- 1 Nisan 2022
- 12.495
- 15.365
Selam.Kac dk çıktığı önemli canım yoksa kuruma bunun gibi çok gördümKızlar Selam birsey görüyor musunuz yoksa kuruma çizgisi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam.Kac dk çıktığı önemli canım yoksa kuruma bunun gibi çok gördümKızlar Selam birsey görüyor musunuz yoksa kuruma çizgisi mi
o zman kuruma olabilir canım. tekrar yap o zman bakalım :)Kuzum servise geç kalıyordum sabah yaptım bekleyemeden çıktım ne zaman çıktı bilmiyorum o yüzden kuruma mi acaba kuruma çizgisi böyle mi oluyor bilemedim
Selam.Kac dk çıktığı önemli canım yoksa kuruma bunun gibi çok gördüm
Bende bu sabah tekrar yaptım hatırlıyomusun seninle konuşmuştuk gölge çıkıyor diye. Gölgeye devamkaç dkda çıktı canım çok belli ve pembeeee
o zman kuruma olabilir canım. tekrar yap o zman bakalım :)
Yaa o zaman sabah yap tekrarAh onu bilebilsem ise geç kalıyordum yaptım hemen çıktım sabahtan tekrardan yaparım bakalım canim
Keşke yanına alsaydın testi. Ben de bununla bakıyorum iki gündür kururken çizgi çıkarıyorAh onu bilebilsem ise geç kalıyordum yaptım hemen çıktım sabahtan tekrardan yaparım bakalım canim
Keşke yanına alsaydın testi. Ben de bununla bakıyorum iki gündür kururken çizgi çıkarıyor
Sorma yaaa varsa vardır yani yok kuruma çizgisi yok bilmem ney herşey bitti test bizimle oyun oynuyor sankiBir dahakine testi alım aynen sabahtan yapim bari canım bir daha vay anasını ya neydi bu çilemiz
Remginden belli canım bayağı kurumuş ama inşallah gerçeğini görürsünO zaman kuruma olabilir kuzum geç kalıyordum servise yaptım hemen çıktım ne zamanda çıktı bilmiyorum bat 19 u
Her şey çoooooook güzel gidecek, sen böyle salınca daha da akıp gidicek gör bakcanlarım benim ben bir karar aldım burda kan testi veremediğim için mecburen 8 haftayı yanı 10.07.2023 tarihinde kontrolüm var burda okuduğum kimyasal yazıları vb şeylerden çok korkmaya ve takmaya başladım strese girdiğimi fark ediyorum onun için o tarihe kadar girmemeye karar verdim buraya sizlerde çok alıştım ama bunu strese korkuya girmemek için yapmam gerekiyor hepinizi çok seviyorum cidden çok yardımcı oldunuz burda rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin tekrardan bana
Şimdi ise acısını çıkartıyorsun habire testAy önceden bende öyleydim.ilk gebeliğimde hiç test yapmadım.hatıra olsun diye bile yapar insan dimi
Remginden belli canım bayağı kurumuş ama inşallah gerçeğini görürsün
Sorma yaaa varsa vardır yani yok kuruma çizgisi yok bilmem ney herşey bitti test bizimle oyun oynuyor sanki
Kız bu baya pembeeeee. Ama kaç dk içinde çıktı. ? 10 dk sonra çıktıysa dikkate alma.Kızlar Selam birsey görüyor musunuz yoksa kuruma çizgisi mi
evet evet benim 1 bucuk gün sonra cıktı M muhendishanim98 inde 1 bucuk gün sonraydı sanırım pozitifler gec cıkıyormusAy gerçekten mi İnşallah allahım.Vende acBa doktor istemeyi mi unuttu diye düşündüm.Araya haftasonu da girdi.Pazartwsiye kaldı
O ıslaklığın çizgisi geldi bana bende de öyle olmuştu hayal kırıklığı olmasın canım yarın sabah tekrarlaSen ona bi bak canım
Dayanamadım efekt yaptım bak onu da eklicem baya belli oluyo ama çizgi yamuk gidiyo kuruma çizgisi falan dedikleri şey mi acaba?
Sizin de cuma mıydı canım yaptığınız gün.Hemogram istemiş miydi sizindeevet evet benim 1 bucuk gün sonra cıktı M muhendishanim98 inde 1 bucuk gün sonraydı sanırım pozitifler gec cıkıyormus
çarşambaydı evet hemogram istemiştiSizin de cuma mıydı canım yaptığınız gün.Hemogram istemiş miydi sizinde