Evettt ben de burda kan testinin uygun olduğundan bahsediyodumKızzz sende mi anteplisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettt ben de burda kan testinin uygun olduğundan bahsediyodumKızzz sende mi anteplisin
Kız ben zaten herşeye ağlıyorum vermeden de ağlarım zatenAnlar anlar o anın enerjisinden bile hisseder
Ben 120 ye pahalı demiştim buradaki arkadaşların dediğini görünce çok ucuz geldi yaEvettt ben de burda kan testinin uygun olduğundan bahsediyodum
bi zarf verebilirsin içine baba oluyorsun yazılı test sonucuyla onu görünce de video çekilmiş olurYa ben de fikir arıyorum söylemek için sürpriz yapmak ve kameraya çekmek istiyorum.
Ay bir de mutluluktan ağlayalımKız ben zaten herşeye ağlıyorum vermeden de ağlarım zaten
Ateş takibi nasıl yapılıyor ?Eki Görüntüle 3261803 kizlaarr benim ateş bugün tekrar yükselişe geçti ama daha beş günüm var bu testte çok hassas değil dün o fotoğrafı görünce negatifine guvenemedim ama yaptım yine de çünkü varsa da bu testin göstermemesi normal diyorum melegim can imagination forever melisaa93
Ağlayalım vallahi. Abimler gelicek uzaktan gebeysem onlarada haberi yüzyüze vermiş olurunAy bir de mutluluktan ağlayalım
Hafif şekilde gölgeyi görüyorum ateşin tekrar yükselmesi de umutları arttırdı hadi inşAllah hamilesin bu ay dillendirelim olsun bende hamileyimEki Görüntüle 3261803 kizlaarr benim ateş bugün tekrar yükselişe geçti ama daha beş günüm var bu testte çok hassas değil dün o fotoğrafı görünce negatifine guvenemedim ama yaptım yine de çünkü varsa da bu testin göstermemesi normal diyorum melegim can imagination forever melisaa93
Her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından olcuyoruz canım en az 3 saat uyumuş olmak lazımAteş takibi nasıl yapılıyor ?
Emek hastanesi 105’e yaptı geçen ay, onu da deneBen 120 ye pahalı demiştim buradaki arkadaşların dediğini görünce çok ucuz geldi ya
Evet aşkım sende hamilesin bende hamileyim seloşumuz da hamile olacak inşallah kız ben göremedim hiç bir şey yakında şaşı kalır gözlerimHafif şekilde gölgeyi görüyorum ateşin tekrar yükselmesi de umutları arttırdı hadi inşAllah hamilesin bu ay dillendirelim olsun bende hamileyim
Toplu fotoğraf çekinirken aslında videoya kaydedip o sırada ben hamileyim diye bağır bunu da instagramdan görüp çok beğendim herkes şok oluyoAğlayalım vallahi. Abimler gelicek uzaktan gebeysem onlarada haberi yüzyüze vermiş olurun
Orası nerede bebeğim sanırım bize uzak ben devanin oralardayin en yakın özel hastane orasıEmek hastanesi 105’e yaptı geçen ay, onu da dene
Hım ben ölçmüyorum ama normalde üşürüm vücudu ısım yüksek eşimde dokunduğunda yanıyorsun diyor bu belirtimi ? Sabahları da terliyorumHer sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından olcuyoruz canım en az 3 saat uyumuş olmak lazım
Kız sanki ben çok hafif gölge görüyorum güzel bir test al yap. Testi geçtimde ateşine baktım şimdi güzel yükselmiş bence geliyor gelmekte olan balımmmEki Görüntüle 3261803 kizlaarr benim ateş bugün tekrar yükselişe geçti ama daha beş günüm var bu testte çok hassas değil dün o fotoğrafı görünce negatifine guvenemedim ama yaptım yine de çünkü varsa da bu testin göstermemesi normal diyorum melegim can imagination forever melisaa93
Benim eşim böyle şeylere kapalı kuzum ya kendi ailesine bile 3 4 ay olduktan sonra söylemek istiyor özel konuymuş akrabalara oraya buraya yayılmasına gerek yokmuş ama ben kendi aileme söylicem hemen hahahahaToplu fotoğraf çekinirken aslında videoya kaydedip o sırada ben hamileyim diye bağır bunu da instagramdan görüp çok beğendim herkes şok oluyo
Valla bilmiyorum kuzum benim hiç bu tarz belirtim olmadı ama olanlar vardır belki bu ateş ölçmede 0,1 0,2 lik artışı takio ediyoruz sadece bebeğim ona göre yumurtlama dönemi falan buluyoruzHım ben ölçmüyorum ama normalde üşürüm vücudu ısım yüksek eşimde dokunduğunda yanıyorsun diyor bu belirtimi ? Sabahları da terliyorum
Uzakmışız baya kuzum emek mahallesinde bu ibrahimliye çıkarkenOrası nerede bebeğim sanırım bize uzak ben devanin oralardayin en yakın özel hastane orası
Ah bebişler bizi yormadan gelinnValla bilmiyorum kuzum benim hiç bu tarz belirtim olmadı ama olanlar vardır belki bu ateş ölçmede 0,1 0,2 lik artışı takio ediyoruz sadece bebeğim ona göre yumurtlama dönemi falan buluyoruz