- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.625
- 26
Amin kuzum barkod da aldım bugünAy bu kez bekletmez İnşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum barkod da aldım bugünAy bu kez bekletmez İnşAllah
İyiyim çok şukur cnm sen nasılsın?Canım nasılsın
Bak valla artık öyle oldum şimdi o kadar rahatım..tam yıpranmadan anladım bunuSen bir şeyi yapsan da yapmasan da her türlü konuluyorlardır zaten aman boşver konuşsunlar
İkimizin test aynı çıkmış ,Senin testine güvenerek gittim aldım test artık kesinleştirdim sonunda akşama da kan vermeye gidicem bu çizgi yanıltmaz dimi ya
İyi o zaman akşama belli olurAmin kuzum barkod da aldım bugün
Haklisn canm görümce var görümce varBen de bir gün görümce olcam ama sevmiyorum görümce gibi görümce olanları
Oh kurtulmuşun işteBak valla artık öyle oldum şimdi o kadar rahatım..tam yıpranmadan anladım bunu
Arada gitmeyelimdeArada kaynarsın zeynocan yapma
Aynen öyle bu iki emoji çok güzel ifade ediyor bak bu da eltiHaklisn canm görümce var görümce var
Mesela ben çiçeğim benim görümcem şeytanHaklisn canm görümce var görümce var
Aynen biz çiçegizMesela ben çiçeğim benim görümcem şeytan
bende görümceyim iki tane gelinimiz var düşman başına benide hiç sevmezler biliyorum bende sevmiyorum ama hiç görüncelik te yapmadım bi gün görünce olursan anlarsınBen de bir gün görümce olcam ama sevmiyorum görümce gibi görümce olanları
Eltiyim biride gelse olucak 2 eltisanki bir görümce konusu dönüyorda amann ne görümce ol ne elti
Ben kendi durumuma göre söylüyorum kesinlikle eltisizce en kötüsü kim kaynana mı elti mi görüncemi