- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.625
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben bir de kardeşime çok düşkünüm yandık vallahibende görümceyim iki tane gelinimiz var düşman başına benide hiç sevmezler biliyorum bende sevmiyorum ama hiç görüncelik te yapmadım bi gün görünce olursan anlarsın
Benim için sıralama elti-görümce-Kv kötüden iyiyesizce en kötüsü kim kaynana mı elti mi görüncemi
Geçer canım endişe etme. Ben çok kadından duydum gebelikte bu problemi yaşadığını. Bol su içmeyi ihmal etme amaKızlar düşmemiş idrardaki lökosit ya doktor da gebelikten olur dedi hayatımda hiç geçirmedim diyince. Pazartesi kadın doguma gidicem insaallah o ilaç verir belki 17 çıkmıştı 19 olmuş bugün lökosit.
Ay bak bende hep bunu düşünüyorum oğlum olursa çok bağli olucamben öyle deyince eşim sinirleniyor diyor ne edicen onunlamı yatıcanAy ben bir de kardeşime çok düşkünüm yandık vallahi
Ay hem eltiyim hem görümce bı de oğlum olursa 3 evetle uğurlanıyorumBenim için sıralama elti-görümce-Kv kötüden iyiye
İyiyim çok şukur cnm sen nasılsın?
Tamda bendede öyle kötüden iyiye böyleAllah var kaynanam resmen ortada kalmışBenim için sıralama elti-görümce-Kv kötüden iyiye
benim daha bekar 2 kayınım var onlarda evlense 3 tane nur topu eltim olacak artı 4 görümce şimdilik sıkıntı yok ama olacak gibi diğer tarafdan iki cadı gelin var ay bi tane daha gelecek 3 biz baya kalabalığız kim kime düşmanBenim için sıralama elti-görümce-Kv kötüden iyiye
Bebişim Temmuz/Ağustos topiği ilk mesaja sabitledim artımed ve freely test bilgilerini görselleriyle.
2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR
📌 Tablonun en altında da Artımed ve Freely test için bilgilendirme yazısı ve görselleri mevcut. 💕ANNE ADAYI 💕 SAT (Son Adet Tarihi) BAT (Beklenen Adet Tarihi) 🤰 DURUM 👼🏻 1 akgnss - 1 Temmuz 🧿👼🏻 2 yagmursulari 2 Haziran 2 Temmuz 🧿👼🏻 3 Niqu - - 🧿👼🏻 4 Syhoya - - 🧿👼🏻 5 pcospcos...www.kadinlarkulubu.com
Ah bu gorumceler yokmuBize iyisi denk gelmemiş kuzum
Hay maşallahbenim daha bekar 2 kayınım var onlarda evlense 3 tane nur topu eltim olacak artı 4 görümce şimdilik sıkıntı yok ama olacak gibi diğer tarafdan iki cadı gelin var ay bi tane daha gelecek 3 biz baya kalabalığız kim kime düşman
Ahahah nefret edilen kaynana yükleniyorAy bak bende hep bunu düşünüyorum oğlum olursa çok bağli olucamben öyle deyince eşim sinirleniyor diyor ne edicen onunlamı yatıcan
3 hayırla daha iyi sankiAy hem eltiyim hem görümce bı de oğlum olursa 3 evetle uğurlanıyorum
Ooo o iş karışık sıra sana gelene kadar baya zaman geçerbenim daha bekar 2 kayınım var onlarda evlense 3 tane nur topu eltim olacak artı 4 görümce şimdilik sıkıntı yok ama olacak gibi diğer tarafdan iki cadı gelin var ay bi tane daha gelecek 3 biz baya kalabalığız kim kime düşman
Parol içebilirsin canım çok ağrın varsa
Evet predictor pahalı Awoxu bilmiyorum canımAwox diye bi erken gebelik testi varmış duyan var mı aranızda kızlar?? Annemi gönderdim eczaneye predictor alsın diye 135 liraymış şok oldum bi tane aldırdım ondan. Bi de awox’u söylemiş eczacı çok iyi demiş ama 50 lira bi de ondan al bari dedim anneme
İyi olan her şey pahalıEvet predictor pahalı Awoxu bilmiyorum canım
Gerginliği hiç sevmem de karşı taraftan hamle gelince altta kalmayı sevmiyorum minnosum normalde hiçbir şeye karışmam, ama hakedene de altta kalmamak lazım tepene cikiyolar sonra3 hayırla daha iyi sanki