- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.660
Tamam canım haber edersinAnca pazartesi gidebilirim canım devam ederse sökülürse yarın belli olur sökülüp sökülmediği artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım haber edersinAnca pazartesi gidebilirim canım devam ederse sökülürse yarın belli olur sökülüp sökülmediği artık
Sen kendin için bebişin için en rahat nasıl hissedeceksen onu yap canım. Kendini strese sokma iyi şeyler düşün güzel haberlerle gel merak ederizcanlarım benim ben bir karar aldım burda kan testi veremediğim için mecburen 8 haftayı yanı 10.07.2023 tarihinde kontrolüm var burda okuduğum kimyasal yazıları vb şeylerden çok korkmaya ve takmaya başladım strese girdiğimi fark ediyorum onun için o tarihe kadar girmemeye karar verdim buraya sizlerde çok alıştım ama bunu strese korkuya girmemek için yapmam gerekiyor hepinizi çok seviyorum cidden çok yardımcı oldunuz burda rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin tekrardan bana
Tamam canımTamam canım haber edersin
Ay iyi bari dün eşim de çok geç geldi yorgundu hemen keçi boynuzu özü içirdim sonra işlem tamam bende bir dolu bir boş gidiyorumYok dün deneme günüm diğildiben 3 2 yöntemle gidiyorum
Ben bir türlü keçi boynuzu içiremedim eşime..mfk takviyesi var ve ceviz havuç ve + vitamin yeter benceAy iyi bari dün eşim de çok geç geldi yorgundu hemen keçi boynuzu özü içirdim sonra işlem tamam bende bir dolu bir boş gidiyorum
Ay önceden bende öyleydim.ilk gebeliğimde hiç test yapmadım.hatıra olsun diye bile yapar insan dimiBence şu başlıkları görüp okumayın. Kendinizi strese sokuyorsunuz sadece. İyi düşünel,im iyi olsun. Stres bebeğin tutunmasını da etkileyebilir. Biraz kafanı dağıt, kapat forumu bence uzaklaş. Benim arkadaşım tst yaptı hafif sililk çizgi çıktı 1 hafta sonra gitti kan verdi. O arada 1 tane daha test dahi yapmadı mesela. aslında biraz böyle yapmak lazım. Salmalıyız.
İnşAllah kısa zamanda anneler topiğinde devam ederiz sohbetleredoğru canım.. burası çok güzelmiş sizlerle muhabbet etmek iyi geliyor insana
Ayyyy inşallahhhh neler neler konuşuruz ya ordaaİnşAllah kısa zamanda anneler topiğinde devam ederiz sohbetlere
Yeter bencede bol bol takviye vermişinBen bir türlü keçi boynuzu içiremedim eşime..mfk takviyesi var ve ceviz havuç ve + vitamin yeter bence
Aynen öyle birde ilişki her gün olmayınca daha etkisi iyi oluyor benceYeter bencede bol bol takviye vermişin
Bir dolu bir boş en iyisi bence de inşalah bu ay herkesten çok güzel haberler gelecekAy iyi bari dün eşim de çok geç geldi yorgundu hemen keçi boynuzu özü içirdim sonra işlem tamam bende bir dolu bir boş gidiyorum
Evet canım haklısın benimde illa her yıl yaz ayında 1 ay ya erken adet oluyorum yada kısa aralıklarla oluyorumCanım bence sende hiç bir sıkıntı yok..eskiden bende öyleydim mesela yaz aylarında senede 1 defada olsa çok erkenden adet oluyordum..hatda ayda 2 defa adet olduğum oluyordu .hep annem söylerdi panik yapma sıcaklardan hepsi
Bence laboquick güzel bir testKızlar en güvenilir gebelik testi hangisi sizce?
Miratech nasıl bozuk çıkıyor mu bilginiz var mı
İşte bak çok kızlarımız öyle bunları sorun etmeyek..en önemlisi adet görüyoruz çok şükür ve hep devamlı olmasın erken adet olmalarEvet canım haklısın benimde illa her yıl yaz ayında 1 ay ya erken adet oluyorum yada kısa aralıklarla oluyorum
amiiiin inşAllah canım ovü testi ile de takip ediyorum hala yumurtlama olmadı bekliyorum sabırlaBir dolu bir boş en iyisi bence de inşalah bu ay herkesten çok güzel haberler gelecek
Olur inşallah hayırlısıyla en güzel şekildeamiiiin inşAllah canım ovü testi ile de takip ediyorum hala yumurtlama olmadı bekliyorum sabırla