- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
Evet canım senin o testini biliyorum hatta benimde silik cıkınca senin testinden dolayı var diyip sevinmistim negatif cıkmıstı
Anladım kuzum çokta sevinmiyim o zaman bir dahakine demekki denk geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım senin o testini biliyorum hatta benimde silik cıkınca senin testinden dolayı var diyip sevinmistim negatif cıkmıstı
Cnm saglıkla gelsin inşallah
Her doktor aynı şeyleri soyluyo
Onlara gore haca hoş
Bnde aynı zılgıtları yedım zamanında
Artık testin renklerınden betayı tahmın edeblıyoruz, okdar uzman olduk düşün
Ne zaman test yapıcan canım? İçindeki test nasıl merak ettimA Afratafrac canim geçen gün bu testlerle ilgili birşey demiştin. Üzerinde hamile kadın yoksa orijinal diye. Doğru mu hatırlıyorum acaba bunlar iyi olanlar mi? Bir de pttavm'den aldım 10 adet 46 tl almak isteyen olursa diye soyliyim dedim
İnşaallah canım çok merak ediyorumHadi inşallah çok güzel değerlerle dönersin
Bugün yumurtlamadan sonraki 9.gun denedim simdi ama sanırım bişey yok. İçindeki test mavi canimNe zaman test yapıcan canım? İçindeki test nasıl merak ettim
Bende aşırı duygusalım inşallah olmayacak adet ama 9 gün var benimde. Bereketli bir aydayız Rabbim utandırmasınay kızlar bir hüzünlendim burada bir kaçımız aralık planlama grubundaydık nasip burada da bulusturdu kader bizi.. cok duygulandım eski mesajlara gittim..
Dün canım evet
Adeti bekleyem artık canım olmazsa vereyim şehir dışına çıktıkbi daha kan ver canım sanki beta yeni salgılamaya başlamış
İnsallah vardır tabi canım ama aynen kontrollü gitAnladım kuzum çokta sevinmiyim o zaman bir dahakine demekki denk geldi
Gönlünü ferah tut çok güzel olacakİnşaallah canım çok merak ediyorum
Mesaj atmaya çalıştım atılmadı çok çok selam söylüyorum ben de öpüyorum sizleri minnoslarınızıııısağlıcakla gelsin minik kuzu
@pozitifbiri bir süre burda yok o da çok selam söyledi sana çok sevindi
Allahım senden de güzel haberler nasip etsinnnn cokkkk amin tüm grubumuza hep dua ediyorumBende aşırı duygusalım inşallah olmayacak adet ama 9 gün var benimde. Bereketli bir aydayız Rabbim utandırmasın
Daha erken zaten İnşAllah pozitif çıkarBugün yumurtlamadan sonraki 9.gun denedim simdi ama sanırım bişey yok. İçindeki test mavi canim
Neeee pazar mı sabır taşı mısın mübarek ben yarın yaparım bak görİşte o yüzden pazarı bekliycem ziyan gitmesin
İnsallah canim 2.5 sene oldu, kabullendim bu durumu negatifler üzmüyorDaha erken zaten İnşAllah pozitif çıkar
Ayy olmaz mıııı gayet belliEki Görüntüle 3261794
Kızlar inanamıyorum ellerim titriyor resmen bu doğrudur demiiiii
Melisa ovulasyonda yumurtlama görsekte sorun olabiliyor mu ? Ben geçen gittim doktora daha yeni ovulasyon bile yapma dedi tahlillerime bakmadı. Olmazsa temmuz sonrasında özele gideceğim.Ovülasyonda her ay gördüm yumurtlama. Bu ayda doktorla takip yapıyoruz. İnofolic kullanıyorum 12.gün 16mm bir yumurta var. İyi mi değil mi bilmiyorum canım. Ben bu ay için klomen yada femara kullanmak istedim doktor bu ay olmazsa veririm dedi
BEnce bekle, acele etme, kollar delik deşik oluyor sonra. Zaten bebiş varsa test yapsan testte de çıkar yaptıkça koyulaşır.Bilemedim canım acaba bugün yne mi versem gerçi yola çıktık il dışına
Bak göz kırpıyo ordan ikinci çizgi hayırlı olsun canımmEki Görüntüle 3261794
Kızlar inanamıyorum ellerim titriyor resmen bu doğrudur demiiiii