- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
Yumurtlamadan emin misin canım belki geç döllenme olmuştur4 gün gecikme var testler negatif. Sanki daha yeni regl olmuşumda bitmiş gibi regl olmayacak hissi var içimde.. Böyle mevsim geçişine..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamadan emin misin canım belki geç döllenme olmuştur4 gün gecikme var testler negatif. Sanki daha yeni regl olmuşumda bitmiş gibi regl olmayacak hissi var içimde.. Böyle mevsim geçişine..
yumurtlamam oldu ama ne zaman hatırlamıyorum bile. Tek bir sefer korunmasız oldu zaten, oda takvimde gözüken günlerden bi günYumurtlamadan emin misin canım belki geç döllenme olmuştur
Ya ben de fikir arıyorum söylemek için sürpriz yapmak ve kameraya çekmek istiyorum.
hiç bişeyim yok valla. bi regl günüm sabah karnım ağrıdı bi 10 dk sürdü. Geçti şuan tık yok ne regl ne belirti ne ağrı sizi hiç bişeyim yokŞişkinlik fln yok mu canım
Gerçi ailesininde pek hevesi yok ama neyse. Görümcemin çocuğu 2. Plana atılır diye her bebek konusunda geriliyor kız bak yine sinirlendimKalp atışını duyana kadar bende kimseye söylemicem İnşAllah nasip olur çok yakında bende eşine hak veriyorum aslında
Beklicem kuzum cumartesi 3 gün kalmış oluyor mutlaka çıkar testte köye gidicem gitmeden ogrenmek istiyorum ama eğer çıkmaz ise o zaman farklı bir test alırımİnşallah bebeğim bugün bitane daha test alıp denesen ya ona göre kan vermeye gidersin
Kesinlikle canımBEnce bekle, acele etme, kollar delik deşik oluyor sonra. Zaten bebiş varsa test yapsan testte de çıkar yaptıkça koyulaşır.
Takvim bazen yanlış gösterebiliyor inşallah geç döllenmediryumurtlamam oldu ama ne zaman hatırlamıyorum bile. Tek bir sefer korunmasız oldu zaten, oda takvimde gözüken günlerden bi gün
İnşAllah hamilesindir sana sürpriz olurhiç bişeyim yok valla. bi regl günüm sabah karnım ağrıdı bi 10 dk sürdü. Geçti şuan tık yok ne regl ne belirti ne ağrı sizi hiç bişeyim yok
Ben de aileme böyle soylucem bayramda insalalah birkaçına da kutuyla bibs in emzigini aldım bayılıyorum onlaraToplu fotoğraf çekinirken aslında videoya kaydedip o sırada ben hamileyim diye bağır bunu da instagramdan görüp çok beğendim herkes şok oluyo
Ayyy görümcek İnşAllah hamile kalırsın da çatlarGerçi ailesininde pek hevesi yok ama neyse. Görümcemin çocuğu 2. Plana atılır diye her bebek konusunda geriliyor kız bak yine sinirlendim
Sağol kuzum inşallahTebrikler sağlıkla tutunsun
Çıkar benim 9 da silik çizgi çıkarttığı hadi deneeeKızlar çatlamanın 9.günündeyim innovita yapsam çıkar mı sizce yoksa boşa harcamayayım mı onu
Evet kuzum çok destekçi oldunBen senin hamile olduğuna hep inandım çok şükür öyle oldu İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın
Nedir bizim bu görümcelerden çektiğimiz. Ona hastaneye giderken söylicemAyyy görümcek İnşAllah hamile kalırsın da çatlar
O emzikler nasıl ay çok güzel anı kalır size İnşAllahBen de aileme böyle soylucem bayramda insalalah birkaçına da kutuyla bibs in emzigini aldım bayılıyorum onlara
Bak internetten kuzum renkleri çok tatlı yeşil aldım her ihtimale karşı shdjdjdjO emzikler nasıl ay çok güzel anı kalır size İnşAllah
Ayy bana kalsa o zaman bile söylemem de eşimin akrabaları işteNedir bizim bu görümcelerden çektiğimiz. Ona hastaneye giderken söylicem
bu ay sorunluydum, regl bekliyorummİnşAllah hamilesindir sana sürpriz olur