- 13 Mayıs 2023
- 542
- 317
- 30
Canım girdim TC doğum yılı falan çıkmadı.soldaki taraftan yaptım.sen hangisinden baktınçarşambaydı evet hemogram istemişti
sağlık ocağı tahlil sonucları sistemi var arama cubuğuna yapıstırırn ordan da bakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım girdim TC doğum yılı falan çıkmadı.soldaki taraftan yaptım.sen hangisinden baktınçarşambaydı evet hemogram istemişti
sağlık ocağı tahlil sonucları sistemi var arama cubuğuna yapıstırırn ordan da bakın
evet bende soldan yaptım allah allah bende cıktı daha sisteme mi girmedi acabaCanım girdim TC doğum yılı falan çıkmadı.soldaki taraftan yaptım.sen hangisinden baktın
Önceki sonuçlar da görünmüyor due atimevet bende soldan yaptım allah allah bende cıktı daha sisteme mi girmedi acaba
Ben hastalıktan ateşler içerisinde yanarken değerlendirmiştim hiç unutmamGeçmiş olsun bebeğim.Ne demişti savascii kafan da kopsa o değerlendirmeyi yapacaksın
O zaman dikkte alma sakın. Çünkü saatler onra bu test bu hale geliyor.Kuzum servise geç kalıyordum sabah yaptım bekleyemeden çıktım ne zaman çıktı bilmiyorum o yüzden kuruma mi acaba kuruma çizgisi böyle mi oluyor bilemedim
Kız bu artık gölge değli pembelik gelmiş sankiBende bu sabah tekrar yaptım hatırlıyomusun seninle konuşmuştuk gölge çıkıyor diye. Gölgeye devam
aşkım tüp bebekden tutmayıp hamile kalanı çok duydum, inşallah sende de öyle olucak35 benden gelsin hiç çocuk yok..ama olucak hepimizin az kaldı
bence sende hamilesin, listeyi görünce ismin takıldı gözüme, dedim buna da hamile işareti koycam)) evrene gönderdim amin inşallahYa varya benden başka kimse görmüyor evde ağlıycam :))) belki kuruma çizgisi ya da bi iz filandır diye kendimi tutuyorum coookk teşekkür ederimmm 2 güne kırmızılar gelmezse giderim kan testine inşallah. Tam da gelecek gibi nasıl bir ağrı var ….
Ay evet yaama çok bariz çıkmış canım kaçıncı gün bugünBende bu sabah tekrar yaptım hatırlıyomusun seninle konuşmuştuk gölge çıkıyor diye. Gölgeye devam
Ben PC’den baktım pembe gördüm canım.kuruma beyaz olur diye biliyorumSabahtan tekrarlarım kuzum kuruma da aynı böyle pembe mi çıkıyor beyaz mı size sorayım dedim
Aynı heyecan bende de var sonu güzel bitsin de bekleriz.Bu ay bitmiyor bitmiyorYa melisaa93 benim de test yapmama kaldı 14 gün ahahahah ben daha yumurta evresine gelemeden test heyecanına düştüm
Ay hemde bir ay manyak gibi çift test yapıyordum her sabahŞimdi ise acısını çıkartıyorsun habire test
Hatırlıyorum çok şükür emeklerinin karşılığını aldın canım benimBen hastalıktan ateşler içerisinde yanarken değerlendirmiştim hiç unutmam
MaşaAllah canım Sağlıkla devam eder İnşAllahSelam kizlar benim beta HCG 7000 lere çıkmış çok şükür ama idrar yolunda enfeksiyon var dedi bol su içersem oda geçer dediler suanlik bı sıkıntı yok pazartesi kadın doğuma randevum var bakalım ne diyecek inşallah oda güzel şeyler söyler duaniza ihtiyacım var
Tatile gitti tatileeeimagination forever canım senin regl geldi mi naptin sen sesin soluğun çıkmıyor
Amin Allah canımZaten duam doğal olarak hamile kalayım bu defa ama kucağıma alayım.Aslında ben kaldım hamile..kalmasaydim bence daha çok yıkılırdımki onunla bile tutmadı..sadece kimyasal oldu o da kısmetimizde yokmuş.aşkım tüp bebekden tutmayıp hamile kalanı çok duydum, inşallah sende de öyle olucak
Beni de gönder evrenebence sende hamilesin, listeyi görünce ismin takıldı gözüme, dedim buna da hamile işareti koycam)) evrene gönderdim amin inşallah