2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

canlarım benim ben bir karar aldım burda kan testi veremediğim için mecburen 8 haftayı yanı 10.07.2023 tarihinde kontrolüm var burda okuduğum kimyasal yazıları vb şeylerden çok korkmaya ve takmaya başladım strese girdiğimi fark ediyorum onun için o tarihe kadar girmemeye karar verdim buraya sizlerde çok alıştım ama bunu strese korkuya girmemek için yapmam gerekiyor hepinizi çok seviyorum cidden çok yardımcı oldunuz burda ❤️rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin tekrardan bana
Sen kendin için bebişin için en rahat nasıl hissedeceksen onu yap canım. Kendini strese sokma iyi şeyler düşün güzel haberlerle gel merak ederiz☺️♥️

Bence şu başlıkları görüp okumayın. Kendinizi strese sokuyorsunuz sadece. İyi düşünel,im iyi olsun. Stres bebeğin tutunmasını da etkileyebilir. Biraz kafanı dağıt, kapat forumu bence uzaklaş. Benim arkadaşım tst yaptı hafif sililk çizgi çıktı 1 hafta sonra gitti kan verdi. O arada 1 tane daha test dahi yapmadı mesela. aslında biraz böyle yapmak lazım. Salmalıyız.
Ay önceden bende öyleydim.ilk gebeliğimde hiç test yapmadım.hatıra olsun diye bile yapar insan dimi 😂

Kızlar en güvenilir gebelik testi hangisi sizce?
Miratech nasıl bozuk çıkıyor mu bilginiz var mı

Canım bence sende hiç bir sıkıntı yok..eskiden bende öyleydim mesela yaz aylarında senede 1 defada olsa çok erkenden adet oluyordum..hatda ayda 2 defa adet olduğum oluyordu .hep annem söylerdi panik yapma sıcaklardan hepsi
Evet canım haklısın benimde illa her yıl yaz ayında 1 ay ya erken adet oluyorum yada kısa aralıklarla oluyorum

X