktora gittin mi hiç? benim 6 cm lik kistim vardı, o aralar ara kanamalar yaşıyordum, ameliyatdan sonra düzeldim, ya yumurtlama kanamasıdır, ya yerleşme , ya da doktora gözük canım çünki normal diğilKızlar 14.gün de leken gelmeye başladı ben baya erken adet oluyorum zaten önceki adette kısa sürmüştü tahminen yumurtlama da erken oldu yumurtlama üzerinden 7.Yada 8 gün sonra kırmızıyı gördüm
Evet bebegim öncesine hiç çekmedi zaten hep sonrasına çekiyor bir ayın 8 ine bir 10 una bir de 14 üne çekiyor onlar 0,2 derece yükselmiş ya hep bende hepsini sildimCanım 3 farklı yere nasıl koyuyor baktımda hadi öncesine yumurtlama koyabilir ama şuan ki durumdan sonrasına çekiyor mu çizgi kuzum
Ciddi misin ben 6 haftalık gebeydim 1039 du değerim hastaneye gidince doktor degerimin düştüğünü ve kimyasal gebelik gecirdigimi söylemişti düşük değil bu kimyasal demişti banaBir çok kimyasal yaşadıgım için uzmanım bu konuda bata bir iki gğn kala test yapardım pozitif cıkardı kan verirdim ikinci kanı verdıgımde tam iki katı olmazdı zaten anlardım hemen sonra deger iyice yavas artıyor ya da düşüle geçip regl olunuyor. 6. Haftada kımyasal gebelık olmaz çünkü o zamana kese oluşmuştur. Kese oluştuğunda düşük yapmış oluyorsun. Kimyasal gebeliği çoğu doktorlar düşükten saymıyor mesela. Benim 3 düşüğüm var sayamadıgım kadar cok da kimyasal gebelik yasadım