Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün kaldı kuzum adetime yumurtlamanın üstünden 11 gün çatlamanın üstünden 9 gün bütün
Evet bebek bu paylaştığın kenarları mavi olan doğru test.A Afratafrac canim geçen gün bu testlerle ilgili birşey demiştin. Üzerinde hamile kadın yoksa orijinal diye. Doğru mu hatırlıyorum acaba bunlar iyi olanlar mi? Bir de pttavm'den aldım 10 adet 46 tl almak isteyen olursa diye soyliyim dedim
Ayy evet hamilesinncanim ama sende silik bı çizgi görmemiş mıydık zaten yanlış mı hatirliyorummm Merhaba anneEki Görüntüle 3261794
Kızlar inanamıyorum ellerim titriyor resmen bu doğrudur demiiiii
Ben freely konusunda istatiksel çalışma yaptım üstünde gebe kadın fotosu varsa almayın. Bu benim de daha önceden paylaştığım bembe beyaz görselsiz olandan alın. İçinden mavi kenarlı kaliteli test çıkıyor.Ne zaman test yapıcan canım? İçindeki test nasıl merak ettim
Maşallah canım çok güzel çıkmış saglıklla devam etsin inşallahGünaydın kızlar 139 çıkmış sonuç bir de pazartesi baktırırım
Yaaaa çok sevindim çokEki Görüntüle 3261794
Tarihlerimiz aynıymış benim de yumurtlamadan 11 çatlamadan 9 gün geçti bana da umut oldun2 gün kaldı kuzum adetime yumurtlamanın üstünden 11 gün çatlamanın üstünden 9 gün bütün
Emin misin ya sitede bir yanlışlık var heralde 4 5 kere kontrol ettim Matthew isimli arkadaşa yapmışım :)Benim testime yorum yapılmış ondan prodoctor dedim :)
Bilemiyoruz ki canım ovülasyonda yumurtlama görüyoruz ama bunun dışında da etkileyen bir çok faktör var. Önemli olan stressiz olmak sen daha çok yeni deniyorsun bunları düşünmeden kafayı rahatlat olacak çok yakında Bende sadece yumurtanın kistin yanında olmasından dolayı biraz umutsuzluğa kapıldım ama kist varken de hamile kalabiliyoruz ki ilk gebeliğimde kist varken olmuştu.Melisa ovulasyonda yumurtlama görsekte sorun olabiliyor mu ? Ben geçen gittim doktora daha yeni ovulasyon bile yapma dedi tahlillerime bakmadı. Olmazsa temmuz sonrasında özele gideceğim.
Evet kuzum silik bi çıkıyordu bi çıkmıyordu bugün tam anlamıyla çıktı çok şükürAyy evet hamilesinncanim ama sende silik bı çizgi görmemiş mıydık zaten yanlış mı hatirliyorummm Merhaba anne
Güzel ve iyi şeyler hissediyorum zamanını bekliyorum kristialia. İlk denememizde çok heveslenmiştim Allahım yoksa göster bana yorma kalbimi dedim ve sabahına adet olmuştum. Aynı duayı geçende ettim bebek zıbını gördümAllahım senden de güzel haberler nasip etsinnnn cokkkk amin tüm grubumuza hep dua ediyorum
Ayy canım inşallah isteyen herkesin kucağı dolsun ellerim titriyor heyecandanTarihlerimiz aynıymış benim de yumurtlamadan 11 çatlamadan 9 gün geçti bana da umut oldun
Tebrikler sağlıkla tutunsunEki Görüntüle 3261794
Ben senin hamile olduğuna hep inandım çok şükür öyle oldu İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın2 gün kaldı kuzum adetime yumurtlamanın üstünden 11 gün çatlamanın üstünden 9 gün bütün
Gaziantep'te 120 ye yaptırmıştım ben neden o kadar pahalı yaAy ne güzel. Ben gebelik testi yaptırmak istedim 750TL istediler. Sonra gezdim başka yer buldum orası 250TL istemişti kışın. Konum İzmir
Bende geçenlerde iki test almışım markası fortune. Bu nasıl acabaBen freely konusunda istatiksel çalışma yaptım üstünde gebe kadın fotosu varsa almayın. Bu benim de daha önceden paylaştığım bembe beyaz görselsiz olandan alın. İçinden mavi kenarlı kaliteli test çıkıyor.
künfe ye kün kuzumm. Zamanı var bakalım bu ay daha stressizdi eşimle hiç çocuk konusunda konuşmadık bilmiyor bile şuan adetime kaç gün var. Tam bekledğim an supriz içinBilemiyoruz ki canım ovülasyonda yumurtlama görüyoruz ama bunun dışında da etkileyen bir çok faktör var. Önemli olan stressiz olmak sen daha çok yeni deniyorsun bunları düşünmeden kafayı rahatlat olacak çok yakında Bende sadece yumurtanın kistin yanında olmasından dolayı biraz umutsuzluğa kapıldım ama kist varken de hamile kalabiliyoruz ki ilk gebeliğimde kist varken olmuştu.